Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
-
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
-
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
-
Какви са препоръките за справяне с безсънни по време на бременност?
-
Каква е целта на павловичатната мас?
.
Аз трябва да прегледам моите и да ги сортирам, че те повечето са ни дадени от бъдещата ми снаха
Ама днеска ако не се прибера с едни чорАпки поне, ха!

Не бях много доволна от резултата, ама се стара поне.

вътре в матката,което е тънко като конец и много остро,можело е да отреже крайник на бебо по-рано дори
,иначе щях да трепа наред виновниците,а именно не е трябвало в толкова ранна седмица да ми се прави кюретаж изобщо,миналия път след спонтанния аборт,и много са били остъргали,затова е станало срастването 

Така че сега предимно лежа,да не стане някоя беля
И не заради мен,теглото или бебето,ами по принцип така трябвало да се процедира !!!
Довечера и аз ще вадя на Камен малките дрешчици.
Аз си спомням като пазарих за Камен, че бях взела много малко 0-3 размер и повечето бяха 3-6. Аз си знаех, че ми е едро бебето, но не прегполагах, че на 2 месеца ще е 7,100, а на 3 8,400.