"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 622
  • 496
  •   1
Отговори
# 105
Мен нещо ме съмнява Левон да и се върже, той е стара, хитра лисица. Wink

# 106
  • София
Абе баш пазар на булки ми беше на мен тоя епизод  Laughing Не директно към Левон, а към по-широката зрителска аудитория  Laughing
Пренатегната ми беше, като пружинка, чак аз се напрегнах като я гледах, бррр!

# 107
Според мен преекспонирането на търсенето на мъж и интереса към Левон е режисьорска приумица. Изключително лесно е да се извадят пет реплики от контекст и да се поставят една до друга и впечатлението да се изкриви. Доколкото разбрах, Левон си е обвързан, а и Ирина едва ли си мисли, че съжителството с подобен мъж е лесно. А иначе много ясно, че (хайде да кажем почти) всяка жена без връзка си търси мъж (за малко или повече).

# 108
Не мисля, че Ирина изобщо е помисляла за Левон. Все пак тя спомена, че жена му е симпатична, но не е успяла да присъства. Ето го и интериора на Иринка
http://www.artlane.bg/index.php?option=com_phocagallery&view … d=178&lang=bg

# 109
Флорин още миналия път ми направи лошо впечатление.
Само секс и беше в главата, сега само мъже. Очевидно се натяга на Хампарцунян, но не мисля че той ще ѝ обърне някакво внимание.
Да не говорим, че в предишното предаване реагира изключително просташки, на усилията на Милена да обясни за инициативата, с която се занимава.

А това показване на сервизи и обзавеждане снощи беше просто смешно  Laughing

# 110
Хареса ми вечерта на Флорин. И новия интериор, и гозбите.
Ласкин продължава да утвърждава имидж на простак / той си е такъв де /.
Деси не му се дава-и няма да му е лесно с нея, както със Светлана Василева и синоптичката /забравих й името /.
Много мило ми стана когато Среброто с превръзката на очи прегърна Нели и каза " Това е моята жена ", и почна да си я целува нежно.

Не мисля, че Ирина има мераци към Левон, но пък щом вие сте заподозрели.......Все пак човекът е обвързан.....Или пък колко му е да го развърже..... Joy

# 111
Не знам дали има мераци към него, но все от него започваше да сервира гозбите Laughing Деси правилно направи забележка, все пак не бяха само мъже на масата, та да започва от най-възрастния, влиятелния и богатия, имаше и дама там. Малко сервилно ми се стори това. Може пък наистина да мисли кредит да взима и се надява на по-ниска лихва Joy

# 112
Кой ще готви тази вечер?

# 113
# 114
Кой ще готви тази вечер?

Поредността в анкетата е и поредност на участията......

# 115
Благодаря  bouquetМай ще го пропусна, не го изтрайвам. Чудя и се на Сърчаджиева с кой акъл....че и дете му роди Thinking

Поредността в анкетата е и поредност на участията......
Значи Левон ще е последен

# 116
 newsm78 Hmm Ласкин за Черешката ли се готви или за парламентарни избори ?? Thinking

# 117
Флорин не ми хареса снощи -много лилаво и много превземки.
Ласкин ме усмихва, скица е  Laughing

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 20:24 от Танцуваща с вълци

# 118
Къде готви?

# 119
  • Варна
хахаха запушалчица Laughing

Общи условия

Активация на акаунт