Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
-
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
-
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
-
Какви са препоръките за справяне с безсънни по време на бременност?
-
Каква е целта на павловичатната мас?

здраво е, как иначе с такава майка като теб
Това с хълцането се знае, както се знае че ако имаш плаващи частички в амниотичната течност бебенцето се развива добре и е здравичко /това от лекаря ми го знам/. 
Много хубаво си описала раждането си, още по-хубаво че си била така позитивно настроена, мисля че много помага, аз не знам дали ще мога
Или нещо не го усвоявам както трябва или пък не го консумирам както трябва, или пък този препарат не ми помага...и все пак ако и това не пиех - представям си колко щеше да е 

, а аз и вчера и днес само се оглеждам по коремите, ама никой не разпознах.. 

Мисля и аз днес да я пробвам,
пожелайте ми успех, защото, когато нещо е с желатин успехът ми е нулев, никак не мога да работя с него, но дано сега успея, че изглежда много вкусна. Ако не успея да си я направя, ще си принтирам картинката с тортата от рецептата и ще изям листчето.
, представям си малкото, колкото и да е изолирано и да е във вода
Дано всичко да е наред, защото няма да си го простим