"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 643
  • 496
  •   1
Отговори
# 420
Тъй-тъй, с тази баница голям себап направих, що начинаещи и утвърдени медии захраних.  Laughing 
Пък за Китай добре, че барем картичката пристигна, щото доста се притесних, бая се забави. Следващия път те взимам и теб - той ще е около другия живот  Rolling Eyes

# 421
  • София
 Mr. Green Забележете днес Бг-мама какво рекламира .... и после кажете че не сте известни кулинарки  smile3534

# 422
А, много моля, мен не ме намесвайте. Разваляте ми имиджа. Аз съм руса и мястото ми е в КМ Mr. Green

Ти ще даваш акъл как се подрежда маса, може и подрубрика в предаването да измислят - за аранжировки  bowuu

# 423
Mr. Green Забележете днес Бг-мама какво рекламира .... и после кажете че не сте известни кулинарки  smile3534
Криси, от вчера е за това гледам , че има предложения и имам известяване по забравената тема!

# 424
  • пак на Рив Гош
Аз пък се надявам, че ще възстановят възможността да гледаме предаването в Нова Плей от чужбина... че не ми се правят пак разни гимнастики, за да видя епизода от деня  Peace

Пина, ти ако изпратиш снимка на твоята баница на предаването (нали искат снимка на приготвено от кандидата ястие), като нищо да те върнат, защото си я взела от нета  Mr. Green

# 425
  • Варна
А, много моля, мен не ме намесвайте. Разваляте ми имиджа. Аз съм руса и мястото ми е в КМ Mr. Green

Ти ще даваш акъл как се подрежда маса, може и подрубрика в предаването да измислят - за аранжировки  bowuu
Може ли да бъда глас зад кадър? Simple Smile

# 426
  • София
Криси, от вчера е за това гледам , че има предложения и имам известяване по забравената тема!
Аз днес го видях чак  Blush... ставам отварям бг -  мама и Манчев ми се е хилнал на реклама отстрани  Mr. Green Mr. Green

# 427
Инфото е да има по една ВИП звизда и другите да са простосмъртни като нас, та така всеки да може да "нахрани" звездата  Mr. Green

# 428
И аз си мислех, че може би най- успешната формула ще е да са смесено - известни и неизвестни. Не малка част от зрителите ги интересува само резила на звездите. Други искат повече кулинария и атмосфера. Комбинирано биха хванали повече публика.

Пина, ти ако изпратиш снимка на твоята баница на предаването (нали искат снимка на приготвено от кандидата ястие), като нищо да те върнат, защото си я взела от нета  Mr. Green

Напълно е възможно!

# 429
ох, на мен новата идея на предаването не ми допада ! Може би ще е интересно, но все пак предаването беше насочено не само към кулинарията, но и към идеята да се показва частица от живота на известните. Аз лично никога не съм гледала предаването за"резила", защото не съм такъв човек. Но ми е било интересно да видя любими хора на малкия екран, които майсторят нещо в кухнята и разкриват една нова страна от себе си пред всички нас Simple Smile Пожелавам успех на тези, които искат да участват, а има ли тук такива ?  newsm78  Вдигнете ръка ! Simple Smile)))

# 430
  • Варна
аз се записах за участие... Simple Smile

# 431
На мен ще ми е много по-интересно да гледам предаването с участнички от нашия форум, отколкото някакви измислени звезди, повечето от които виждам за първи път на екрана.

# 432
  • София

Стискам палци  Party Party

# 433

браво! ще стискаме палци!  Grinning

# 434
  • Испания

smile3501 и късмет!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия