"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 608
  • 496
  •   1
Отговори
# 150
Да, никой от масата не се опита да спре по някъкъв начин Ласкин.Това обаче е много характерно за нас българите.Особено когато се гаврят с някой друг ,всеки си седи и се прави ,че не е чул .Явно нямаше на масата кавалери,но това поведение говори по скоро зле за Ласкин ,както се вижда и от темата ,не постига някъкво одобрение и възторг
А ,също ме дразни и това безкрайно муфтене от тези хора по селата.Ама как обичаме селото, особено когато можем да влачим от там ooooh!

# 151
Е ама те хората от Карабунар сигурно го привикват за да го даряват с вино и други благини  Laughing
Той ги представи,че това са неговите приятели,явно са си близки щом така го кичат всеки път  hahaha

# 152
Или им хвърля по някой лев,
приятелите, приятели, ама сиренето е с пари. Hug

# 153
Много се надявах, че първата си вечер в "Черешката" Иван Ласкин е бил в ролята на гад, или че не са му харесвали дамите от петорката му тогава като хора, с които не иска да има нищо общо, но уви, нещата стоят по друг начин. Просто човека СИ е гад. Аз много не му и разбирах на "чудесната интонация", но той изплеска и нещо от рода на това, че докогато Деси едва ли не по втория начин е влязла в НАТФИЗ,  той вече е имал роли. Да, всички знаем, че е Васко от село Рупча, но като дете. Колкото до интелект, не може да се намаже на малкото пръстче на дамата, с която се заяде. Тъй като знам, че Деси има доста остър език, просто недоумявам как можа да му се остави да я ядоса. Но може би и тя е решила, че в един спор по-умния отстъпва и го остави да се оплеска сам. А извинението накрая, че прави простотии и това е извън него, беше най-голямата простотия.

# 154
  • Sunshine state
Тъй като знам, че Деси има доста остър език, просто недоумявам как можа да му се остави да я ядоса. Но може би и тя е решила, че в един спор по-умния отстъпва и го остави да се оплеска сам.
Колкото и остър език да има,такова чудо няма как да бъде озаптено според мен.Няма как да му отвърнеш на супер плоските обиди,веднага ще измисли нова простотия,с която да "блесне". Wink
Колкото до това,че я обиждал зад кадър,не е вярно.На масата неспирно ръсеше простотии,така че това не е извинение за хората,които не я защитиха.Вярно е,не ги интересува,но все пак е кофти и точно ми заприличаха на 3-те маймуни от известната карикатура.. Rolling Eyes

# 155
Според мен отношенията им си имат предистория, Тенекеджиева каза, че се познават още от университета  Thinking

# 156
Ласкин се оказа изключително просто парче още в предишната Черешка.

# 157
Ласкин се затвърди вече като тотален простак!!!
Не мога да разбера мъжете, които си позволяват да обиждат жена, особено пред други хора.
Не се вижда той какъв охлюв е, ами седнал да обижда жената. Верно-не е първа красавица, но лицето й е запомнящо се. Корморан била, с дълъг нос била, дълга била.......
Останалите-ни чули, ни видяли, лицемери....
Не ми хареса вечерята му, ястия, които не бих сложила в устата си.
А тая подигравка с тапата в чинията на Среброто нещо не я разбрах.....

# 158
Според мен отношенията им си имат предистория, Тенекеджиева каза, че се познават още от университета  Thinking

Може, но това не е основание да се хапят пред камерите като злобни, настървени кучета. В случая- Ласкин да хапе Деси, да се държи според мен непристойно, неуважително и поставящ всички в неловка ситуация, с това си поведение той показва, че не уважава, както останалите участници, не само Деси, а и зрителите и най вече себе си. Ако толкова имат предистория с Деси, не това  е ринга за тяхната изява с оглед разрешаването на възникналите в миналото между тях конфликти, ако иска да организира един гладиаторски бой и всичко да се реши веднъж завинаги и да се свърши, аман от злобни подмятания и грозни забележки. ooooh!

# 159
И да имат предистория, какъв човек трябва да си, за да си разчистваш сметки - грубо казано, де, в тв предаване. А още повече като не ти харесва този човек просто не участваш  Peace

# 160
Тумбе, права си, просто предположих.

# 161
  • Варна
Извинявам се за въпроса,но може ли някой да ми каже предните седмици
кой точно направи десерт от бисквити,настъргани ябълки и сметана.
Трябва ми рецептата,а не се сещам за подробностите.

# 162
Богдан Томов

# 163
И аз го правих става чудесен десерт
ДОМАШНА БИСКВИТЕНА ТОРТА С ЯБЪЛКИ

5-6 ПО-ГОЛЕМИ ЯБЪЛКИ СЕ НАСТЪРГВАТ И СЕ СМЕСВАТ С ЧАША ЗАХАР И КАНЕЛА. В ТАВИЧКА СЕ НАРЕЖДАТ БИСКВИТИ ЗАКУСКА (КАКАОВИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО). ВЪРХУ ТЯХ СЕ ПОСТАВЯ РЕД ОТ СМЕСТА С ЯБЪЛКИТЕ, ОКОЛО САНТИМЕТЪР, ПОСЛЕ ПАК РЕД БИСКВИТИ, ПОСЛЕ ПАК ЯБЪЛКИ И СЕ ПРИКЛЮЧВА С НАМАЗВАНЕ НА ТОРТАТА СЪС СМЕТАНА, КОЯТО Е РАЗБИТА С МАЛКО ЗАХАР (3-4 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ) НА ВКУС. ПРЕСТОЯВА В ХЛАДИЛНИКА 24 ЧАСА.

# 164
  • Варна
  bouquet Много ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт