"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 637
  • 496
  •   1
Отговори
# 165
"Простакът е непобедим" - Ласкин го потвърди.
Не ми хареса вечерята му ,нито "оригиналният" му подход.
Малко повече ми идва "Карабунар" .А ,че плаща съм сигурна.
Непрекъснато повтаряше , че не му "дреме и му е все тая",
което от екрана звучеше обидно.Харесваше ми във "Васко.. ", но беше отдавна.Жалко.
Само дето село Рупча стана Карабунар.
Флорин - темата за старостта ! Не се вързаха!

# 166
 Praynig Пази боже от невъзпитани хора повярвали си  ,че за "ЗВЕЗДИ".Никакво възпитание,умишлена демонстрация на непукизъм и простащина. Е ако това го издига в собствените му очи -нека си се кефи.На простака ум не можеш да дадеш.Това ,че останалите си замълчаха -без коментар .Това достатъчно говори за самите тях.Едва ли телевизионния екран е мястото в което да си оправят стари недоразумения помежду си ако въобще са имали такива. Чест и прави на Деси ,че почти не показа как се чувства  с това отношение към нея.Даде му 10 точки ,но за мен лично те си бяха черни и поднесени  с умела ирония.  bouquet

# 167
Страшно ми харесва Ласкин  Grinning
Не мога да повярвам колко буквално го приемате и интерпретирате.
Рядко гледам телевизия, но неговото участие където и да е винаги
ми прави удоволствие.

п.п. Някой по-горе го е нарекъл гад  Joy

# 168
п.п. Някой по-горе го е нарекъл гад  Joy

а кое е смешното?  newsm78

# 169

glow,

Ха, ха, хааааа..... Ти се майтапиш нали! Shocked

# 170
  • I want it all and I want it now.
Само не разбирам Алекс как е с такъв човек, като него.  Peace
Много неприятна личност се оказа Ласкин.

# 171
  • Испания

Общувала съм с Иван Ласкин и не съм видяла нищо от това, което виждам сега по ТВ. И не говоря за времето, когато беше дете, а за сега. Изключително приятен, усмихнат и интелигентен събеседник. Това са личните ми впечатления.

# 172
  • Стара Загора
Не ми се вярва някой наистина да харесва Ласкин дори и малко!Гледах го с досада-не искам да имам подобни роднини,колеги изобщо да не ми се налага да общувам с подобни.......

# 173
След изпълнението на танц , под звуците на чалга върху масата от Алекс в тяхната къща , мисля, че са си лика-прилика с Ласкин....

# 174

Общувала съм с Иван Ласкин и не съм видяла нищо от това, което виждам сега по ТВ. И не говоря за времето, когато беше дете, а за сега. Изключително приятен, усмихнат и интелигентен събеседник. Това са личните ми впечатления.

Интелигентен, интелигентен, колко да е интелигентен, като чувството му за хумор се изразява в подигравки с външния вид на хората?!
Интересно, кога ли е бил в роля - в общуването си с теб или пред ТВ? newsm78
Според мен е много по-лесно да играеш позитивизъм.
За да се държиш като простак от най-ниска проба, трябва да ти идва отвътре.  ooooh!

# 175
  • Испания

Нямам намерение да споря с никого. Знаех, че ще скочат всички срещу написаното от мен, но споделих лични впечатления. И пак ще кажа: абсолютно нищо общо с това, което виждам в "Черешката..."

# 176
Смайлсче, а според теб каква е причината в ежедневието си Ласкин да е един, а пред камера друг. Аз лично не виждам смислена причина поради която човек да се държи по този начин пред камерата, но всеки си знае, де ... Обаче сега като казваш, че личните ти впечатления са добри, започвам да си мисля, че Ласкин играе някаква "изнасилена" и "извратена" роля, която останалите участници също подозират, виждат, знаят и затова никой не му прави забележка за поведението, защото го познават в друга светлина и знаят, че не е такъв човек. Само това успях да предположа, инак друго не ми идва наум по повод поведението му, както и поведението на участниците спрямо него. Май всички тука си играят някакви роли и ни хвърлят в очите прах, та да има 'ляб и зрелища. ooooh!

# 177

Нямам намерение да споря с никого. Знаех, че ще скочат всички срещу написаното от мен, но споделих лични впечатления. И пак ще кажа: абсолютно нищо общо с това, което виждам в "Черешката..."

И на мен ми се случва да работя с хора, които на екран имат едно поведение, а иначе в ежедневието се държат по друг начин...
За съжаление до момента впечатлението ми от Ласкин се формира от телевизионните му изяви. Театърът не го броя - там ясно е роля

# 178
  • Испания
Тумбе, твърдо е възможно. Няма да пропусна да го попитам, когато го видя пак.

# 179
Защо да се шегувам?
Обичам такъв тип хора.
Отбягвам тези, които гадаят на сляпо, без
да познават ни най-малко човека или ситуацията,
но вадят дълбоки заключения.

Ласкин има остър ум, бърза мисъл и брилянтен
хумор. Човешката обичдивост е друго нещо.
Да претежаваш ирония и самоирония е най-важното.

Както и да е. Не сте разбрали него, та мен ли?  Laughing

Просто споделих симпатията си.
Можете да продължите с чуденето, маенето и гадаенето
как така тоз човек, значи!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт