Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Враца
Благодаря ви, момичета  Hug

Вал, Пазарджик е малко далече и един ден няма да ми стигне да дойда, да нарисувам и да си тръгна, ноооо ако предлагаш вечеря и легло може да се замисля  hahaha

Бютии  Joy здраво е, как иначе с такава майка като теб  Hug

А за слабеенето... Една комшийка, доста едра беше преди да забременее, като тръгна да ражда равносметката и беше 1 кг по-малко, отколкото е забременяла. Ама то това може и да е от наднорменото и тегло преди това, не знам.  Simple Smile

# 646
  • София - град
Бюти твоето може и да хълца ама нали не го усещаш...няма как да знаеш.  Peace  Това с хълцането се знае, както се знае че ако имаш плаващи частички в амниотичната течност бебенцето се развива добре и е здравичко /това от лекаря ми го знам/.

Гледам бебешкото парти коментирате.....ние мислим леглото да не го вкарваме преди да родя камо ли да празнуваме за бебка....  Rolling Eyes  Ама аз не си падам по такива празненства така или иначе.   Laughing

А за килограмите четох че може да стане така че седмица преди да родиш да започнеш да сваляш .  Ако бебоците растат не мисля че е лошо това че сваляте. Сега става по-топло може да е свързано с по-обилно потене, с намален апетит, с хапване на повече плодове и салати за сметка на готвеното....

Аз също съм с ниско кръвно но с много сладко си го контролирам, а и на мен основно вече само сладко ми се яде така че....   Blush

Днес минах през Хипо да видя за гащички за еднократна употреба.... много зле изглеждаха ...огромни и на картинката бяха като найлонови. Нещо въобще не ми допаднаха, ще търся на друго място.

# 647
Здравейте маменца! Искам да попитам софийските мами, има ли някои, които мислят да раждат в Шейново?! И ходили ли сте на "Отворени врати"? Нека , ако някоя от Вас е ходила, или пък е наясно как стоят нещата със записване, плащане и др. да пише на лично съобщение ( а може и в темата). Даже може да се запишем за тези "Отворени врати" заедно Simple Smile В сайта пише, че се провеждат всяка 2-ра и 4-та сряда в месеца.

# 648
  • София
Диди24, на патерици - да е жив и здрав баща ти  bouquet Много хубаво си описала раждането си, още по-хубаво че си била така позитивно настроена, мисля че много помага, аз не знам дали ще мога Hug
Ивка, добре че и при теб са овладели нещата Hug Кога ще те изписват?
За желязото - много интерено за тази почивка, трябва и аз да питам д-ра, дали през 2 седмици да не го спирам за една, но аз мисля - да си направя изследване само за желязо, защото след 2 мес. прием от 107 да стане 102 newsm78 Или нещо не го усвоявам както трябва или пък не го консумирам както трябва, или пък този препарат не ми помага...и все пак ако и това не пиех - представям си колко щеше да е ooooh!
За хълцането - и аз го усещам понякога, това пулсиране и така предполагах, че хълца Heart Eyes
За тези гащи за еднократна употреба - Диди 24 май беше взела от тези : http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3651&cat=93, та дали са по-качествени от тези мрежестите или са същата работа. И аз мисля да си взема точно от тези hahaha
А пижамката, която си купих скоро от пл. Македония за 20лв. е същата като от този сайт, който Марли е посочила Laughing Ще си взема и още една. И моята е сива и аз се чудех като Би-би да не я ликьосам Blush А материята дали ще позволява лесно изпиране, нещо като сатен много по-лесно се пере, особено като има засъхнали петна от кръв...,но да се изтропам със сатенена нощница в родилното, някак ще е доста неподходящо hahaha И аз с удоволствие бих си взела от тези за 5-6лв., но нямам идея къде може да има такива...и после да ги хвърля без угризения Mr. Green
Бюти, ти верно дрехи за цял отбор новородени имаш hahaha Тъкмо ще си ги ползваш за разнообразие, всеки ден - различно  hahaha
Блонди, тортата стана супер, всички много я харесаха, и не е тежка - тъкмо за сезона Hug А ти добре че си намерила това сложно облекло, нищо че е толкова скъпо Crazy
Принцеске, големи преживявания сте имали...но ти си герой Hug
kiara_23, не се притеснявай, всичко ще е наред, а тези контракции повече да не се повтарят Naughty
ferriy, стаята е много свежарска Crazy
val_sm, браво че с мъниците всияко е наред, засрамила си доки Flutter
feisi, важното е че си се обзавелаи и ще ти е удобно Crazy

# 649
Оххх имам много да наваксвам само да попитам Тайра днес дали е била в Джъмбо, след 7 вечерта?

# 650
Оо, Шерлок Гунди, добре завърнала се!  Laughing Hug Тайра сигурно е била  Wink, а аз и вчера и днес само се оглеждам по коремите, ама никой не разпознах.. Grinning

Бюти, аз пък не мисля че са ти чак толкова много дрехите, екстра са...тъкмо ще си се преобличате честичко без притеснения, а и зависи колко голям ще се роди бебо, аз пък най-малките размери доста дълго ги обличах на Бобо - първо му бяха големи, та докато омалеят - минаха почти 3 месеца.  Peace

# 651
Оо, Шерлок Гунди, добре завърнала се!  Laughing Hug Тайра сигурно е била  Wink, а аз и вчера и днес само се оглеждам по коремите, ама никой не разпознах.. Grinning

Hug Абе Шарлок, толкова време се чудех дали е тя и не се престраших да се обадя, ще ме е яд ,ако е била тя. И аз все се оглеждам, ама съм голяма балама и много съм зле с физиономииите и затова все се взирам в девойките- викам си, може те мен да познаят. Laughing Нарисуваха ли ти коремчето, сега тъкмо гледах снимки. Wink

# 652
  • Пловдив
Белверде може да сме бременни,ама не се даваме лесно Mr. Green
Бюти ще имаш определено дрешки и за следващите членове на прекрасното ви семейство Hug
Някои партита ще правят,други вече ще дундуркат мъниците Heart Eyes
за хълцането-Никита много хълцаше докато бяхме 2 в 1 и така си продължава и сега,Ама бъдещето сестриче май не е от хълцащите-а днес цял ден беше притихнало,ама като се гледаме цял ден сами с каката,че и да изчистя и да сготвя ooooh!Кръст не ми остана,ама използвах промоцията кукуто да е цял ден със сина си далеееч от очите ми.
А най-новото в емоциите на Никита е,че не го иска това бебе,няма да го обича щото щяло да ни открадне всичко вкъщи ShockedМай започва вече да ревнува,реве че ще ми се пръсне корема заради него и солидарно си слага топки под рокличката си и се пъчи пред огледалото.

# 653
Прегледах на бързо тия страници, които съм изпуснала.
Ели, видях,че не си успяла с корема и рисунката- аз не мога да рисувам, но мога да ти изплескам една драсканица . Laughing Киселините са голяма гадост, но има начин да се контролират, а и щом чак сега са ти се появили може и да нямаш повече. Peace
Видях, че сте обсъждали нощниците- аз мисля, че по две няма да ви стигнат, аз моята я сменях всеки ден- смело казвам, че за всеки ден по една, а която е повече от три дни ще може да си ги дава да й ги перат- така,че поне 3 бр. И аз си търся някакви евтини, четох,че е хубаво да имат от пред вариант за много разкопчаване, за да се кърми лесно.
Би би, точно слизаме в къщи на вилата и започват сирените- веднага се сетих за теб. Hug Много хубав ден и колко е хубаво, че винаги ще ти напомнят тия сирени

# 654
Здравейте коремчета:)
Аз днес си ви чета, но не съм писала:)))
ferriy: Ако ще идваш в Пазарджик и на мен да нарисуваш нещичко:)))Тъкмо в хола имам нужда Joy Пък вечерята ще я спретнем без проблем:)))
Princess Leia : На теб сигурно не ти е смешно, но аз се посмях с твоята принцеска малка Laughing Ревнува си детето, трябва да намериш подход към нея, че да не стане страшно:)))
Бюти:  Shocked Аз за близнаците нямам толкова дрешки  hahaha Joy Със здраве да си ги ниси малкият Андрианчо когато се появи, мързеланкото той Hug
Вал: Доки трябва да го предопредим и като тръгнем да раждаме да не забрави едното близначе hahaha Joy
Колкото до хълцането, аз усещам от време на време едно тупкане там където са главичките на бебоците, може и хълцането да е, не знам, ама не е за дълго и не му отдавам много внимание:)))
Оставям ви сега коремчета:) Лека вечер Hug Hug Hug

# 655
Добро утро, мами Simple Smile
Аз да споделя, много съм щастлива  newsm44
Вчера с таткото ходихме в хиполенд на пазар и равносметката е : имам си креватче с матраче, одеяло, корито със стойка, поставката за повиване (аз се бях засилила към най-евтината, но милото избра на Cipolino, от наличните май беше най-хубавата  Grinning ) и  хавлийка. Купихме и комплект за изписване, макар че не ми беше сега в списъка, ама таткото каза взимаме го сега , налетя на първия дето видя в синьо  Laughing а аз се бях настроила дълго да обикалям и да го избирам  Laughing
Към списъка прибавям и одеяло, доста дебело, което майка ми купи, и комплект чаршафи . Аз си бях решила от готовите комплекти да си купя, но тя настоява да има принос и да ги шие, така че сега се правят.
Като цяло - дишам по спокойно, списъка с най-важните неща изпълнен  newsm44
Сега остава удоволствието от пазаруването на дрешки, че като гледам Бюти как се е заредила  Laughing

ferriy ама много ми хареса твоята рисунка, умирам си от мъка, че съм с тапети, при това шарени и няма как да те поканя и на мен да избацаш една  Laughing

За хълцането - и аз такова чудо не съм усетила  Shocked ама то на моя ленивец и шутовете му едни вяли... сигурно на баща си се е метнал  Mr. Green
Слунчев ден, мами !!!

# 656
Моята душица хълца почти всеки ден. Всеки път когато го прави си гледам корема и се смея. Laughing

# 657
  • Враца
Фори, ами може да си играем на "книжка за оцветяване" и да оцветим тапетите ти с маркери и пастели примерно, мисля, че ще е доста тематично като за новия член на семейството.  hahaha Честити покупки, да ги ползвате със здраве.

Аз сега се рових (като мечка в гърне с мед) в рецептите на Блонди и тази торта изглежда много хубава, дето и Белверде я е правила.  newsm03  Мисля и аз днес да я пробвам,  smile3508пожелайте ми успех, защото, когато нещо е с желатин успехът ми е нулев, никак не мога да работя с него, но дано сега успея, че изглежда много вкусна. Ако не успея да си я направя, ще си принтирам картинката с тортата от рецептата и ще изям листчето.  Mr. Green

Моя мушморок и тая нощ хълца, жалко, че предимно нощем го прави, та не мога да си гледам корема.  Rolling Eyes

# 658
  • София
Добро утро,
foriy13 , браво - много си напреднала с покупките  Hug Честито и със здраве да си ги ползвате Flutter
Принцеске, Никита голяма сладурана, умрях си от смях с нея - милото, гледай за какви неща се притесняват децата - бебето да не ви открадне всичко и да не ти пръсне корема  hahaha Душичка  Heart Eyes
Аз забравих да ви се оплача - в събота мъжа ми без да иска задейства сота...като писнаха тези сирени, аз без да очаквам, яко се изплаших и много се притесних за дребния, защото знам, че на толкова силен шум - недай си боже после може да има проблем със слуха. И много ми стана гадно и криво, и на мъжа ми, то пък за белата и това дете няколко часа не мръдна Shocked, но после си мърдаше - явно много се е стреснало - те вече всичко чуват, а звука наистина беше силен - направо вътре в тялото се усещаха вибрации, а моите уши писнаха #Crazy, представям си малкото, колкото и да е изолирано и да е във вода Tired  Дано всичко да е наред, защото няма да си го простим Confused На някоя от вас с предишните бременности - случвало ли се е да сте били на толкова силен шум?
ferriy, много е лесна и вкусна Crazy, а с желатина - няма проблем, първо го накисваш в 2-3 пръста студена вода, за да набъбне, след това го слагаш на водна баня и той става течен като водичка (не понася пряка термична обработка, защото го разрушава) и го смесваш с това, което искаш да желираш, като преди това може да сложиш една лъжичка от въпросната маса в желатина, разбъркваш го и го прибавяш към останалата маса за желиране Hug

# 659
диди24, много хубав разказ за раждането, ти си една много силна майка!  bouquet

Блонди, и ти си герой, правиш палачинки, без да можеш да ядеш.  chef

Софи, да попитам, какви са тези частици в амниотичната течност, които е добре да ги има?

Раждане под вода - някоя от вас да има иформация, в кои болници в София го предлагат и някъква допълнителна информация, разбира се  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт