"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 606
  • 496
  •   1
Отговори
# 120
  • Sunshine state
Направо прекали с лигнята по време на готвене.. Rolling Eyes Той действително не знае къде да спре.
Подмятанията към Деси са просто под всякаква критика.Такива тъпизми и децата във 2-ри клас не говорят.  baby_neutral Иначе на Левон четки-бил приятен човек,все едно го познава от 100 години.

# 121
Ирина ми беше симпатична,
 но мидите и били еротични и се облизва на банкера направо не се трае...
Запушалчица...аз бих избягала от масата, ако в храната ми  има запушалчица за мивка Rage

# 122
  • Sunshine state
Мисля,че ви гони параноята вече,защото аз не забелязах никъде Ирина да се натяга на Левон.Тя явно си е такава-вълнуват я еротичните теми,в което няма лошо. Peace
Стана ми мъчно за Деси и как никой не каза нищо на Иван след подмятанията му. Close Направо не мога да повярвам,че му дадоха 40 точки... Rolling Eyes

# 123
Подозирах, а сега вече почти съм сигурна, че се ползват услугите на професионален консултант. Като сравня с елементарните манджи от предния кръг никак не ми се вярва Ирина и Иван да са си вдигнали толкова нивото в кулинарията. Като добавя и спешното префасониране на интериора при нея, а сега монолозите на Ласкин пред камерата ... някак твърде режисирано ми идва всичко.  Rolling Eyes

# 124
 е добро утро !
всичко е подготвено и съобразено с форумския вкус  Mr. Green
все пак последна седмица е

# 125
е добро утро !
всичко е подготвено и съобразено с форумския вкус  Mr. Green
все пак последна седмица е

Това ние много добре го знаеме, хе-хе хе! Уесно немаа.   Laughing
Нали?  Wink

Прекалено натамънено, за който да било форум - дори за този  Mr. Green

# 126
..........
Прекалено натамънено, за който да било форум - дори за този  Mr. Green
Най вече за този форум, както е известно ние тука пързалките ги надушваме бързо бързо... Laughing Wink

# 127
аз спрях да го гледам именно заради рекламното театрото, което си играят... (на път съм тотално да спра да гледам телевизия)

но пък тука ви следя Simple Smile))

# 128
  • sofia
Тя явно си е такава-вълнуват я еротичните теми,в което няма лошо. Peace

Лошото е, че очевидно само това я вълнува, че и доста театрално я вълнува - някак си не е на 15-16 години - най-малкото е грозно.
 Само Сано ме радва до тоя момент!

# 129
  • Испания

Лошото е, че очевидно само това я вълнува, че и доста театрално я вълнува - някак си не е на 15-16 години - най-малкото е грозно.

+1 Лошо и доста пошло звучи от нейните уста.  Sick

# 130
  • Sunshine state

Да ти кажа честно и аз това си помислих,че нещо й мърда малко..Странна ми е на моменти.
На мен ми е интересно защо Деси Тенекеджиева даде 10 точки на Ласкин,при положение,че я подиграваше цяла вечер? newsm78

# 131
И тази вечер не ми хареса. Май открих, къде е проблема при мен- много ми е гнусно да готвят в определени цветове.
Всички са тоолкова предвидими в поведението си, все едно ги познавам от години.

Деси май даде толкова много по 10  ooooh!, понеже ми се струва, че всички са инструктирани само десетки да дават и да гледаме сеир на финала.
А ако не съм права, просто за да не пада на Иванчовото ниво и да се покаже по над него.

# 132
поведението на иван ласник не ми допада по абсолютно никакъв начин.

тази вечер в първия момент страхотно се смутих като видях какви кулинарни умения демонстрира, но абсолютно и при никакви обстоятелства не мога да повярвам, че той е измислил и реализирал това меню без сериозна помощ отвън... особено на фона на това, което показа при предишното си участие! човек не се научава да готви и сервира за няколко седмици, колкото и да се старае, а иван изглежда не е полагал усилия само в тази посока през това време.

не съм гледала вечерят на ирина, но ако и там е имало подобни разминавания, тотално ще се разочаровам от режисьорските решения в "черешката..."!

# 133
За Ласкин и аз малко се учудих на какво ниво готви.Определено има някаква помощ отвън,но пък от друга страна си спомням,че при участието на Алекс,тя каза,че предимно той готви.Може би има някакви умения,но е полазвал и малко помощ  Wink
А оценката на Деси и мен ме учуди  Peace

# 134
Здравейте!
Голямо разочарование е този финален кръг за мен. На вечерта на Ирина се позарадвах, защото показа нестандартни продукти /лилавите картофи/, но не и кой знае какви интересни рецепти. Театрото на Ласкин направо ме разби. Наистина ни смятат нас, зрителите за боядисани врабчета. Не съм гледала Иван в много постановки, защото съм от провинцията - само в една комедия на Шекспир, където не ми направи никакво впечатление, но снощи беше на ниво около 0,001 см от земята. Сценарият с карабунарските авери беше тъп. Съгласна съм с мнението, че друг му подготвя менюто и затова не го коментирам. Разочарована съм и от това, че Деси му се върза и си изтърва нервите. Не че аз бих се сдържала... Брей, той много народен човек този Левон бе! Все едно, че слушах някой от преди 30-40 години да се хвали с работническия си произход. Изобщо сценаристите да духат супата.

Общи условия

Активация на акаунт