НОЕМВРИйчето яде с лъжичка и доволно мляска със устичка!

• 41 574
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Много кураж на Галя и прегръдки за Коце!!! Не бях влизала отдавна тук, но видях, че все още има два дни ... утре ще се разходя до ОББ. Дано повече хора се призоват ... макар и с малко ... капка по капка, вир прави!

# 136
gali_nikolova Ще успеем!  Hug Hug Hug fingerscrossed

# 137
gali_nikolova  Hug Hug Всичко ще се оправи,дано найстина повече хора да помогнат  Praynig

# 138
Аз не бяс разписала дори в новата тема... покрай всички други неща не се бях сетила, че има и нова....
Благодаря на тези от вас които се отзовават.
Понеже се виждам, че и тук има такива които ни мислят да ги информирам малко и тях - сумичката набрана към момента с вашата помощ е 4500 лв!
Почти се е събрала цялата сума за операцията на Коценце - БЛАГОДАРЯ ВИ !

# 139
Гале, успех в Германия! Ще мислим много за вас!

Момичета, покрай всички тези нови вълнения, с растящото бебе и останалите хубави неща, понякога се замислям, че ми липсва работата, излизанията понякога...Само при мен ли е така?

Иначе Ния е учудващо спокойно и усмихнато дете. Не плаче с дни и като изключим не особено добрия апетит и наддаване, всичко е перфектно.

Пазете се в жегите!

# 140
gali_nikolova и тук ти пожелавам успех! Стискаме палци и мислим за вас!
Хеликаза, страшно много ми липсва всичко това което си описала.

# 141
Хеликаза и на мен така понякога ми липсват тези неща,но... baby_neutral    Hug

# 142
Я кажете сега, кой смята да се престраши с 2-ро, 3-то бебе скоро? Има ли смели мами на хоризонта? Crazy
Аз май в близките 3-4 години няма да се наканя  newsm78, но може да има такива, бързо да си признават  Heart Eyes

# 143
  • София
На мен май този момент ми беше с Ина, след като я родих ми липсваха излизанията, купоните, приятелите ми още нямаха деца и ми беше доста трудно и тежко След 6 години с дете, като родих Ема, ситуацията не се промени много, освен, че имаше едни 4 месеца, в които просто заради истериите на Ема не се виждахме почти с никого, но сега вече нещата се нормализират. Е, нормализират се с който иска, защото се оказа, че има хора, които си мислят, че ние не сме излизали просто защото така ни е скимнало и даже се сърдят Tired
Аз много искам трето дете, но си мисля, че няма да ме огрее скоро Mr. Green

# 144
Аз искам трето дете но това което ме спира е че и двете си деца родих със секцио и  втория път е имало изтъняване на разреза от първата операция и е можело да стане лошо ако не са действали бързо.Заради това още в болницата ме предупредиха че трето секцио е вече прекалено рисково.За нормално раждане не може и дума да става защото  имам късогледство.

# 145
  • Добрич
gali_nikolova успех от нас! Ще ви мислим през цялото време,дано всичко мине по най-добрия начин! Пиши ни,когато можеш как сте! Hug

# 146
здравейте мамчета, аз откакто съм родила моя бебчо, все ми се иска още едно и колкото повече време минава, толкова по-осъзното става това ми желание, след 6те месеца с Дейв сега мирогледа ми е друг и бих обърнала повече внимание на някой моменти, които до тук пропуснах, но живот и здраве ще си ги наваксам втори пък може и от третият път Wink

успех на болничките бебчета, бързо оправяне и спокойни нощи  baby_neutral

# 147
  • гр. Стара Загора
и на мен много ми липсват излизанията с приятелки, вечерните кафенца, дискотеките... при все, че мъжа ми ми представяше един розов живот с ходене на опера и театър... ама всичкото се оказа вятър... сега единственото розово нещо е бебка Simple Smile
да ми е жива и здрава Simple Smile

Гали, успех ви желая  Praynig Hug Вярвам, че всичко ще е наред.. с вас сме Simple Smile

# 148
гали,успех и от нас Hug
за второто дете аз няма да коментирам Blush
днес дадох на явор глутенова бисквитка хипп и му хареса,ще му давам седмица по една и ще смятам глутена за въведен,нали така newsm78
а вчера без да искам съм му дала пюре с риба,а мислех да я включа чак след годинка,но на него пък му хареса,така че мисля че е ок Mr. Green
и на мен ми липсва всичко това ,но даже не смея и да си мечтая за личен живот в следващите 4 годинки-само деца,учене,деца,учене и т.н. ooooh! е все пак днес ще ходим на барбекю при едно приателско семейство така че не сме съвсем за оплакване Whistling
един въпрос към майките с две деца-с  второто по рано ли ви пролича корема?аз съм в 13 гс и изобщо не ми личи,а си  мислех че по рано ще стане,с явор чак в началото на 6 месец ми порасна корема Thinking

# 149
гали,успех и от нас Hug
за второто дете аз няма да коментирам Blush
днес дадох на явор глутенова бисквитка хипп и му хареса,ще му давам седмица по една и ще смятам глутена за въведен,нали така newsm78
а вчера без да искам съм му дала пюре с риба,а мислех да я включа чак след годинка,но на него пък му хареса,така че мисля че е ок Mr. Green
и на мен ми липсва всичко това ,но даже не смея и да си мечтая за личен живот в следващите 4 годинки-само деца,учене,деца,учене и т.н. ooooh! е все пак днес ще ходим на барбекю при едно приателско семейство така че не сме съвсем за оплакване Whistling
един въпрос към майките с две деца-с  второто по рано ли ви пролича корема?аз съм в 13 гс и изобщо не ми личи,а си  мислех че по рано ще стане,с явор чак в началото на 6 месец ми порасна корема Thinking
[При мен втория път пролича  по рано, но си мисля че зависи от фигурата на жената!

Общи условия

Активация на акаунт