Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
didi24 много хубаво звучи като го разказваш Simple Smile като изключим момента,когато си се постреснала,че не е изплакал...Mен ме е страх най-много от това при нормално раждане дали ще могат да овладеят кръвозагубата Cry Направо не знам струва ми се толкова странно,особено като ми е за 1ви път и не знам какво да очаквам... #Shocked

Би-би,да ти е жив и здрав рожденника   bouquet newsm59  Party Time

# 586
didiHug значи има вероятност да раждам и при майка ти  Hug Laughing
Ивка,  радвам се, че си по-добре  Hug

# 587
Здравейте и от мен! Стискам палци на Новембър и нма Ивка за бързо овладяване на положението.  Praynig
Биби, честит празник, да ти е живо и здраво голямото момче, да е гордостта на мама и тати и много да ви радва!   bouquet
Добре дошли и на новите момичета!  Peace
Аз си пуснах едни кръвни изследвания оня ден - татко каза, че са добри, хемоглобинът ми вече е 116! Като отида на консултация в сряда, на 6-ти, пак ще пуснем едни и ще видим какво е положението. Ама определено не е като да е 99 ... Гледам, че отварят нов детски магазин в съседния квартал ... ще има да пазаруууууууууууууувам като спра да ходя на работа след 22-ри ... Thinking
Днес май няма да вали и отивам да се помотам малко навън!  Peace

# 588
БиБи, честит ти рожденик! Много здрав и добричък да е, да ви носи само щастие и гордост!  newsm67

Не успях да се нарисувам, много ме е яд, но сама с диване дето искаше само да тича - нямаше начин, иначе толкова отдавна не бях ходила в парка...много ни хареса, едвам накарах Бобо да си тръгнем след 3 часови обиколки.. Ама за първи път спя следобяд с него - голям кеф!  Flutter

# 589
Здравейте мамчета Simple Smile

Ставам сутринта и бързам да погледна има ли новини от Ивка и Ноемвриското момиче , а то няма нет, няма и кабелна......Закусихме и влязох за един душ преди да отидем на куклен театър. Изпишках се и в рамките на 5 мин. два пъти потече (неконтролируемо), излязох от банята, полежах 15-на мин. и пак ми се допишка и сложих една превръзка. Другите отидоха на театър, а аз в МД. Хората бяха много отзивчиви, спокойни, прегледаха ме. Шийката си е добре, не е скъсена, затворена е, води има, бебешон се е разположил напречно и той си е добре. Направиха тест с реактив и ми казаха, че най-добре е да се поставя лигнин, а не превръзка, защото имало гелове в някои от тях и пречели на реактива.  Питах какво мога сама да направя, за да не се налага да ги посещавам - отговора беше, че няма какво, при нужда да ходя - те затова са там. Сега съм решила да не пишкам права докато съм под душа, защото и предния път така се получи. Явно има значение...

Ивка - радвам се, че сте овладяли положението Hug Да не се налага повече.
Би-би - да ви е жив, здрав и щастлив Пепи. Много да го слушате, за да ви слуша  Mr. Green  да се разбирате и да си имате взаимно доверие. Mr. Green

за упойките - При епидуралната упойка се прави убождане в междупрешленното пространство, без да се преминава през обвивката на гръбначния мозък. След вкарването иглата се изважда и на нейно място се поставя катетър, през който се влива необходимата доза аналгетик.
При спиналната упойка се прави еднократна пункция в междупрешленното пространство, като се преминава през обвивката на гръбначния мозък. Не се поставя катетър и въвеждането на аналгетик е еднократно.  Peace
Всяка от тях има различно действие, показания и противопоказания.

Добре дошли на новозаписалите се   bouquet

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 18:41 от dbs

# 590
  • София - град
Shocked не разбрах има ли изтичане на води? Казваш че според теб има значение дали пишкаш права, за това дали ще започнат да изтичат води? Съжалявам че така питам ама не ти разбрах много поста и леко ме панира....

# 591
Shocked не разбрах има ли изтичане на води? Казваш че според теб има значение дали пишкаш права, за това дали ще започнат да изтичат води? Съжалявам че така питам ама не ти разбрах много поста и леко ме панира....
О, не Simple Smile Не казвам това  Joy По - скоро си мисля, че когато съм седнала пикочния мехур се изпразва наведнъж, а явно когато съм права не се случва точно така. Изтичане на околоплодни води не е имало.
Предишния път беше по-същия начин, в банята под душа - пишках, стегна ми се корема  и малко след това пак имаше такова изтичане. Затова си мисля, че има значение как пишкам - седнала/клекнала или права.

# 592
  • София - град
Офффф Слава Богу  Hug Ейййй шашна ме да знаеш  Naughty   Laughing

# 593
Офффф Слава Богу  Hug Ейййй шашна ме да знаеш  Naughty   Laughing

Не се шашкай Hug

# 594
Mimiss, блонди, dbs, мерси за инфото, момичета!   bouquet Мен лично от спиналната ме е страх, именно заради това преминаване през обвивката, нали имаше едно момиче от Варна, дето пострада от такава упойка, ама да не влизам сега в подробности. Тук май секциото правят също с епидурал, а за естественото раждане, със сигурност.

Freedom, аз също скоро ще спирам работа и ми е малко странно, но пък имам толкова неща за вършене, които отлагам, че времето ще ми е запълнено.

Екзо, моя позната ражда в Германия близнаци и там й препоръчаха секцио, защото макар и да са обърнати с главичките надолу, има риск първото при излизането да натисне второто и то да се завърти. Не искам да те плаша, просто споделям, пък в крайна сметка каквото реши проследяващият те гинеколког.

Didi, много прочувствено си описала раждането, направо ме просълзи

# 595
  • Бургас
Биби, честит ти рожденик! Пожелавам ти да е много здрав и щастлив.
Днес в Бургас мноооого топло. Аз мисля да работя до края на юни. Дано не е зверска жега.
Миналата седмица сънувах, че идва момента да раждам, а аз нямам приготвен багаж, бебето няма дрехи. Много тъпо. Та смятам да започвам. Не че съм решила къде ще раждам де Crazy.
Ивка Hug. Надявам се,че всичко е наред и с November girl!
Хубава съботна вечер от мен!

# 596
  • София
Благодаря на всички за пожеланията! Тъкмо се прибрахме от партито, рожденикът е доволен, аз опитах тортата  Heart Eyes

Диди, да е жив и здрав и твоят татко, на тази дата само велики личности се раждат  Laughing Много ми беше интересно раждането ти  Hug

Калка, аз веднъж сънувах нещо подобно и много се депресирах, че не съм готова. Нека си стоят вътре на топло още, има време  Simple Smile

Момичета, замислих се за нощниците за болницата. Аз си купих една светло сива за кърмачки, има червено някъде нагоре. Обаче ако кървя повече, хич няма да ми хареса някое червено петно отзад и ако нямам в момента с какво да я сменя, ще ми е много криво. Сигурно трябва да си взема и някаква на цветенца, на която няма да личи толкова. Обаче те са ми едни грозни китайски или турски или аз попадам само на такива. Също ми се иска някакъв халат, който не знам отъкде да си купя. Някакви съвети?

# 597
Според мен за родилното ти трябват 2 нощници точно от тези супер грозните за по 5-6 лв., дето да ги хвърлиш и да не те е яд.. аз поне съм си харесала едни по 5.5  hahaha hahaha и ще си взема две и една хубава за 20 и няколко лева беше  newsm78
Диди, и на мен ми беше много интересно раждането на сина ти  Heart Eyes да е жив и здрав баща ти още внуци и правнуци да дочака!
Хубава съботна вечер  Hug

# 598
Според мен за родилното ти трябват 2 нощници точно от тези супер грозните за по 5-6 лв., дето да ги хвърлиш и да не те е яд.. аз поне съм си харесала едни по 5.5  hahaha hahaha и ще си взема две и една хубава за 20 и няколко лева беше  newsm78
Диди, и на мен ми беше много интересно раждането на сина ти  Heart Eyes да е жив и здрав баща ти още внуци и правнуци да дочака!
Хубава съботна вечер  Hug

Покажи тези евтини и грозни нощници, че и на мен ми трябва нещо такова. Просто всичко с което спя вкъщи не става за родилното  Laughing

# 599
е то и аз с квото спя вкъщи не става  Mr. Green ми де да знам, бях ги видяла на един пазар, трябва пак да ида да си ги купя, да не свършат  hahaha по разни такива пазари провери или пък по магазините за всичко, т.нар. за 1 лев, сигурно и там има  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт