Мода ли е да сме без грим?

• 24 128
  • 529
  •   1
Отговори
# 420
Ох, Бу, нарочно ли се правиш на дебил, не мога да разбера  Simple Smile Къде съм казала, че "и с грим няма уау-ефект"?
http://angelina-jolie-group.popsugar.com/ANGELINA-JOLIE-WITHOUT-MAKEUP-638411

Ето ви Джоли без грим. Според мен, изглежда много по-добре от много други с грим Simple Smile
Естествено, че Анджелина без грим изглежда по-добре от българските депутатки с грим. Ако това подкрепя тезата, че жените като цяло са по-хубави без грим, отколкото с грим, е несъстоятелно.

# 421
  • София
Е, тука сестра Пит не ми е толкова невроятно красива.

# 422
Анджелина с грим или без.....просто няма равна  Grinning

# 423
  • До хладилника, който обичам
Къде съм казала, че "и с грим няма уау-ефект"?
Е, ти ми кажи.
"Красива е жена, която като влезе в стая я озарява и насочва всички погледи към себе си. Ако смятате, че без грим постигате тоя Уау! ефект, риспект."

Аз питам, съвсем резонно предвид горното: "Да разбирам, че всички, дето слагат грим ежедневно, стават красавици и озаряват стаи с уау-ефект?"

На което ми казваш, че Джоли без грим можело и да не го предизвика  Tired Щом без грим няма уау-ефект, значи ли това, че който слага грим ежедневно, предизвиква уау-ефект по дифолт?
И двете знаем отговора  Grinning

Както и да се върти и суче темата, каквито и снимки да се сложат за доказателство, в крайна сметка рекапитулацията за мен е, че който иска, си слага грим (и това не го прави сръчен, работлив, чист, къпан, земен, с трезва самооценка или с уау-ефект); който не иска, не слага (и това не го прави неумел, мързелив, нечистоплътен, псевдо-възвишен, със завишена самооценка или без уау-ефект). И модата няма нищо общо в случая.

# 424
Е, тука сестра Пит не ми е толкова невроятно красива.
Като се пооправи качеството на снимката, ще стане.

# 425
Така както е поставен въпроса, си представям някоя заклета робиня на модата как тръгва без грим, само защото такъв е трендът.
И мисля, че не е никак изключено, като се сетя за (р)еволюцията при долното бельо например.
Как някои видни кокони, които държаха цял свят да разбере, че не носят нищо друго освен прашки и всички инакомислещи са задръстени, изведнъж преминаха на бикини, само защото някаква продавачка им казала каква е модата например в Гърция.
Имам една позната, която буквално задлъжня, за да се зарине със всякакви безвкусни парцали, поддържайки тезата, че за да се харесаш на мъжете, респективно- хората, не е важно колко си красива или стройна, а да си облечена по модата. Отбелязвам- не с вкус, а по модата. А у наше село модата се диктува от циганите на Димитровградския пазар.

# 426
Къде съм казала, че "и с грим няма уау-ефект"?
Е, ти ми кажи.
"Красива е жена, която като влезе в стая я озарява и насочва всички погледи към себе си. Ако смятате, че без грим постигате тоя Уау! ефект, риспект."

Аз питам, съвсем резонно предвид горното: "Да разбирам, че всички, дето слагат грим ежедневно, стават красавици и озаряват стаи с уау-ефект?"

Ами да де, казала съм, че с грим има уау-ефект, а не че и с грим няма. Т.е. точно обратното. Твоят въпрос не ми се струва нито резонен, нито логичен с това обобщение. Ако трябва да бъда съвсем конкретна в примерите, виждала съм те на снимки с и без грим и по телевизора с грим. На снимки без грим те намирам за симпатична и приятна, а по телевизора казах Уау!  Grinning

# 427
 "Уау" за жена без грим май съм казвала само за тъмнокоси, светлооки жени с тъмни вежди. Освен Анджелина се сещам за няколко турски актриси, но пък те "по телевизора" колкото и негримирани изглеждат, мисля че чисто технически няма как да са, заради самия процес на снимане.

# 428
  • Варна
Умело нанесеният грим е мощно оръжие в арсенала на умната жена.

# 429
За мен Джоли е прекрасна както и да изглежда. Има чар и е супер секси. Любимка ми е Wink

# 430
Умело нанесеният грим е мощно оръжие в арсенала на умната жена.
Абсолютно!

# 431
Имам една позната, която не беше разпозната от нас (нейните дружки), когато я видяхме без грим. Както си седим на опашката, жената пред нас пита, ама вие не ме ли познавате?! Ние : Ь! А тя: Това съм аз Х.....!?
Дори не бих казала, че изглеждаше по-красива в едно от двете си амплоа, просто коренно различен човек.  Laughing

# 432
Аз само не виждам защо се изтъкват постоянно разни известни актриси като примери, след като е пределно ясно, че масата български жени водят коренно различен начин на живот от Холивудските звезди. Супер досадни ми станаха вече тези две персони: Джоли и Белучи, Белучи и Джоли. Двете вечни Амбър, които едва ли се вълнуват каква е точно модата в (не)гримирането.
Тях определено ги гримира някой добре платен художник, а не например някоя съфорумка с китайската си палитра. ( Казвам го с най-добро чувство към гримиращите се съфорумки и към китайските палитри!)

# 433
  • До хладилника, който обичам
Ако трябва да бъда съвсем конкретна в примерите, виждала съм те на снимки с и без грим и по телевизора с грим. На снимки без грим те намирам за симпатична и приятна, а по телевизора казах Уау!  Grinning
С удоволствие ще те оборя Laughing Видях много хора, които по телевизията изглеждаха "уау", а на живо пред камерата, т.е. преди да минат през лещата й, ми, хич не са уау Mr. Green Камерата лъже.

# 434
Вчера Ани Салич във вечерните новини беше ужасно гримирана. А иначе я харесвам. Не че съм я виждала без грим де, но по принцип й симпатизирам.

Общи условия

Активация на акаунт