Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
-
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
-
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
-
Какви са препоръките за справяне с безсънни по време на бременност?
-
Каква е целта на павловичатната мас?

На Феталната говорих с док за раждането и евентуално сроковете, та той ми каза, че следящият ми бременността ще каже как, но най-вероятно ще е секцио. За периода, аз го питах дали бих издържала до 24-5 Юли, а той вика: не мисля. Аз пък мисля, че ако си вървя както сега, бих издържала до тогава, така съм се настроила
Даже с милото си говорехме, че от сега нататък ще си лежа и почивам още повече за да изкарам колкото се може по-вече, че то бая ми тежи вече:) А мъжът ми иска да раждам секцио, защото чел, че при близнаци било много рисково нормалното раждане и го било страх за нас
Ама, Божа работа, само всичко да е наред 

Да ви е жив и здрав, много да ви слуша и радва
Но тук май и при секциото е с ЕУ.Приятен ден на всички мамчета и тумбачета

Тя акушерката предложи на мама тя да извади бебето, ако иска, но все пак на чуждо работно място , а и на собственото ти дете е по-различно и мама отказа. Мъжът ми беше отляво до главата ми и гледаше през цялото време, правеше клипчета и снимки. Закърмихме се с малкия чак на другата сутрин, защото прецениха, че нямам сила да се грижа за него вечерта, за което ме е яд, но наистина беше така. Аз като станех от леглото и щях да припадна, не можех до банята да ида, не можех да стоя права, ставаше ми черно пред очите, но се оправих бързо. Опитвах се да ги излъжа че съм добре, но загубата на кръв си оказа думата. И все пак той засука от раз и без проблем, много лаком беше. Та така, моето първо слънчице се появи в един мързелив неделен следобед! Най-хубавия за мен!
Да ви е жив и здрав баткото