"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 627
  • 496
  •   2
Отговори
# 435
аз се записах за участие... Simple Smile

Успех! Дано има предавания от Варна, иначе...  Thinking

# 436
Radost Nezemna, успех!
Аз не разбрах - Мама Цоцоланка записа ли се?

# 437
На мен ще ми е много по-интересно да гледам предаването с участнички от нашия форум, отколкото някакви измислени звезди, повечето от които виждам за първи път на екрана.
и аз така  Simple Smile
успех на всички момичета, покажете на "звездите" как се прави  Party
предполагам, че ще направят и някакво смс гласуване за класация от зрителите...

# 438
  • Варна
Благодаря ви момичета! Незнам дали ще стигнат до мен, че аз не съм много атрактивна май Grinning Казах им че ще готвя пържоли...   hahaha

# 439
  • I want it all and I want it now.
Успех.
Дано има и др. от готварският. Там има големи кулинарки и ще е удоволствие да ги гледаш.  Peace

# 440
Казах им че ще готвя пържоли...   hahaha

Как им го каза това? Как протича кандидатирането и интервю по телефона ли ти правят или си писала, как?

Пържолите наистина не звучат атрактивно, но при тези условия не е лесно да се избере. Хем да е топло, прясно и вкусно, хем домакина да не липсва от масата........ хем за 5 човека се готви, не е за двама- трима.

# 441
Radost Nezemna, поздравления - ти си смелчага  Hug Смелчага, защото повечето ще се притесняват заради едно или друго, а според мен трябва да се възприеме като една авантюра от която може да се черпят само положителни емоции. Абсолютно те подкрепям!

дано наистина участват повече от форума, че ще ми е по-интересно. Знаят ли всички там - в готварския?  Wink

# 442
  • Варна
Бо_, да има пусната тема в готварския.

pina, онлайн форма за кандидатстване е но има въпрос "Какво бихте приготвили за вечеря на 5 души?". Искаха снимки - портретна и в цял ръст, снимки на семейството и снимки на кухнята и там където ще посрещаш гостите. Ааа и снимки на приготвено ястие. Аз пекох питка същият ден и нея им пратих Grinning

# 443
# 444
Охоо, чудно. Щом ще участват съфорумки, с още по-голям интерес бих гледала Simple Smile

# 445
  • Варна
Не вярвам да съм само аз записана, хайде признайте си и другите   chef

# 446
Очаквам този сезон на "Черешката" да е много по-интересен от досегашните.
Радост Неземна, успех! Hug

# 447
  • Варна
Radost Nezemna, успех!

# 448

yagodka, искаме и теб да видим в "черешката"! хайде, хайде! Wink

# 449

yagodka, искаме и теб да видим в "черешката"! хайде, хайде! Wink

Laughing Laughing Laughing, що пък мен? Аз съм далечко. Едва ли ще стигнат чак до тук камерите.  Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт