Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
tayra, не вярвам да е проблем, че нямате брак  newsm78
Аз от 3 дни нещо не съм добре Sad Замъглява ми се пред погледа, причернява ми, вие ми се свят и ме стяга слепоочието. В началото на бременността бях така и го отдавах на ниското кръвно, вероятно сближавам границите. Сега се замислих дали може да се дължи на нисък хемоглобин  newsm78 Миналата седмица беше 118 и доки каза да не пия нищо, но аз се чудя вече. Тя е против всякакви хапчета, а мъжа ми постоянно мрънка да си взема витамини да пия поне и не знам вече кое е по-добре. Страх ме е хемоглобина да не падне още, но не смея и да пия желязо на своя глава. Дано да е от кръвното. Четох също, че анемия се получава при дефицит на фолиева киселина, вие пиете ли?  newsm78

# 631
Софи:)И аз нямам абсолютно нищо за моята още...все ми се струва рано...А и така като се замисля,бая време си има наистина...Сега и време ме ми минава и ми се струва цяла вечност.Харесахме количката,креватчето със скринчето от Вис Виталис (първоначално се бях спряла на кошарка,но после се разубедих - малко не стабилно ми се вижда) ,но засега само набелязвам нещата ,та после да не им се чудя много,много Whistling

kiara_23 и на мен за желязото ми казаха да не го пия постоянно...примерно 2 седмици го пия,една почивам...и пак така...Не знам защо,след като си е с определена доза  newsm78 ,но докторите си знаят...

Гледах,че нагоре се заговорихте за феталните морфологии...Аз още на 1та и видях муцунката,но не много добре,защото се криеше и се въртеше като пумпал.На 2та беше по-добре....видях,че по устните и нослето е на мен...но сега ще видим на 3та какво ще покаже.Иначе всичко ни беше наред до тогава,дано и сега да е така  Praynig

Dafi и аз съм така от няколко дни и изобщо не мърдам от леглото ... но аз съм с много нисък хемоглобин и ниско кръвно винаги ми е 90/60 като съм на консултация и се чувствам добре,не мога да си представя докъде стига като ми прилошее...Фолиева киселина пия задължително,сега даже ще минавам на такава комбинирана с желязо,точно заради хемоглобина и анемията,но най-добре се посъветвай с доктора си Simple Smile а за да си по-спокойна отиди на хематолог,направи си изследвания ...той най-добре може да ти препоръча какво да пиеш..и после като ти изпише нещо се посъветвай с доктора си Simple Smile

Желая ви хубав и усмихнат ден,мами  Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 16:23 от Ludnica14

# 632
  • Враца
Вижте какво нарисувах на стената в спалнята ни.  Wink Тъкмо да пробвам да сложа картинка тук в самия пост, дано стане.  Praynig

Сега си чакаме само спалния комплект и сме готови  Simple Smile

# 633
Тайра, няма значение имате ли нямате ли брак, за да изведеш детето извън България ти трябва нотариално заверена декларация от бащата че е съгласен детето да напусне България.Копието от тази декларация и копие от акта за раждане се представят на границата на митничаря.На мен не ми ги върнаха, явно ги пазят.Такава декларация не се изисква само ако детето пътува с двамата си родители.Измислили са го хората, споко Hug
Ние също нямаме брак и не искаме, де Grinning Та скоро трябва да отидем при нотариус бащата да признае детето.Ако някой е имал такъв казус за решаване , да сподели, моля Grinning

# 634
ferriy страхотно е Simple Smile Много свежарско  smile3503 И моята стаичка е в оранжево  Grinning

# 635
Ох, аз всичко си имам, даже и две колички - едната е Бритакс, другата е Куини с кошче на Макси кози  Simple Smile Само бебефон нямам, ама то не ми и трябва, ама може него да си поискам като подарък от приятелките, че нали бебешко парти ще правим в 9-ия месец  Mr. Green
Еее, и на мен бебето като не ми хълца, не е здраво ли  hahaha hahaha
Феери, ама много яко  Peace
Аз се чудя с мойто мързеливо бебе.. четох вчера в "Какво да очакваш докато чакаш дете", че след 28 г.с. е хубаво да следиш движенията.. а при мен.. а мръдне тоя ден, а не мръдне.. като мръдне усещам само еднократно или най-много 2-3 пъти и това е  Crazy Crazy
Тайра, всичките двойки дето са без брак и имат деца.. ако беше толкова сложно  Mr. Green най-вероятно наистина ти трябва просто подпис от бащата и заверено от нотариус и всичко ще е ок  Peace

# 636
ferriy страхотно е Simple Smile

beauty_ ей добре, че ме подсети една приятелка ме пита дали ще правя бебешко парти и аз се  канех да ви питам кога се прави. Преди да се е родило бебето или след това  newsm78, а това че не усещаш хълцането и голяма част от движенията не е притеснително, нали го усещаш всеки ден било то и по 2-3 пъти това е важното Wink

# 637
Забравих да питам ... на някоя мама случвало ли и се е да ... слабее!?!?!...Аз не слабея,чувствам си се по същия начин...но до преди 2 седмици бях 57 кг сега съм 55 кг и ми е малко странно...Пък кантара мисля си ми е наред,защото съвпадаше досега с кг които ми казваха в болницата по време на консултация.

# 638
ferriy, много е яко, да те наема и на нас да ни нарисуваш нещо свежо?  smile3521 Наистина много свежарско ти се е получило.  newsm10

Бюти, на 14-ти и 15-ти съм в Плд, кафенце???   kaffeetrmker_2

На момичетата със световъртежа и прималяването, аз съм така от началото на бременността, ниско кръвно, а сега и нисък хемоглобин и се получава пияна кокошка, а пък откакто е и жега положението е нетърпимо, ама се успокоявам, че още малко остана и ще го избутаме някакси.

Ludnica14, аз не съм мръднала килограмите от около 3-4 седмици, все толкова си стоя и аз се притеснявах като теб, но док като ми измери корема за тея 3 седмици от 105 е станал 113, а и бебоците наддават, значи всичко е наред.

# 639
Бюти, ти ме утрепа с броя на дрешките, моите даже за половин пералня още не са, но съм решила като изляза в отпуск по майчинство да понакупя още някои нещица.От собствен опит знам че после много неща са излишни Grinning
Ludnica14, аз имам проблем с качването, до сега съм +9кг Grinning и като съм кинта и двайсе става ooooh!

# 640
Еличка, преди, преди.. това си говорихме с Биби и Гунди, че са много модерни партитата, особено в Америка  Mr. Green е, чак всеки ден не го усещам.. но аз съм се примирила, че просто е такова ..  Mr. Green
Вал, винаги  Mr. Green Hug
Лудница, аз съм чувала даже за случаи, отиват да раждат с по-малко кг.. не знам как става, ама явно всичко е възможно на този свят  Mr. Green
А за дрешките, не забравяйте, че моите повечето са наследствени от сестра му на мъжа ми.. въпреки че повечето са с етикети и като нови.. те толкова бързо растат.. ама да има..  Mr. Green

# 641
beauty_  Hug , а долу горе колко време по рано се прави някъде в деветия месец може би?
Ох моето влизане в деветия месец съвпада с рождения ми ден  Simple Smile

За момичетата с ниско кръвно пийте много течности и айран със сол. И винаги си носете по нещо сладичко с вас Wink И аз съм с ниско кръвно и да ви кажа жегите си оказват доста голямо влияние.

# 642
Еее, и на мен бебето като не ми хълца, не е здраво ли  hahaha hahaha
Ей, Бюти  Mr. Green ще трябва да ти плащам за смехотерапия  Hug

Фери, много ми хареса. Оранж е един от любимите ми цветове. При нас обаче спалните са в бледо зелено, а хола и кухнята са в екрю и оранж.

Hug всички ви  Mr. Green

# 643
Еличка, в 9-и да, ама по в началото.. смисъл, че не знаеш кога ще стане случката  Mr. Green аз моето ще го правя сигурно някъде първите 10 дни на август  Hug

# 644
Аз още нищо не съм взела за бебо,имам само една чанта дрешки от кумата ми,не са малко но са предимно бели и тук там някое жълтичко,защото те имат момиченце...а ние за мъж се гласим  и отпаднаха розовите дрешки Laughing ,но от другата седмица вече сме решили да започваме с покупките,най напред с кошарката и скринчето ,а след това дрешките,козметиката и т.н. И аз повечето неща вече съм си ги понабелязала,имам още някой колебания,но ще решавам на момента Peace .И аз преди малко си оправях педикюра... Laughing трудна работа...ама позамазах положението поне Laughing .Днес обикаляхме с мъжо да си взема някакви сандалки и нещо лятно,че хич нямам какво да нося.Горкия ми мъж Mr. Green направо му се взе акъла #Crazy Laughing и не само на него де,бая нерви изхабих и аз,не спрях да повтарям колко съм дебела и т.н. Laughing .... както и да е въпреки подутите ми крака (който като изляза навън и стават още по зле...) успях да си намеря подходящи сандалки и една дълга поличка-синя широка...ест. Laughing
фери стаята е станала много готина Peace и свежарска Simple Smile
Лудница14 Ами за жалост такъв ефект на слабеене нямам за съжаление Laughing а само на дебелеенеее  ooooh! hahaha
Бюти ти верно добре си се запасила Simple Smile ама нека....да има  Mr. Green
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт