Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
-
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
-
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
-
Какви са препоръките за справяне с безсънни по време на бременност?
-
Каква е целта на павловичатната мас?
Тези дни нямах време да пиша,но ви попрочетох. Днес ще звъня на доки да видим кога ще отида да ме види,може и днес,ако имам късмет 
След това живот и здраве да направим едно море и така

Като ходим на разходки ти ще носиш резервни. 

.Аз забелязах,че колкото повече и обяснявам толкова повече се ядосва и затова реших да спра.Мисля като се роди бебка да включа Никита с нещо да помага,да се чувства полезна,ама ще си покаже в движение ,че то направо и детска психология трябва да завърша 
.Ще пропуснем,че татито ще използва отпуската за раждането,а и миналата година се сдобихме с повръщане и разстройство и изобщо няма да рискувам
и не ми дават да взимам
тоз моя мъж много суеверен излезе
Аз сега се сетих, още преди два месеца отиваме в някакво заведение нещо с приятели да празнуваме, в началото добре, ама като почна живата музика, и сигурно по-силна ли беше, но в един момент имах чувството, че басовете на коремчето ми лумкаха. Скокнах и викам - вие си празнувайте, ама ние с бебко палиме колата и вкъщи