лека и спокойна вечер
Да сте много здрави и щастливи!
През нощта си ставаме по 2-3 пъти различно,направо съм като разбита ,не дава да мръдна на см от него иначе се почва един истеричен рев,ако отиде при някой друг същото само се протяга към мен с ръчички докато не го взема плаче,ако нещо не му е угодно започва да шляпа,направо вече сме цирк отвсякаде

На мъжа ми племенницата беше на гости за една седмица и се разболя,кашляше,с температура и.. не знам май от там сме се заразили.От това се опасявах,но не искам да бъда лоша и нищо не казах на свекървата,то детето не е виновно,че се разболя,но по цял ден аз я гледах и тя винаги беше до Жаклин,защото много и се радва.Сега пием антибиотик и някой други лекарства.Вчера ходихме до ЛЛ и ни снимаха на рентген.За сега поне удържаме да е без Т ,само кашлицата и е лоша,но иначе си хапва,смее се,говори си...Дано по-бързо се оправи. 
Началото на новия месец е подходящо време, за да ви дам информация за предстоящите събития, организирани с подкрепата на Ла Лече Лига.
Ако имате желание и възможност, заповядайте на ЛЛЛ безплатни лекции за кърмене и захранване и на кърмачески срещи и бебешки кафета за бъдещи и настоящи майки. Програмата за месец юни по градове можете да видите на сайта на ЛЛЛ. Ако имате въпроси – може да пишете освен тук, също и в подфорума за консултации с Ла Лече Лига, или да се обадите на националния телефон на ЛЛЛ - 0888 555 385.
/ и вече преди лягане пие мляко - 150мл...

?
Дано поне с тях да свикне, за да може някога да го оставяме за по час- два.

Препоръчани теми