Мода ли е да сме без грим?

• 24 493
  • 529
  •   1
Отговори
# 90
Зависи какво значи "страхотно и очарователно".  Mr. Green
За мен това включва чиста и свежа кожа, чиста коса, поддържани нокти на ръцете (като това въобще не означава разни пластики, плочки, дължина над 2 см и прочие).
Но това обаче изисква много повече усилия, отколкото да минеш с фдт и спирала отгоре...
Така че ми стана ясно защо е толкова трудно да си негримиран.

# 91
  • София
Ако изглеждате по-добре без грим, отколкото със, вероятно не умеете да се гримирате.
В този смисъл да си без грим не е мода. Обикновено е мързел, неумение или нещо от сорта, изключвам случаите на непоносимост, алергии и подобни.

# 92
  • В къЩи.
Ако изглеждате по-добре без грим, отколкото със, вероятно не умеете да се гримирате.
В този смисъл да си без грим не е мода. Обикновено е мързел, неумение или нещо от сорта, изключвам случаите на непоносимост, алергии и подобни.

smile3521 newsm10

# 93
Nekomusume, факт е, че с подходящ грим човек може да подчертае това, което има и да прикрие определени недостатъци.
И не, не е по-лесно да минеш с фон дьо тена.
Ако нямаш поддържана основа, с каквото и да минеш отгоре, ефекта пак ще е лош.

# 94
  • До хладилника, който обичам
Жива да не бях. Мога да се гримирам, много добре дори. Въпреки това изобщо не го намирам за ежедневна необходимост.
Хайде не съдете генерално за всички все по себе си. Знам хора, които и боклука не излизат да хвърлят, без да са изправили косата с преса на две-натри за по двайсет минутки и без да подновят лака, но това не е признак на старателност, умение или нещо от сорта, а на някои други проблеми.

# 95
  • София
Модата в момента е лек, почти незабележим грим на лицето с ярки устни.
Но гримовете стават все по-хубави и леки и една жена спокойно може да се гримира всеки ден.
Особено като ходи на работа - най-малкото за да не плаши хората с бледа кожа и сенки под очите.

# 96
Не мога да си представя да си причиня ежедневно цапане на кожата и очите ми с грим.
Ако се случи, то още на третия ден ще бъда с подути, сърбящи очи най-малкото.

# 97
Жива да не бях. Мога да се гримирам, много добре дори. Въпреки това изобщо не го намирам за ежедневна необходимост.
Не разбрах по добре изглеждаш без грим или със?  Rolling Eyes За ежедневна и постоянна необходимост не видях някой да споменава.

# 98
  • София
Цитат

Да си без грим на места, където е нобходимо да си с такъв.

Така добре ли е?

# 99
  • До хладилника, който обичам
Не разбрах по добре изглеждаш без грим или със?  Rolling Eyes За ежедневна и постоянна необходимост не видях някой да споменава.
Ц, темата е "модно ли е да се ходи без грим". И когато няколко човека споменаха, че харесват как изглеждат и негримирани жени, и/или че се чувстват добре и без грим и също се харесват, им биде обяснено, че са неумели, лениви и прочее Laughing

Цитат

Така добре ли е?
Да, така е по-разумно.
Кои са местата?

# 100
  • София
Не мога да си представя да си причиня ежедневно цапане на кожата и очите ми с грим.

Зависи от грима!
Има например съвсем леки тониращи кремове, анти-алергенни спирали, гланцове и т.н.

# 101
  • София
Е, да кажем, кофата не е нужно да я изхвърляте гримирани. Mr. Green

# 102

Зависи от грима!
Има например съвсем леки тониращи кремове, анти-алергенни спирали, гланцове и т.н.

Е, зависи, зависи, колко да зависи от самата козметика, зависи от съставките в нея...
А и щом го казвам, значи все пак съм пробвала доста неща и съм разбрала, че за моите очи няма нормална и недразнеща спирала...
Не си купувам каква да е козметика - нито бялата, нито декоративната, но проблеми понякога и особено при по-честа употреба продължавам да си имам.
Затова и не мога да си представя да се цапам с декоративна ежедневно...

# 103
Цитат
Така добре ли е?
Не мисля, че ако човек изглежда по-добре без грим е до неумение да се гримира. Когато много обичах да се гримирам, реших, че е добре да взема някой урок кое е подходящо за мен и отидох при една гримьорка с добро име, накрая си тръгнах разочарована, защото след един час консултации, експерименти и дадени за тогава немалко пари, жената каза, че за мен е най-подходящо да изглеждам естествено, да ходя без грим или с много лек такъв, като даде инструкции, на мен ми се стори изключително минималистичен. Не смятам, че жената не умее да гримира. Тя също не беше гримирана. И също така съм забелязала много професионални гримьорки, които ходят без грим, едва ли е до неумение.

# 104
Да не споменаваме задължителния минимум грим по време на раждане.  Mr. Green  

Общи условия

Активация на акаунт