"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 646
  • 496
  •   1
Отговори
# 180
Те краставите магарета се надушват  Mr. Green
Това на Ласкин не е хумор, а простащина. Един мъж на място не може да си позволи да обижда дама, било то и под формата на шега.

# 181
Това виждаме по ТВ-то - това коментираме Mr. Green

# 182
Можете да продължите с чуденето, маенето и гадаенето
как така тоз човек, значи!

въобще не се чудя , само като го видя колко е разплут и един такъв разложен и като си отвори устата напълно допълва първото впечатление ,
предполагам , че преди 10 години е бил друг , но алкохолът не прощава ...

# 183
Според моите разбирания "брилянтния хумор" не се състои в дебелашки шеги и нелицеприятни обиди. Ирония, самоирония, хумор, кой както иска да го нарича, но за мен това е просташка проява и далеч от хумора, ама многооо далеч.....Не виждам нищо хумористично в това да обиждаш наред под шапката на "аз съм просто искрен" или "аз просто имам интересно чувство за хумор".

# 184
  • Sunshine state
Защо да се шегувам?
Обичам такъв тип хора.
Отбягвам тези, които гадаят на сляпо, без
да познават ни най-малко човека или ситуацията,
но вадят дълбоки заключения.

Ласкин има остър ум, бърза мисъл и брилянтен
хумор. Човешката обичдивост е друго нещо.
Да претежаваш ирония и самоирония е най-важното.

Както и да е. Не сте разбрали него, та мен ли?  Laughing

Просто споделих симпатията си.
Можете да продължите с чуденето, маенето и гадаенето
как така тоз човек, значи!  Laughing
Леле,мале,благодарим ти за позволението да продължим с обсъждането на тази знатна особа. smile3525Ако се беше постарала да напишеш това чудо в рими,можеше и на стихотворение да го докараш,като гледам оформлението на поста.. Wink
Голяма част от зрителите нямат честта да познават "звездите" лично,включително и аз,така че за тях/мен/ е напълно все тая какви били всъщност и какви роли играели по ТВ-то.Аз само ги гледам,не вечерям с тях,а специално при Ласкин това,което виждам,не ми харесва изобщо. Peace
Чувството му за хумор няма нищо за разбиране,защото е елементарно и буквално.Не търси дълбок смисъл в подигравките му,тоест "Деси прилича на корморан"="Деси прилича на корморан"  Wink

# 185
  • In a surreal moment!
Аз мисля , че сеира продава и това е причината за всичко, което виждаме. Обяснявам си го със синдрома Биг брадър, който владее нова тв и не само. Мисля си още ,че семейство Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева сега му е времето да се "Продаде" на продуцентите. Хората са на тезгяха не се чудете на нищо ,което виждате, пък живота е друга бира и за там вярвам на думите на Смайли.

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 20:30 от ИКСИ

# 186
  • out of space
Много са ми сладки Среброто и цялото му семейство!  Heart Eyes

# 187
Цитат
Леле,мале,благодарим ти за позволението да продължим с обсъждането на тази знатна особа. smile3525Ако се беше постарала да напишеш това чудо в рими,можеше и на стихотворение да го докараш,като гледам оформлението на поста.. Wink
Благодаря, приемам го като признание  Laughing
Цитат
Голяма част от зрителите нямат честта да познават "звездите" лично,включително и аз,така че за тях/мен/ е напълно все тая какви били всъщност и какви роли играели по ТВ-то.Аз само ги гледам,не вечерям с тях,а специално при Ласкин това,което виждам,не ми харесва изобщо. Peace
Т.е. гледаш отстрани и коментираш нещо, което всъщност не познаваш? Нещо повече,
декларираш категорични изводи? Готиноооо.
Цитат
Чувството му за хумор няма нищо за разбиране,защото е елементарно и буквално.Не търси дълбок смисъл в подигравките му,тоест "Деси прилича на корморан"="Деси прилича на корморан"  Wink
А когато Деси наистина прилича на корморан?  #Crazy

Но стига, преди да сте се обидили и на мен.
Това е толкова лесно  Laughing

# 188
А аз си чакам в старата тема  Thinking     hahaha.

# 189
Цитат
Ласкин има остър ум, бърза мисъл и брилянтен
хумор.
Joy Party Това ми хареса!

# 190
Флорин май много има нужда някой да ѝ го сложи  Crazy
Извинявам се за езика си, обаче тая само секс ѝ е в главата. Бах мааму, те мъжете не плямпат толкова за това.

# 191
Ирина може маааалко по-сдържано да се държи за годините си и известността си. Не знам, дали нарочно ни го подчертават, ама все пак, на 50 години жена е, не й отива все на любовно - сексуална тема да я избива в кулинарно предаване, мисля си.

# 192
Много са ми сладки Среброто и цялото му семейство!  Heart Eyes

така е, да!  Heart Eyes

(само аз ли не знам как изглежда един корморан?!)

# 193
  • варна
Голяма скука и днес Whistling

# 194
  • Sunshine state
Глоу,много внимание ми отделяш.Направо се почувствах поЛАСКИНа,тоест поласкана,де. Laughing
След като определяш Деси като корморан,дай една снимка да видим ти на какво приличаш.Със сигурност ще ми напомниш на някое животно,богата е фауната на планетата земя. Wink
Естествено,че ще обсъждам по това,което съм видяла.Трябва ли да познавам всички известни личности,за да имам мнение за тях?Не. Simple Smile

Днес заяжданици няма,но тази физиономия на отегчен чичка направо ми е мъка да я гледам-то не е въртене насам натам,не е наместване на очила,уфкане и офкане.. Очевидно на Иван не му е интересно. Rolling Eyes

(само аз ли не знам как изглежда един корморан?!)
Ето:

Нямат нищо общо,но ето,че и Глоу е намерила прилика. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт