Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Обаче ако кървя повече, хич няма да ми хареса някое червено петно отзад и ако нямам в момента с какво да я сменя, ще ми е много криво. Сигурно трябва да си взема и някаква на цветенца, на която няма да личи толкова.

Няма да, на едни нежни цветенца ще курдисаш ярко червен божур и няма да личи толкова, колкото цирей на носа ти  hahaha Би би, я си вземи нещо евтино, сотано, грозно и дето да го метнеш в коша след това. Тук за болницата дават такива памучни гащи, за еднократна употреба, аз и за след това ще се заредя с такива - махаш и хвърляш.
В Карфур намерих точно, каквото искам - нещо между нощница и халат, над коленете, с копченца и коланче отпред, къс ръкав, памучно, на цветенца (не са божури  Grinning), води се за плаж, над банския. Ама 20 еври  Tired Пък ще го взема, какво, догодина с него на плажа  Party

# 601
  • София - град
Момичета защо се запасявате така с нощници за болницата ....там дават  Rolling Eyes Доста често носят и нови. Аз ще си взема халат хубав и мекичък защото обожавам допира на хубави дрехи и смятам че това само ще ми помогне. А нощниците от болницата ще ги ползвам първия ден, след това ако мога  Praynig  ще си мина на нещо мое.

Обаче задължително от гащичките за еднократна употреба  Peace Аз мисля добре да се запася с такива.... А има и едни много хубави и фини  с които мисля да съм вкъщи, само трябва да намеря къде се продават...

# 602
  • Пловдив
Добър вечер момичета Heart Eyes.Днес цял ден бяхме сред природата,ама ако знаех какво ме чака нямаше да тръгна,и то с детето.Първо един малоумник ни удари докато си караше назад,поразтресе ме,ама повече се уплаших и си поревах.После местноста през която трябваше да минем се оказа достъпна само 4Х4.Затънахме насред нищото в калта,мъжа ми бута ,аз зад волана(за първи път седнах на шофьорското място)обаче се справих.Оказа се че нашите познати също са затънали рано сутринта и от 7.30 до 10 са копали около гумите да се измъкнат.Ама то една бременна не се дава така лесно Mr. Green-от раз я изкарах колата,ама добре че беше голямо поле,че .докато я спра Laughing.
Би Би да ти е жив и здрав батко Пепи  ura
за упойките аз бях планово секцио и единственото на което държах е да съм в съзнание.Бях с мнооого ниско кръвно и ми го вдигнаха със системи,за да не се наложи пълна.Нищо не усетих,важно е да си неподвижен в този момент.

# 603
Софи, в Токуда дават, но май не навсякъде е точно така и толкова често -аз там само първия ден бях с моята грозотийка и после си ползвах техните - екстра си се чувствах. Иначе това за халатчето е добра идея, мерси че сподели!  Peace

Принцеске, поне риба хванахте ли след тия приключения?  Wink

# 604
  • By the sea
Добра нощ на неспящите8)

Диди, много хубаво разказче, благодаря, че сподели  bouquet

Ние с мъжо сме на гости за уикенда във Варна.Тази вечер бях на кино ама без татито, той отиде на събиране с колегите от университета и ме остави с едно приятелче за компания да не се шляя сама по моловете Wink Та закарах момчето на "Очаквай неочакваното"  Mr. Green (вдъхновен от книгата "What to expect when expecting", или накратко - Библията за бременни Wink). Филмчето не беше зле, типичната американска сълзлива комедийка, щом и приятелчето се изкефи  Laughing Вие тука за упойки ми говорите, какво ти! Аз разбрах от филма, че близнаци се раждат само с едно кихане за има няма 5 мин., мадамата даже не си размаза грима, а след секцио си буден почти веднага и с таткото вече се любувате на рожбата си #Crazy Joy

Аз пък хич не ги обичам тези нощници, последно носех такива в трети клас Laughing А се чудя с тези еднократни мрежести гащури дали няма да ми изпада лигнина някъде под чаршафите като не съм с панталонки newsm78 В болницата, в която искам да раждам дават техни нощници, но все пак ако ще купувам ми се иска да е някоя хубава и мекичка, може и на божури Wink Laughing

Бургазлийки, аз пак пропуснах лекцията в мола вчера. Някой отиде ли?

Лека нощ! Sleeping

# 605
  • Пловдив
Добро утро! Heart Eyes
Елсънчесамо си изкъпахме червейчето Mr. Green.Мъж ми хвана едно шаранче,ама си го пуснахме обратно да си живее.Поне малката беше цял ден на въздух,че в тоя град е толкова"чисто",че от косата ми падат чернилки,като я мия.Чудя се дали да не я поскъся малко,че много шампоан върви Twisted Evil.
Аз да ви кажа сега съм повече притеснена от секциото,защото знам какво да очаквам.Преди 3 години бях пълна мъгла а и се реши в 9 месец,че ще съм с операция,дотогава си вярвах,че ще си родя нормално.Та понякога колкото по-малко знае човек,толкова по-добре-само да имаш вяра в доктора си .
Снощи ми се припиракийка Mr. Green-таткото каза,че след 2 години и 3 месеца ще опитам  BlushАма аз не съм много убедена,че сега искам 2 години да давам кърма(дано да имам като преди) EmbarassedС първото бях много настървена,ама май винаги първия път е така.

# 606
  • Враца
Добро утро, маминки!  Hug

С малко закъснение да честитя на Биби рожденника, да ви е жив и здрав и да слуша много, да помага на мама за бебето и много да ви обича всички, така, както вие го обичате.   bouquet

Успех на Ивка и на Новембър, да се оправяте бързо, ей  Wink Hug

Диди, много хубав разказ, прочетох всяка една буквичка с кеф  Hug

И пак да си пробутам въпроса за прословутото хълцане, че вече се плаша. Нощес сигурно в продължение на 1 час усещах пулсиране в долната част на корема, което определено не е от ничии пулс, а като много лекичко помръдване на бебето вътре и това нещо става на всяка секунда, или най-много през секунда, възможно ли е да хълца толкова начесто и да хълца толкова дълго?

Усмихнат ден на всички и който има неразположения да отминават бързо  Party

# 607
ferriy И аз бях споменала,че усещам същото пулсиране много ниско долу.Точно по същия начин по който го описваш.През секунда.Точно като пулс ,хич не ми мяза на хълцане newsm78 .Бебчо с главата на долу ли е?При мен е така.И аз на моменти се притеснявам какво е това ама.... Thinking Не знам дали и други момичета имат такива усещания. Hug

# 608
Момичета защо се запасявате така с нощници за болницата ....там дават  Rolling Eyes Доста често носят и нови. Аз ще си взема халат хубав и мекичък защото обожавам допира на хубави дрехи и смятам че това само ще ми помогне. А нощниците от болницата ще ги ползвам първия ден, след това ако мога  Praynig  ще си мина на нещо мое.

Обаче задължително от гащичките за еднократна употреба  Peace Аз мисля добре да се запася с такива.... А има и едни много хубави и фини  с които мисля да съм вкъщи, само трябва да намеря къде се продават...

На нас тук нищо не ни дават всичко сами си носим  Laughing даже си мисля от сега за родилния да си взема  цял пакет тоалетна хартия, че като лежах там за задържане мъжо ми носеше всеки ден все пак уж нова болница, а една такава "чистота". А за еднократните гащички аз си взех от Карфур, на Хиполенд също има.

# 609
  • Обетованата земя
Момичета, радвам се, че ви е харесал разказа ми. Вчера докато пишех си припомнях всичко с голямо умиление!  Heart Eyes
 Това пулсиране ниско долу 100 % е хълцане, усеща се обикновено там където е главичката.  Peace Аз пък снощи докато спях, напипах едно изпъкнало краченце за първи път и си играх с него доста време, обикаля дясната част на корема ми.  Heart Eyes А тази сутрин имах неприятна среща с кантара, чукнала съм почти 10 кила отгоре  Rolling Eyes, предния път на толкова отидох да раждам (69.200). Е, този път ще видя седмицата на циферблата, то се е видяло  Crazy

# 610
  • Враца
feisi, да главично беше последния път на прегледа, щом и Диди казва, значи е хълцане, а и го усещаме там, където е главата.  Heart Eyes Явно е това, само дето ми се струва, че всяка секунда да хълца е много често, но пък и пулса на бебчетата е по-забързан от нашия, може и с хълцането да е така.  Mr. Green

# 611
Току-що си лакирах ноктите на краката, мисля че мога успешно да се кандидатирам за цирк Балкански, в акробатичната секция Mr. Green

И аз си купих грозна китайска, сега си търся и някоя по-хубава, защото тук цялата рода плюс приятели се изсипват в болницата да видят бебето (и родилката). От болницата дават едни халати с едно шнурче отпред, колкото на тях да им е удобно Joy и всичките крЪсУти навън Mr. Green

# 612
Току-що си лакирах ноктите на краката, мисля че мога успешно да се кандидатирам за цирк Балкански, в акробатичната секция Mr. Green
hahaha
Вчера подреждах бебешорските неща 0-3 месеца и ето резултата.. а имам още едно кашонче на тавана.. мисля че и три пъти на ден да го преобличам пак няма да мога всичко да му сложа  Mr. Green

# 613
  • Добрич
Олее, Бюти направо си се засипала от дрешки! Като знам как бързо омаляват, отсега почвай за второ да мислиш  Laughing

# 614
  • София
Здравейте момичета!
би би честит рожденник на патерици  Hug
Бюти колко много дрешки имаш.Ти си готова за цял футболен отбор  Joy  Hug
Момичета,да попитам задължително ли трябва да е нощница в болницата?Такова нещо много мразя...

Общи условия

Активация на акаунт