Какво е това петно

• 812
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, ще съм много благодарна ако ми кажете на какво ви прилича това петно. Преди месец ми се бяха появили 2-3 петна по краката и за седмица изчезнаха, от тогава не съм имала такива оплаквания - до днес! Не ме боли, нито сърби.....  Rolling Eyes
Дали според вас проблема е дерматологичен?

http://prikachi.com/images.php?images/74/6232074s.jpg

# 1
Може да е от ухапване от насекомо? Удряне несъзнатално в нещо? Алергия към препарат? Много неща може да са. Спукан капиляр? Най-добре на доктор.

# 2
Много ми прилича на розов лишей, при него няма сърбеж, болка или други дразнения. Не е опасен и минава от само себе си. Но все пак е добре да се направи консултация с дерматолог.

# 3
Четох че на розовия лишей му трябва 2месеца за да изчезне, а моето петно се появи в понеделник и днес вече почти го няма. Странното е че аз си ударих ръката в петък, така че не може да е от това. Иначе имам много капиляри по краката и лицето.......... Rolling Eyes

# 4
  • София
Или те е ухапало нещо, но късно си обърнала внимание и затова нямаш сърбеж, или е реакция от алергия. На мен ми се появяват такива петна като мия чиниите с Пур Актив. Естествено, няма как да миеш с краката си  Laughing но може да е друг вид алергия

Общи условия

Активация на акаунт