Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София - град
Тралала, няма не си избираш екип.... Задължително е.
Ако не си здравно осигурена раждането ще ти излезе не 2000 а 4000  Crazy
1 500 е раждането + 500/600/ пакет за бебето - правят му се изследвания. + 300 ако искаш епидурална упойка.
Ето от сайта за нормалното раждане :
Скрит текст:

Раждане с индивидуален подход в единична предродилна и родилна зала - 1500,00 лв.
    Неонатологични грижи – 500,00 лв. Тук са включени допълнителни изследвания, които се правят на новороденото, а именно: трансфонтанелна ехография; ехография на коремни органи; ехография на стави;  обучение на майката за хранене на детето, къпане;  консумативи.
    При желане на пациентката за обезболяване на раждането с епидурална анестезия се заплаща сумата от 300,00лв.
    При желание от страна на родителите за присъствие на бащата се заплаща сумата от 200,00 лв.
    При желание от страна на пациентката да ползва Лукс стая се заплаща сумата от 125,00 лв. за денонощие

Като това за бащата вече го няма от 1 юни е безплатно  Peace

# 676
  • Варна
belverde,
спокойно, нищо му няма на бебето Hug
Като гледам купчинката на Бюти се изкушавам и аз да разровя из торбите, които сестра ми е заделила да видя какво има там Simple Smile Само че първо трябва да купим скрин за спалнята, където да седят дрешките и другите неща на малчо, че сега няма място изобщо.
Софи,
свят ми се зави от тези цени Crazy

# 677
1 500 е раждането + 500/600/ пакет за бебето - правят му се изследвания. + 300 ако искаш епидурална упойка.

Ужас  ooooh!

# 678
Ако не си здравно осигурена раждането ще ти излезе не 2000 а 4000  Crazy
Ужас  ooooh!
Точно това щях да напиша и аз  Mr. Green
Блонди, догодина ще топваме дупе в морето  Mr. Green
beauty_ Ехааа колко много дрехи.  #Crazy Като ходим на разходки ти ще носиш резервни.  hahaha
Съгласна  Mr. Green

# 679
Принцеса Леа - при нас все се намира някой, който да каже на Ема колко трябва да помага и аз в нейно присъствие обяснявам, че ще помага когато има желание или е наложително. През другото време  - тя си е детенце, не е родител Simple Smile Обясних й, че ще има креватче за бебето и при нас, за да не я буди или пък когато иска да си покани гости в стаята (ще взимаме бебето). Ще минем и през това. Казала съм й, че е в реда на нещата да се притеснява за тези неща и че вместо да се чуди е по-добре да поговорим Simple Smile

Joy Значи морето е в ремонт  Joy Дано да са почнали ремонта от юг, че нашата отсечка да е завършена  Mr. Green

# 680

Раждане под вода - някоя от вас да има иформация, в кои болници в София го предлагат и някъква допълнителна информация, разбира се  Simple Smile

В бившата Тина Киркова, сега Св.София има такава екства, имам близка, която 2010 ражда така, не съм сигурна дали в др. болница предлагат това, до скоро нямаше друга.В сайта им има инфо.

Превод в ефир- т.е. Пиротска Laughing

# 681
Лелеееее Софи, каква е тая цифромания, в тая Токуда да не би да работят със златни инструменти? Crazy Crazy Crazy

Ние с половинката тъкмо вчера за раждането си говорихме, че аз и Екзо сме се насочили към една частна болница тук в Пазарджик и искат за секцио 390лв, но четох им подробно сайта и гледам, че нямат неонтология, а с близнаци си мисля че това трябва да ни е преоритет. Та се поразрових в нета и май, май ще се насочвам към Окръжна болница в Пловдив, отделението им за недоносени бебета е с нови кувиози и четох само хубави отзиви за екипите, пък и не струва нищо. Ако някоя от мамите в Плд е ходила на отворени врати или има инфо я моля да сподели, може и на лични. Определено ще ми е от полза.

Princess Leia, не знам колко е тежко с едно бебе, но мен вчера 2 пъти ме питаха скоро ли ще раждам, че коремът ми бил много голям, не знам в 9-я месец какво ли ще си мислят хората, че нося бебе гигант ли..  hahaha

ferriy , аз съм от северозападна България също, тъй че, ако ти не смогнеш да дойдеш до тук ще донеса стената у вас във Враца  smile3534 Иначе както е казала и Екзо, винаги си ни добре дошла на гости  Hug

# 682
  • София
Здравейте тумбачета  Hug

Гунди ако имаш предвид този на Околовръстното - аз бях  hahaha Joy Сега като се сетя мернах една бременна и май беше ти  newsm45 Много ме е яд.Сигурно ако се бях загледала повече щяхме да се познаем,но както винаги татито ме ядосваше с майка му,че никой не поглеждаше нещата,които ни трябват за бебка,ами гледаха играчките  hahaha Joy Даже мисля,че с тебе гледахме заедно бодитата за фъстъчета  smile3511 newsm61 Rage Щяхме да си направим една бърза среща.Нищо,следващият път  Rolling Eyes
Иначе бебка е добре уж,поне така се надявам.Постоянно я усещам как шава и на моменти доста боли дори да не рита силно и съседката ми каза,че може да са ми намалели водите и затова да е така.Дано всичко е наред и устискаме до 14ти като сме на преглед.Аз съм много щастлива,че другата седмица вече ще сме 8 месец  newsm44
А аз да ви се оплача,май няма да ходим юли на море...Татито нещо го хвана шубето и не иска да ходим.Вика ми,ще хванеш там да родиш...Заяви,че може сега след 2-3 седмици да идем за 2-3 дена и толкоз то.Аз съм много разочарована и се надявам,че ще успея да го убедя,че ако тръгна да раждам и там има болници и ще е моряче малкото  hahaha Joy

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 11:44 от tayra

# 683
  • София - град
Хихихи ами такива са момичета... Всеки си преценява кое точно му е по-важно за едни количка /за тези пари някои момичета биха си купили Мутси  Laughing /, за други място на раждане, за трети дрехи и т.н.  Аз като тръгна на преглед все едно на кафе отивам с такова хубаво настроение , което сигурна съм нямаше да го има ако трябваше да ходя на друго място..... Видях какво е отношението, обстановката /макар и в гинекология/, храната и въобще за мен тези пари си заслужават. А пък и неонаталогията им е на високо ниво така че и за миг не се замислих.  Rolling Eyes

А и да  кажа все още се иска нотариален акт на имота като си сменяш а. регистрация  ooooh! Още на информация ни се скара една лелка, после една огромна дама реши че не е нужно да ни обясни какво точно да се попълни и тя ни се развика.  Crazy Crazy Crazy Откачени са тия в общината, още от понеделник ги държи  Thinking

# 684
Тралала, няма не си избираш екип.... Задължително е.

Уауу  Shocked Да погледнах тези цени в сайта им, но бях останала с впечатлението, че за здравно осигурени жени раждането им се поема от здравната каса и си доплащат другите глезотики, ама съм била в грешка  ooooh!
Благодаря Софи за бързия отговор  Heart Eyes Hug
Тия хора в общините изобщо не знаят защо са там  ooooh! явно само да се карат с хората и да си четат весници  #Cussing out скоро и ние трябваше да се разправяме в общината на Студентски град и много бързо ни дигнаха кръвното но и аз не съм от тези дето си мълчат  #2gunfire Mr. Green

Оооо на морееее и на мен ми се хоооодии много  grinning039 Особено сега като се затопли времето   Mr. Green аз май ще се размина тази година ама догодина с бебчо ще наваксаме   newsm48

hahaha Нощници ще си взема 3-4 броя  Laughing пък и като се сетя какви жеги ще са август месец  ooooh! със сигурност ще ги сменям всеки ден, ако не и по два пъти на ден  hahaha

# 685
val_sm аз съм решила да раждам в Окръжна. Към курса за бременни, на който ще се записвам се включват и посещения в най-големите болници в Пловдив и ще видя кога ще е за Окръжна. Иначе жената от курса ни каза, е специално за тях се дава достъп до места, на които принципно не допускат на отворените врати и много по-подробно се обяснява всичко. Та.. като мине посещението може да напиша подробно каквото съм разбрала и запомнила. Wink

# 686
Софи, като се вършат такива неща е добре да си подготвен и едва ли не да се държиш като нефелен. Каквото и да знам предварително, питам все едно за първи път чувам. Сякаш им е по-лесно да ти обяснят от А до Я. Моят татко преди години имаше работа в архитектурното. Там си насрочвашш среща и чакаш около 2-3 седмици. Та татко два от пътите отиде до там, видя, че човека с който има среща е яхнал метлата и си се прибра без да се срещнат. Обясни ми, че нещата, които има да свърши са прекалено важни, за да си позволи един от двамата да не е в кондиция.  Simple Smile  Факт според мен е, че има промяна към добро или поне при нас така се е случвало.

# 687
Тия хора в общините изобщо не знаят защо са там  ooooh! явно само да се карат с хората и да си четат весници  #Cussing out

А, аз не бях от тези. 11г работих в община и бях много съвестен и любезен служител  Blush Mr. Green

# 688
Тайра , Hug много си хубава, аз се заблудих малко заради корема, малко по- големичък  Laughing
Ама мисля, че и двете сме категорични, че имаше страхотни бодита, невероятни са момичета и са по 4-5 лв.

# 689
  • София
Гунди бодитата бяха чудни и към края на седмицата отиваме май там да напазаруваме.Иначе имаше и бодита с къс ръкав намалени на 3лв,защото не са боди потник.Мисля да не изпускам офертата,а са и хубави шарки като никога.А корема,аз смятам,че ми е малък ама знам ли...Не знам май ще си имам хамстер а не бебе.Поне приятеля ми така разправя  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт