НОЕМВРИйчето яде с лъжичка и доволно мляска със устичка!

• 41 782
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте на всички Simple Smile
~Ели~ добре дошла и от мен    bouquet
И нашата педиатърка е като на Люсил. За захранването нищо не казва и не ми се бърка, казва ми по нещо само когато аз и задам конкретен въпрос. Явно е на ясно, че в днешно време всяка една майка е достатъчно заинтересована и начетена на тази тема и сама си решава кога и как да действа. На последната консултация само ми каза, че ако искам вече мога да му разнообразя закуската. Каза аз да си реша по какъв начин- попарка, кус-кус на "Плазмон" (който купих, но още си чака реда), можело, ако преценя, кисело мляко с бисквитки, но ми препоръча "Верея" от 3,6%(това смятам да поизчака още време). За сега си пие АМ на закуска, а от вчера му слагам по 1-2 бисквитки пак на "Плазмон" вътре(те са от тези, които се разтопяват). При изследванията, които по ред причини ние направихме на 7мес. излезе с малко нисък хемоглобин- 110, но ЛЛ каза, че тази стойност не е притеснителна за бебе на нашата възраст. За жълтъка се зачудих- май е време и за него  newsm78 За сега мисля да го включа от понеделник.
Да ви кажа, май мойто момче порастна психически. От седмица насам, ако го закача някой когото той не познава и не ме вижда започва един рев, а от няколко дни само като ми види гърба, когато се опитвам да отида в другата стая например, започва пак да пищи  ooooh! Залепен е като гербова марка за мен  Crazy
iva2011 и при нас е така. Не пълзи, но от месец все иска да е прав и да подскача, поради тази причина му купихме бънджи и немога да ти опиша каква радост е в него. Иначе, вече се изправя от полулегнало до седнало положение, а от вчера и в количката се изправя сам. Преди когато го возех си се облягаше и си седеше, а сега се хваща отпред и се издърпва да седи като големите бебета  Mr. Green Налага се да му слагам и горните колани вече.
Хайде, хубав ден на всички. Аз чакам да поразхлади и бегом в парка със съседското бебе, майка му и биричката  Mr. Green

# 196
И ние през изминалата седмица направихме изследванията. Леле голям зор , докато взема урина - дни наред я държа по 1 час без памперс и на гърне, успя само един път да пишка, но не в гърнето Joy. Мислех си, че се е обезводнило това дете, но не е така, защото пампите са напишкани. Научихме се акото да правим в гърнето. Взех урина с памук и като отидох да разбера резултатите ми казват хемоглобина ви е добър - 120, но бактерии и левкоцити в урината. Като разбраха как сме я взели казаха, че е от начина Laughing. Embarassed

# 197
yummymommy, а дали тази лекарка може да обясни защо едното ми дете си имаше режим на хранене и не се будеше нощем, а другото идея си няма що е то режим и не може да разбере, че през нощта се спи, а не се яде  Mr. Green
И двете ми деца са кърмени на поискване и ги гледам по един и същ начин, т.е. не съм налагала на Михаил режим, той сам си го направи, а с Тео не ни се получават нещата и си му „разбивам стомаха”  Twisted Evil

~Ели~, добре дошла!
Ако момчетата ми благоволят да поспят още малко, ще те добавя в списъка на първа страничка.

Тео вече си има 2 зъбчета.
Движи се мноооого, и за секунда не мога да го оставя без надзор. Лошото е, че като се събуди през нощта вече не плаче, а направо тръгва на експедиция и ако не го усетя, така може да падне  ooooh! Добре, че не спя дълбоко и реагирам бързичко  Wink

# 198
Вероятно може, fio  Laughing - за часа, в който ми говори, останах с впечатлението, че всичко може да обясни и че общо взето проблемите на децата се дължат преди всичко на някои модерни практики - от има няма 40-тина години насам Simple Smile

~Ели~, добре дошли и от мен.

Вчера бяхме на плуване за първи път със Софи, в мазнейковата болница. Много ми хареса, и на нея също. Малко приготовленията и преди всичко оправянето на бебето и на себе си след плуването не е много удобно, но ... Та нещо ме изненадва вече няколко пъти - треньора и той реагира с "мале, мале, какво ви чака" на факта, че Софи е скорпион, и пита дали била бял или черен скорпион. Това не бях го и чувала. Аз не съм много запозната със зодиите по п ринцип, пък със скорпиона сигурно най - малко. Толкова ли е страшна тая зодия? какви са тези бели и черни разделения?

Албена, мерси че питаш. Още има твърде редки изпражнения бебка, ама според лекарите, които видях, било нормално, та започнахме тая седмица с краставички и моркови

# 199
  • Добрич
~Ели~, добре дошла сред нас!  Hug
Криси, по принцип си спи от 22:30 до към 7 ч. Но от време на време си правии и той някое нощно хранене.
Ние вчера си спретнахме едно плажче на Албена. Толкова е хубаво и прохладно покрай моренцето, и въздуха е съвсем друг. Поплувахме си порядъчно.  newsm74
И ние вече делим хората, а доскоро се усмихваше на всички. Преди няколко дни една непозната за него бременна жена се опита да го вземе да му се порадва и той се разрева веднага. Иначе с близките нямаме такъв проблем, радва се на всички. Особено на бабите и на кака си. Поне нямам проблем, когато ходим някъде. Оставям го на баба му и съм спокойна, че ще се гледат добре. И мама е човек все пак, и тя има нужда от релакс, за да зареди батериите.  Grinning
Аз забравих, и ние днес ставаме на 7 месеца!    party023  ura

# 200
yummymommy, аз знам че белите са през ноември, а черните през октомври. Белите са по лоши от черните  Mr. Green

# 201
Ние сме 3 скорпиона -мама, тати и бебо Wink, само таткото е от октомврийските, а пък и свекъра ми е скорпион , добре че не живеем заедно с него - много е веселоооо  newsm44

# 202
Скоро не съм писала, ама все не ми идва ред.
И аз и бебо сме скорпиончета, да му мисли таткото. Аз доколкото знам белите са първата половина, а черните втората и черните са по -лоши, ама ми се струва дрън-дрън тази история.
Добре дошла и от мен на ~Ели~  Hug.
Честито на всички месечинки - да растат здрави, весели, засмени.
За нощното хранене, слава богу нямаме такова, бебчо сам се отказа. Тези зъби много ни изтормозиха има моменти, когато става такъв киселяк, че нищо не помага, луда ставам.
За захранването съм доста назад, все още въвеждам зеленчукови пюрета и не съм заменила кърмене, мисля тези дни да започна да му давам каши следобед.
И да се похваля - на 02.06 бебчо каза "ма-ма" веднъж, а от началото на тази седмица го повтаря постоянно и добави и "ба-ба". Върти се постоянно и заема всякакви пози.

# 203
Ох, да се оплача моето дете тази нощ стана в 4 часа и реши че сее наспало, какво го интересува, че мама и кака им се спи, до към 7 се мъчих да я приспя. Е заспа,но я пооставих малко да си пореве и така заспа ooooh!
За скорпионите - незнам кои са бели и кои черни, но имам наблюдение върху трима - двамата са мъже, а другия жена. Тримата са коренно различни, жената е супер човек във всяко отношение - домакиня, въртикъща, за компания, за купон, за съвет ... Мъжете, единият е ужасен - мърляв, разпилян, забравен и т.н. Другият мъж има доста положителни, но и няколко отрицателни качества. Та искам да кажа, че хората са различни и не си приличат по зодии, мое мнение.
Честито на месечинковците.
И моята каза баба, но без смисъл, разбира се.

# 204
  • Горна Оряховица
Здравейте и от нас. Ние след 3 безсънни нощи и една на много спокоен сън - от 21 до 7, си имаме второ зъбче. Попари не щем да ядем и това си е. Май ще се откажа вече да правя. Иначе моето съкровище казва та-та. Според една приятелка, това значело, че следващото дете ще е момче. Ако каже първо тата или дядя. Ако беше казал мама или баба щяло да бъде момиче. Сега ми е много интересно дали ще познае, ама има време да разберем.
Хайде лека вечер и всички бебчовци да спят спокойно чааааааак до сутринта.

# 205
  • София
Здравейте и от нас. Ние след 3 безсънни нощи и една на много спокоен сън - от 21 до 7, си имаме второ зъбче. Попари не щем да ядем и това си е. Май ще се откажа вече да правя. Иначе моето съкровище казва та-та. Според една приятелка, това значело, че следващото дете ще е момче. Ако каже първо тата или дядя. Ако беше казал мама или баба щяло да бъде момиче. Сега ми е много интересно дали ще познае, ама има време да разберем.
Хайде лека вечер и всички бебчовци да спят спокойно чааааааак до сутринта.
А ако първо каже шише hahaha

# 206
  • Велико Търново
geryto001, нашият батко първо каза дядя и след това тата и второто наистина се оказа момче, сега първо казахме два пъти мама, а от няколко дни по цял ден баба та баба  Mr. Green Но за трето не мисля  Mr. Green
Иначе ние със захранването сме до никъде - преди две седмици опитахме с оризова каша два дни, но понеже две седмици преди това бяхме на АБ и стомахчето не се беше оправило ни налегна едно разстройство и спряхме. Днес пак с начале та да видим. Днес му предложих и вода за първи път от чаша с накрайник и учудващо за мен пое от първия път. На баткото му трябваха три седмици докато разбере за какво служи накрайника  Laughing
Онзи ден на консултацията приключихме най-накрая с двойните ваксини - голямо отлагане стана.
Иначе зъбчета нямаме, все още не стоим седнали, не пълзим, само пеем и викаме.
Лека вечер на всички от  нас! Simple Smile

# 207
Момичета, вие наистина ли смятате, че децата ви влагат смисъл в това "бърборене"?

# 208
  • Велико Търново
Момичета, вие наистина ли смятате, че децата ви влагат смисъл в това "бърборене"?

Естествено, че не влагат никакъв смисъл в бърборенето си! Mr. Green Просто за всички деца това са редовните срички които казват за първи път и по някаква случайност съвпадат с тати, мама, баба, дядо  Simple Smile.

# 209
абе бели,черни щом е скорпион не ми го хвалете( без да се обиждате Heart Eyes) до сега не съм имала досег със зодиата,но явор обещава да ми вземе здравенцето докато порасне Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт