Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
А, аз не бях от тези. 11г работих в община и бях много съвестен и любезен служител  Blush Mr. Green
Joy Joy
Тези бодита в Джъмбо ли?

# 691
А, аз не бях от тези. 11г работих в община и бях много съвестен и любезен служител  Blush Mr. Green
Joy Joy
Тези бодита в Джъмбо ли?
ммм дааа, освен ако Блонди не е продавала бодита в общината, но щом е била съвестен работник Joy

# 692
  • Бургас
 hahaha
Гунди, кефиш ме!

# 693
  • Враца

ferriy , аз съм от северозападна България също, тъй че, ако ти не смогнеш да дойдеш до тук ще донеса стената у вас във Враца  smile3534 Иначе както е казала и Екзо, винаги си ни добре дошла на гости  Hug

Добре, имаме сделка, дано само да не са ни докарали още спалния комплект, че иначе няма да има място къде да поберем стената в нас.  newsm62

Софи, тия лелки дето се карат много ги мразя, навсякъде ще се намери някоя такава.  #Cussing out

# 694
Е то такива лелки навсякъде.. аз се дразня на неучтиви продавачки.. гледат те намръщено все едно си им изял закуската, няма добър ден, няма нищо.. а в държавните институции от край време са такива..
Блонди, и мама работи в общината, и тя е много любезна  Mr. Green

# 695
  • София
Дидис82, аз ще раждам в Шейново и ходих на отворени врати. Много е забавно и мило, защото разходката в болницата се води от психолога-симпатяга и ни вкараха при бебетата, направо се разциврих като ги видях  Simple Smile

Блонди, във втори клас, втория срок започнаха таблицата нашите. Вашите много рано май, те взели ли са събиране и изваждане? Първо се взима до 20, после до 100 и тогава таблицата.  Wink Лично аз с Пепи съм решила, че е по-добре да изпреварваме събитията, ще започваме скоро материала за 3-ти клас, освен това решаваме тестове по математика за състезания, да няма пропуск  Mr. Green А на годините на Криско решавахме изключително развиващи тестове - логически, за креативност, за фина моторика, всъщност даже по-малки бяхме, но те са готини и за вас, мога да ти пратя нещо ако искаш  Wink

Белверде, спокойно, няма му нищо на бебчето  Hug

foriy13, моля те да кажеш за нощницата после.  Wink

Водно конче, раждане под вода има в Тина Киркова. Само че във ваната седиш докато дойде истинското раждане, един вид това ти е предродилната. Мен не ме привлича, защото си представям да се кисна в слуз и кръв, а после пак си ме качват на магарето, но има жени, които казват, че много добре им повлияло.

Ох, аз на Джъмбо не им харесвам нещата, виждат ми се боклучави, но ще взема да отскоча да ги видя тия бодита  Laughing

Сутринта правих обременяване с глюкоза, утре имам среща с докторката да коментираме резултатите. След половиндневното точене на кръв реших да мушна набързо един Туикс, принцеса с кайма и мъфин от Онда, като че ли за последно ям...

# 696
Биби, колко струва изследването и докога се прави? Блонди беше казала 28 г.с., ама не знам докога? Гледам, че ти си в 30-а, а пък аз точно тогава някъде ще ходя на преглед и да се консултирам с докторката, мисълта ми е дали ще е късно? Hug

# 697
  • София
Бюти, сигурно няма срокове, защото мен Марков миналата седмица ме гледа и ми каза да си го направя. Пък и да съм го изпуснала, по-добре късно, отколкото никога.  Mr. Green Изследването струва 15 лв. + купуваш си глюкоза на прах за 1 лв., прави се в Майчин дом и мога да ти дам телефон на докторката, не знам дали тя ще ми иска пари отделно, но едва ли, по телефона нищо не каза.  Hug

# 698
Би-би - удобно ли ще бъде да пратиш и на мен. Когато сме си вкъщи задължително давам една страничка задачики (до 10 са взели =,+,-,<,> ) и една страничка  с буквички,думи, логика, оцветяване по задание. Говорила съм и с учителките да ни дадат материалите им и лятото да ги минем (пропуснато или невзето още).
Дано от теста няма нищо притеснително. Hug

# 699
Блонди, във втори клас, втория срок започнаха таблицата нашите. Вашите много рано май, те взели ли са събиране и изваждане? Първо се взима до 20, после до 100 и тогава таблицата.  Wink  А на годините на Криско решавахме изключително развиващи тестове - логически, за креативност, за фина моторика, всъщност даже по-малки бяхме, но те са готини и за вас, мога да ти пратя нещо ако искаш  Wink

Взеха азбуката цялата, събиране и изваждане, но не до 100, до 30 са. Делят с до 9 и умножават до 30.
Отделно си имат и такива тестове, да. Мерси за предложението  Hug
А като си помисля, че трябва да го започвам и с бг азбуката...  Crazy

Стискам палци да са ок утре резултатите и да можеш да си похапваш Туикс спокойно  Grinning

Бюти, то за късно не е късно, идеята е, че около 26-та започва проблемът, а ако го има, около 30-32-ра се засилва. Въпросът е да се хване по-рано, за да се реагира, иначе ако го хванеш в 9-ти месец и досега си тъпкала сладко и бебето е станало гигантче, то накрая все тая вече  Crazy

# 700
Яснооо, благодаря много  Hug иначе за телефона, аз ако си го правя, ще го правя тук в Пловдив, така че мерси все пак   bouquet Hug
Скрит текст:
Скринигът за гестационен диабет обикновено се прави между 24 и 28-ма седмица от бременността. До това време хормоните от плацентата са достигнали необходимите нива, за да могат да предизвикат инсулинова резистентност. Тестът се състои в изпиването на специален разтвор, съдържащ точно 50 грама глюкоза. Един час по-късно се взима кръв от бременната и се проверява нивото на захарта. По-малко от 140 мг/дл се счита за нормално ниво.
Когато нивата са над 140 мг/дл се прави специален тричасов тест за глюкозна поносимост. Той включва следването на специална диета три дни преди теста. Тази диета е направена така, че да включва най-малко 150 грама въглехидрати на ден. Преди теста пациентката бива инструктирана да не яде и пие нищо освен вода в продължение на 10 – 14 часа. След това се взима кръв за тестване на нивата на кръвната захар на гладно, а после се пие разтвор, съдържащ точно 100 грама глюкоза и се тестват кръвните нива на всеки час в продължение на следващите 3 часа. Ако два и повече от тези резултати са повишени, тогава се счита, че пациентката има диабет на бременността.
Mr. Green То по тази логика аз и сега съм го изпуснала  Mr. Green

# 701
  • София
Блонди, ами странен начин на взимане на материал, но те си знаят, имат си програма Wink Ако решиш за тестове, пиши ми на лични мейл или скайп.
Дбс също Wink
Да, Бюти, права е Блонди, в 9-ия и да хванат гест. диабет - кел файда  Mr. Green

# 702
Здравейте, не съм ви чела събота и неделя.

Видях набързо само, че Новембър има проблем- стискам палци да се оправи, или още по- добре вече да си е вкъщи. Simple Smile

Връщам се да ви чета. Simple Smile

# 703
Здравейте! И мен ме нямаше няколко дни. Изчетох ви де Peace
И двамата със Станислав сме болни - той не спира да кашля, а аз от няколко дни съм с гърлобол, който преборих, но с тази жестока хрема не мога да се справя нещо  Twisted Evil Днес ходих и до джипито да ме види, да не се усложня нещо и пак го нямаше /от няколко месеца е неоткриваем/. Та категорично го сменям, тъкмо е юни месец и може Peace Само да си избера друг лекар трябва, но и това не е лека задача, да не отида от трън та на глог. Но ще поразпитам комшиите Mr. Green
Сега ще водя баткото на зъболекар...
Момичета, ще ме извините, но хич не ми се пише сега, нещо ми е криво...

# 704
Едно новородено как засуква веднага след раждането, ей, аз направо се измъчих, честно ви казвам  smile3538

Общи условия

Активация на акаунт