ЕВРОВИЗИЯ 2012 - тема 11

• 22 547
  • 520
  •   1
Отговори
# 435
Ето едно интервю, в което Greta разказва как е написала песента и т.н., даже по едно време така се развълнува, че не можа да каже нищо. Laughing По средата има и малко интервю с Loreen, която се опитва да изглежда различно, но на мен лично ми е смешна в тези си свои опити. Peace А иначе Jonsi тук е много симпатичен, Greta разказва как го е избрала да пеят в дует. Laughing

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 19:32 от ≾_Smile_≿

# 436
≾_Smile_≿,опитах се да помогна за линка, но и аз го нямам. Туон го беше направила и милех, че е сложен в началото на някоя от темите, но не го открих.
Иначе списъци с песните има във френския сайт. Но там няма линк за слушане съм всяка песен, ако това те интересува. Може би ги има и в официалния сайт, но него не съм го изучила много.  Grinning
Песните по години http://www.eurovision-fr.net/histoire/listesannuelles/liste_annuelle.php
Националните финали по години http://www.eurovision-fr.net/finales_nationales/pannees.php

# 437
≾_Smile_≿,опитах се да помогна за линка, но и аз го нямам. Туон го беше направила и милех, че е сложен в началото на някоя от темите, но не го открих.
Иначе списъци с песните има във френския сайт. Но там няма линк за слушане съм всяка песен, ако това те интересува. Може би ги има и в официалния сайт, но него не съм го изучила много.  Grinning
Песните по години http://www.eurovision-fr.net/histoire/listesannuelles/liste_annuelle.php
Националните финали по години http://www.eurovision-fr.net/finales_nationales/pannees.php

А, мерси, идеална работа ще ми свършат!  bouquet

# 438
Работа ли ще вършиш с тях? Shocked  Мислех си, че са само за удоволствие.  Wink

# 439
Работа ли ще вършиш с тях? Shocked  Мислех си, че са само за удоволствие.  Wink

А, не, не. Mr. Green Под "работа" разбирай, че са ми за удоволствие. Peace

# 440
Тюю, аз я оставих Евровизия, тя не ме оставя.  Mr. Green Вчера бях на концерт. Пя Васил Найденов и както си блеех, чувам думата Евровизия, реших, че ми се е причуло. Пет минути по-късно той каза "Ако тази песен пратим мна евровизия, ще влезем в десятката." И изпя "Сбогом моя любов" И още каза "надявам се да ме подкрепите" И малко по-късно каза "Гответе се за Евровизия"или "гответе Евровизия"/не помня точно/. Според мен е намислил нещо, щом три пъти в краткото си участие го спомена. Иначе беше много готин, отиде при публиката между редовете и създаде много настроение.
А пропо Туон, блееш. Laughing Израел са обявили новите правила за селекция. Mr. Green Аз все си мисля, че нашите организатори ще отидат към директен избор на изпълнител, без полуфинал тази година.

# 441
 hahahaТи можеш без Евровизия,но тя не може без теб.

Не блея LaughingТе поне няколко пъти ще направят промени.

# 442
  • MJF
Е сега това за Васил Найденов ще е новина.  Laughing

# 443
Е сега това за Васил Найденов ще е новина.  Laughing
Tо е новина, при това от първа ръка. Вече си представям как го изяждат с парцалите заради възрастта му. /роден е 1950г./ И как от всенароден любимец се превръща в изкупителна жертва на поредния ни неуспех. Confused Не разбирам защо му трябва да се захваща с това. Както не разбирам и всички завърнали се участници след определено време, особено Дана Интернешънъл и Niamh Kavanagh. И дори Лис Асиа. Сигурно преживяването е толкова страхотно, че започва да ги тресе яка носталгия. А има изпълнители, за които Евровизия се оказва най-значителното постижение в творческата им кариера. Малко е тъжно, все пак тя е еднократно събитие. Например Сандра Ким - споделяла в интервю, че се чувства задушена от успеха на евровизионната си песен. Тя печели конкурса твърде млада - на 13 години и половина, преди да въведат долна граница за участие/писала съм за това/.

# 444
Нови песни на
Roman Lob (ESC12) - Сall Out The Sun  - http://www.youtube.com/watch?v=NVQ9SnG-hh4&feature=player_embedded
Pastora Soler y Vanesa Martín cantan "Vamos"(ESC12) - http://www.youtube.com/watch?v=D5xJQZt-y0U&feature=player_embedded

Anna Bergendahl (ESC 2010)  – Live and Let Go http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=730&gr … laytype=Ljudklipp

# 445
Пристрастно,но на Роман ми харесва.Лежерна е Whistling

Nigar Jamal and Dima Bilan – Come Into My World

# 446
....не разбирам и всички завърнали се участници след определено време, особено Дана Интернешънъл и Niamh Kavanagh. И дори Лис Асиа.
Морфейче, съвсем тактично си премълчала тазгодишната позиция на Великобритания с общ резултат 12 т  (11т. са от журито), а по държави: 5т. от Естония, 4т.от Ирландия, 2т. от Латвия и 1т.от Белгия. Независимо колко мелодична е песента на Големите, те не са оценени по достойнство (Бабушките са социална кауза, дори и да бяха спечелили). Явно на публиката допада адреналина на младите изпълнители, така че няма смисъл доказали се певци да участват в този конкурс.
Bъзрастта на победителите в Евровизия от последните години (към днешна дата): Loreen (28); Ell (23)/Nikki(31); Lena(21); Alexander Rybak(26); Dima Bilan(30); Marija Serifovic(27); Lordi (Mr. Lordi(38), но е бил на 32 през 2006 г.( вероятно и другите групари са около тази възраст); Helena Paparizou(30); Ruslana(39), но е била на 31 г. през 2004г. Така че възрастта си е важен фактор в този конкурс.
Исках да съобщя, че  Patricia Kaas подготвя издаването на албум на 5.11.2012. "Каас пее Пиаф" с най-големите хитове на Едит Пиаф по случай 50 години от кончината й. Patricia Kaas - Et S'Il Fallait Le Faire (France,2009)

# 447
Харесва ми песента на Nigar Jamal ("Ники") и Dima Bilan. А Пастора Солер е винаги с въздействащо изпълнение.  
Много симпатичен клип на Роман – особено люлката в края. Продължава  имиджа си да бъде с шапка (сигурно има колекция от всички цветове; в клипа са червена и лилава). Лично на мен ми харесва без шапка.

Азиатската Евровизия „Asiavision Song Contest” ще се провежда през октомври в Сеул. Ще раздават 3 награди:за  оригиналност на песента; за уникалност; за вокални качества и представяне. Линк за песните - първите 15 (от общо 26 на сайта) са одобрените финалисти от 13 държави от Азия и Тихоокеанския басейн (всяка държава има право да участва с повече от една песен) от: Австралия (2); Бруней, Кралство Бутан(в източния край на Хималаите и граничи с Индия и Китай); Фиджи; Индонезия; Иран; Малайзия (2); Пакистан; Сингапур; Южна Корея (2); Шри Ланка; Вануату (югоизточната част на Тихия океан); Виетнам.

# 448
Isis, за Великобритания въобще не се сетих. Не знам Енгелберт Хъмпърдинг да е участвал на Евровизия и преди. Мислите ми се въртяха около имена, които са пример за кофти класиране след победа на Евровизия.
Пуснах молба за мнение във френския форум относно песента" Сбогом моя любов". Мисля, че Васил Найденов е в заблуда относно това, което би вървяло. Мисля, че ние публиката му ръкопляскаме вече по навик, заради това, което е бил. Наистина хитовете му бяха големи. Но всяко нещо с времето си.

# 449
Аз се вмъквам набързо с новата песен на Greta:  Simple Smile

Слушах и новата песен на Roman по евровизионното радио, хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт