Мода ли е да сме без грим?

• 24 146
  • 529
  •   1
Отговори
# 360
Доставя ми удоволствие да се гримирам. В случаите когато съм на плаж, или тичам до някой магазин или съм само в квартала не се гримирам....
Харесвам се както с грим така и без.... Simple Smile

# 361
 Да попитам аз за слънцезащитен продукт за лице, че вече съм морска. Миналото лято, на стари години, ми изби слънчева алергия. Съфорумка ме посъветва за продукт за тяло за алергична кожа, но не можах да открия подходящ за лицето. Някой с подобен проблем?

# 362
По въпроса с майките. Вече казах че майка ми не се гримира само червило и руж, който слага толкова "едвам-едвам", че не се вижда. Сестра ми е на 13 год, но си знае спиралката с черното моливче и гланца. Аз си знам всичко от до  Embarassed И да ви кажа май ми се струва че сестра ми МНОГО се влияе от мен, защото постоянно ме гледа какво правя и какво не, ама то е нормално нали съм кака  Mr. Green И все пак си мисля че има нещо наследствено, защото пък баба ми (на майка ми майката) обича да се конти.
Сега като се замисля майка ми пък много си държи на прическата, докато аз само  я къпя и я сресвам и до там  Thinking Сестра ми се прави на ретро преси и все с някакви маши така че тя май е взела от всички по много  Crazy

За плажа на лицето слагам само защитен крем и защитен балсам за устните, защото страшно много ми на пръхват та чак почват да ме болят  #2gunfire

# 363
инфантилна, вземи си специално крем за лице. Доволна съм от козметиката на Avene и ROC за слънце.

# 364
  • В полите на Пирин планина
На плаж е абсурд да ходя гримирана  Stop Само слънцезащитен крем ползвам - обикновено за тяло детския, защото е с по-силна защита и не изгарям. На лицето в повечето случаси пак мажа от него. На косата слагам слънцезащитен спрей. На устните - балсам.

# 365
Сестра ми е на 13 год, но си знае спиралката с черното моливче и гланца.
Ето, това ме подсеща. Мили момичета между 12 и 20 години (ако тук четат такива) - изхвърлете го тоя черен молив! Не ви стои добре!
Мирама, е ти за кво ходиш на плаж, само хабиш морето  Mr. Green

# 366
  • В полите на Пирин планина
Мирама, е ти за кво ходиш на плаж, само хабиш морето  Mr. Green

hahaha Дона, ще ме скъсаш от смях. И аз съм много бяла, но чак толкова не се крия от слънцето, а в морето влизам от глава до пети целеничка, нищо, че нося и аз лещи - има очила за пуване  Peace

# 367
Dona, ееее, хабя, хабя....ама друго си е да кажа, че съм била на море и да покажа снимков материал. ))))  Laughing

Lady Brinne, има, ама аз не мога да ги понасям...)

# 368
  • До хладилника, който обичам
Аз в морето се къпя,  но иначе не се пека. Не е полезно, нито солариума. Човек пак почернява, даже под чадъра.

# 369
И аз знам, че не е полезно, но като отида към 10 на плаж си тръгвам чаааак като залязва слънцето и почти не ползвам чадър. Единствено ме успокоява факта, че ползвам качествена спънцезащитна козметика и че все пак не ходя на море за по 2 месеца  Peace

# 370
Аз и да искам, вече не мога да се пека. Става ми лошо, хващат ме нервите, старост-нерадост. Едно време как съм изкарвала по цял ден на слънце, че и с джин съм се наливала, ум не ми го побира.

# 371
За нищо на света не лягам да се пека....под чадъра и то облечена с нещо леко. )

# 372
Продуктите на Юсерин ми действат най-добре срещу слънчевата алергия, която имам- ползвам продуктите им и за лице, и за тяло и за устни.
Фон дьо тен за плаж не слагам, но ползвам това
Скрит текст:
+ молив за вежди, спирала и балсам за устни, също с фактор.

Същите приятелчета ползвам и при преходи в планината, където много от хората намират за редно дори да не се изкъпят. Но не, тези хора не са немарливи към визията си, както стана ясно от темата, защото повечето са прилично вчесани, за разлика от мен, която си реша косата само непосредствено преди баня.  Whistling

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 13:03 от Елиас

# 373
Аз и да искам, вече не мога да се пека. Става ми лошо, хващат ме нервите, старост-нерадост. Едно време как съм изкарвала по цял ден на слънце, че и с джин съм се наливала, ум не ми го побира.
А аз открай време не обичам. Печенето на плажа за мен е най-скучното и безполезно занимание.
Особено при моята бяла кожа. Трябва да си много упорит, дори по магарешки инат и до голяма степен да си падаш мазохист, за да добиеш някакви зачатъци на тен. И като се има предвид, че всичко трае толкова кратко, след което започва едно доста нелицеприятно лющене, си е чиста загуба на време и нерви преследването на такава цел.

# 374
  • До хладилника, който обичам
Същите приятелчета ползвам и при преходи в планината, където много от хората намират за редно дори да не се изкъпят. Но не, тези хора не са немарливи към визията си, както стана ясно от темата, защото повечето са сресани, за разлика от мен, която си реша косата само непорсредствено преди баня.

Опитваш се да кажеш, че тези, които не се гримират, явно не се и къпят според теб, или не доразбрах нещо  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт