НОЕМВРИйчето яде с лъжичка и доволно мляска със устичка!

• 41 577
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
На мен и с двете не ми пролича в началото, а някъде към 7-8 месец, заради фигурата ми. Разширявах се в ханша и нямах корем в началото.
Аз, понякога съм на ръба на изтощението, но слава богу, помагат ми, много искам трето дете. Проблемът при нас е, че надали доходите ни ще го позволят, защото искам да дам и на второто това, което е имала кака й, а тя не е лишавана от почти нищо ( Embarassed).
Стискам палци на малкия Коце, дано всичко мине добре и  Hug за мама.

# 151
Мами,как ще спасявате бебоците от насекоми,комари и подобни гадини? Някоя да е ползвала уреда против комари на Чико?

# 152
  • София
Мами,как ще спасявате бебоците от насекоми,комари и подобни гадини? Някоя да е ползвала уреда против комари на Чико?
Аз за сега слагам мрежа против комари върху количката, нотова мога да го направя докарто спи. Като е будна мисля да ползвам лепенки на количката, защото доколкото разбрах устройството н Чико май го няма никъде, а и няма добър ефект.

# 153
аз първо купих лепенки, нз до колко имат ефект, но 6 бр за 2,50 лв не е мн изгодно, сега последно купих спрей на Чико, но той мирише от километри, пръснах върху себе си и щях да се удуша, как ще пръскам детето с него не е ясно, за сега го нося в количката!
каже какви впечетления имате от други препарати  Rolling Eyes

исках да питам устройствата за контакт, тези които са без течност, не бръмчат ли?

# 154
  • гр. Стара Загора
аз днес си взех успройство за количка на Чико... иначе ми казаха в магазина, че спрея на чико бил безвреден за малките... нищо, че на опаковката пише да не се допира до уста и очи... и мисля да си взема за вкъщи поне 1 устройство за контакт... така че и аз не отказвам мнения Simple Smile

# 155
  • Добрич
Добро,неделно утро!
На мен не ми липсват излизанията,аз и преди не излизах толкова. Но напоследък ми дойдоха в повече грижите за Ники,той не се спира да реве и иска да го разнасям,направо не се издържа.
Взехме проходилка преди 2 дни и засега всичко е наред,имам време дори да се изкъпя,докато той не спи,или да събера прането,без да се скъса от рев.
Второ дете на този етап не искам.
Машинката на Чико я видях по магазините,но колко е ефективна незнам,не съм измислила какво ще ползваме. Устройство за контакт без течност имахме преди,бучеше и според мен нямаше ефект. Но за вкъщи не се притеснявам толкова,по прозорците има мрежи,надявам се няма да ги преодолеят гадините,поне досега не се е случвало предишно лято.
Каква е жега,а като си представя че е още началото на юни... sweating

# 156
  • DE
Аз си купих репелента на Бочко. Струва 6 лв и върши работа.

# 157
Здравейте  Hug
Така, по ред на номерата:
1. За излизанията- никога не съм си падала по кръчми и дискотеки, а вечерните кафенца се превърнаха в дневни, така че нищо не ми липсва.
2. Второ бебе- искам и то много, но определено плана е след около 2- 3 години, пък то ще си покаже кога.
3. За комари, буболечки и всякакви такива гадинки ползвам мрежа за количката, а в къщи на всеки прозорец има мрежа и никога не сме имали проблеми от този вид. Не мисля да ползвам спрейове, лепенки и т.н.
Гали, да знаеш, че ви мисля и силно стискам палци fingerscrossed Чакам хубави новини  Praynig Hug

# 158
  • гр. Стара Загора
да ви споделя какво се случи днес... Laughing
както си седя с Майя в скута на кафенцето пред блака и усещам нещо топло и мокро по краката ми - Майчка ме напишка... Joy newsm78 но пък рокличката и бодито останаха сухи... пълна мистерия е как се случи... сигурно пампито ѝ се бе изместил на страни...  Joy

# 159
Нас вече ни изяде един комар, имаме си 6 ухапвания .... вината си е моя, не бях взела никакви мерки. Мъчат ни и много зъбките. Първите два изкарахме доста леко, но сега венеца отгоре е много подут, както и отдолу отстрани на първите. Дано не я мъчи още дълго.
Надявам се второто дете да дойде скоро и бързо... мъжът ми ще се прибере август месец и смятам изобщо да не губим време. Simple Smile
 приятни разходки на всички слънчеви деца

# 160
Здравейте и от мен Simple Smile

За излизанията- липсват ми понякога, но като цяло-НЕ, по-скоро ми липсва ежедневното шматкане из улиците на Варна, но няма как...

За комарите- засега нищо не ползвам, но каточели не ми се иска да мажа с нищо, страх ме е да не го ближе, защото и без това лапа всичко, което успее да докопа... Ако мога да сложа нещо на количката- може би бих пробвала, но да съм сигурна, че е безвредно...

За детето- аз отдавна съм си казала, че много искам още едно, за съжаление няма да е в близките 2 години, но ми е много хубаво чувството да си бременна, да дариш живот и после да гледаш малкото човече как расте с всеки изминал ден.

Вчера бяхме на сватба и Монитата беше  при моите родители, изкарали са си много добре, но толкова много ми липсваше на мен, че нямах търпение да си тръгнем и да си я гушна, чувствах се толкова виновна, че не я взехме. През деня бяха излезли на разходка и аз след църквата отидох да ги видя, Монито така се държеше, сякаш ми е сърдита, че не е с нас, стана ми толкова мила, направо не знам , трябва лека полека да свиквам да я отлепям от мен, че така или иначе ще се наложи като почне ясла, а толкова много искам постоянно да я гушкам Simple Smile

# 161
Здравейте мами.  bouquet
Днес ставаме на 7 месеца! Simple Smile  cook

# 162
Честито, да сте живи и здрави!
Не ми липсват излизанията, защото нямахме такава практика - ходим си на домашна обстановка с приятели, правим го и сега, но по-рядко.
За репелентите ние сме от място с мн комари и ще трябва да мисля нещо, но за лепенките, бях писала и преди, че ползвах с каката - ефект - никакъв, нахапана и с големи блънди, че е алергична. Мажа я с крем и пие фенистил на капки.

# 163
Честито, да сте живи и здрави!
Не ми липсват излизанията, защото нямахме такава практика - ходим си на домашна обстановка с приятели, правим го и сега, но по-рядко.
За репелентите ние сме от място с мн комари и ще трябва да мисля нещо, но за лепенките, бях писала и преди, че ползвах с каката - ефект - никакъв, нахапана и с големи блънди, че е алергична. Мажа я с крем и пие фенистил на капки.
Благодаря!  bouquet

# 164
Здравейте мами.  bouquet
Днес ставаме на 7 месеца! Simple Smile  cook
Честито   bouquet И ние днес ставаме на 7 месеца  Party

Освен за месечинката ви черпя, защото днес избиха още две зъбчета. Долен десен и горен ляв  Simple Smile Вече имаме три броя. Надявам се вече да се кротне и да спре с мрънкането.

Общи условия

Активация на акаунт