"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 645
  • 496
  •   1
Отговори
# 405
според ме ще е интересно ако включат и хора от провинцията Peace

# 406
И ще е интересно ако ги показват в собствените им домове, а не пак по апарт хотели под наем.

# 407
ааа.. майсторките от кулинарния - не се спотайвайте    Wink Laughing

само едно ме притеснява за шоуто - че като започнат да търсят хора за реалити и започват да се явяват някакви (меко казано с психични отклонения) и както честа става тв-тата започват да залагат - те да им направят шоуто и ме изгубват тотално като зрител.. дано заложат наистина на интересни личности с кулинарни познания (не е необходимо да са майстори)!

# 408
  • Стара Загора
Мисля че тези ,които ще участват ще имат добри кулинарни умения!!Но може би някои от тях ще се притесняват от камерите!

# 409
И к'во ся, трябва се цаня, а.... Laughing Laughing Laughing
Далече съм.... Laughing Stop Laughing

# 410
Предлагам на организаторите на Черешката да се запознаят с творчеството на мамите във форума и да пращат покани, че да се организирате с времето Wink

# 411
Аз съм pina, nela66 да се кандидатират.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 08:43 от pavlinaio

# 412
Благодаря,  pavlinaio!  Simple Smile С Тумбето заедно, в едно предаване да ни сложат, че сме градски  Wink И Приятно ми е, Богиня! Simple Smile  Принципно много ми 'лежи' формата. И къщата съм си наредила, и масата си редя, и готвя, и приятелски раздумки обичам, но не това е истинската цел на реалитито. Те търсят интрига, простащина, идиотия...., както правилно отбеляза Бо_. А аз не съм за там  Stop В сеири не бих участвала.

# 413
  • Варна
И аз, и аз съм от Варна! Все пак сред всички майстори трябва да има и една посредствена черешка... за баланс Grinning Обещавам да не ви гощавам със сьомга и маскарпоне  Mr. Green

# 414
  • Варна
А, много моля, мен не ме намесвайте. Разваляте ми имиджа. Аз съм руса и мястото ми е в КМ Mr. Green

# 415
И аз, и аз съм от Варна! Все пак сред всички майстори трябва да има и една посредствена черешка... за баланс Grinning Обещавам да не ви гощавам със сьомга и маскарпоне  Mr. Green

е защо? ние обичаме сьомга и маскарпоне, пък и сме свикнали с тях...  Rolling Eyes

# 416
и на мен щеше да ми бъде интересно да те видя в творческа акция, pina  Hug
косвено ти присъстваш в нашия дом (чрез рецептите си), щеше да ми бъде приятно и да погледам от извора.  Peace

Simple Smile.. така де и аз съм ти градска..  Hug

само да вметна, че това предаване като, че ли най-малко е залагало на простащината и все пак се надявам да размислиш.

Това се отнася и за другите момичета от готварския форум...  Hug

# 417
Е да, други са виртуозите на идиотиите, ама и тези на там клонят, и тези.
Мисля си, то за телевизионно предаване не стига да умееш да готвиш. Притеснението от несвойствената ситуация може много лоша шега да изиграе.

# 418
  • Варна

е защо? ние обичаме сьомга и маскарпоне, пък и сме свикнали с тях...  Rolling Eyes
ами имам спомен, че всяка "кифла" която не може да готви размяташе сьомги и маскарпонета... иначе и аз обичам  Joy

И на мен ми е странно как ще съм пред ТВ камера, но едва ли ще ме изберат, та ще се запиша hahaha

# 419
Благодаря,  pavlinaio!  Simple Smile С Тумбето заедно, в едно предаване да ни сложат, че сме градски  Wink И Приятно ми е, Богиня! Simple Smile  Принципно много ми 'лежи' формата. И къщата съм си наредила, и масата си редя, и готвя, и приятелски раздумки обичам, но не това е истинската цел на реалитито. Те търсят интрига, простащина, идиотия...., както правилно отбеляза Бо_. А аз не съм за там  Stop В сеири не бих участвала.

Официално се кандидатирам за агент-провокатор на масата ти......Напр. само картичка ли от теб ще получа от Китай? А? Защо не ме взе с теб в Китай, питам аз....И до кога ще чакам баница да ми пратиш? На що сайтове изпрати, само на мен - тц Crossing Arms.......

Общи условия

Активация на акаунт