Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
-
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
-
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
-
Какви са препоръките за справяне с безсънни по време на бременност?
-
Каква е целта на павловичатната мас?
Би би, я си вземи нещо евтино, сотано, грозно и дето да го метнеш в коша след това. Тук за болницата дават такива памучни гащи, за еднократна употреба, аз и за след това ще се заредя с такива - махаш и хвърляш.
), води се за плаж, над банския. Ама 20 еври
Пък ще го взема, какво, догодина с него на плажа 
ще си мина на нещо мое.
Аз мисля добре да се запася с такива.... А има и едни много хубави и фини с които мисля да съм вкъщи, само трябва да намеря къде се продават...
.Днес цял ден бяхме сред природата,ама ако знаех какво ме чака нямаше да тръгна,и то с детето.Първо един малоумник ни удари докато си караше назад,поразтресе ме,ама повече се уплаших и си поревах.После местноста през която трябваше да минем се оказа достъпна само 4Х4.Затънахме насред нищото в калта,мъжа ми бута ,аз зад волана(за първи път седнах на шофьорското място)обаче се справих.Оказа се че нашите познати също са затънали рано сутринта и от 7.30 до 10 са копали около гумите да се измъкнат.Ама то една бременна не се дава така лесно 

В болницата, в която искам да раждам дават техни нощници, но все пак ако ще купувам ми се иска да е някоя хубава и мекичка, може и на божури 
Ама аз не съм много убедена,че сега искам 2 години да давам кърма(дано да имам като преди) 
Не знам дали и други момичета имат такива усещания.