Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Ох  Heart Eyes забравих да ви кажа, пак сънувах 4-5 съня за една нощ  Mr. Green единият от тях беше, че тръгвам да кърмя Анди и стискам цицата  Mr. Green и имам кърма, той захапва, ама смуче само от начало и после неще  Shocked и аз тръгвам да събирам някакви шишета, явно да се източвам като крава в тях.. и в едното шише викам: абе я да сипя 10-15 капки уиски  Mr. Green и сипвам без да искам поне 50 мл.  Shocked и напълних друго, в което пак сложих уиски  newsm78

# 91
Бюти, една позната каза, че в Америка упорито препоръчват по- малко алкохол за колики и зъбчета. Rolling Eyes Ама 50 мл добре го "захранваш"/ закърмваш.. Joy

# 92
Нали  Mr. Green значи като опрем до коликите и зъбчетата да си спомня за тоя сън  Twisted Evil

# 93
  • Пловдив
Изчезвам сега, че ме чака купа с ледени череши и чашка количка - животът е прекрасен просто Mr. Green

Ще има пак трусове след тази комбинация  Joy
Ми то май пак е имало преди около час и половина Thinking
Бюти хапни нещо студеничко да усетиш малкия,ако не помогне имам подходящ субект за вдигане на адреналина-действа безотказно  Mr. Green.

# 94
Абе, мацки, хайде в понеделник, вторник или сряда една среща.
Аз нямам претенции и за всеки ден, но да е след 5, а в първите три дни от другата седмица, както вече споменах, съм чак от 2 часа на работа, та си мислих, да се видим към 11, какво ще кажете ?!?

# 95
Да, в София - 4.5.. ама то не се е усетило май много  newsm78 Лея, не, не, мерси  Mr. Green
Ати, аз съм Ок, нека и другите да кажат  Thinking

# 96
  • София
Добро утро Simple Smile

Аничка Много неприятно, аз си спомням бях в 6ти месец с Марти и сама си връщах булченската рокля, която бях взела под наем, беше окромври месец, и се подхлъзнах на едни мокри листа изсъхнали, те са мн хлъзгави, тръгнах да падам с корема напред и с главата , ужасно беше, и случайно един мъж, който минаваше от там се пресегна и ме хвана и ми усети корема и само каза"лелеле" итова беше, чист късмет да не си утрепя бебето ooooh! Та не съм с еударила тогава, но шока си го спомням още.

Биби Успокой се, няма нищо страшно, много бебета са така с увита пъпна връв и с не слезли тестиси, това не е супер проблем, аз така родих моят син и си спомням как паднаха тоновете, как я разви акушерката супер сръ4но тази връв, 4ак ме впе4атли и вси4ко беше наред с бебето Hug Hug Явно си се ошашкала първона4ално, като ти отлежи в главата ще се успокоиш Hug Hug Hug Според мен бебето ти е в норма, моето пък е седмица назад ама аз се радвам, защото не искам голямо бебе, някъде около 3 кила ми стига с моят ръст 1,60 и тесен таз  Joy Joy

Земетресение няма в своге, но сега имаше в перник пак 3,5, писна ми ве4е #Cussing out #2gunfire

daniela_di Защо се налагат тези инжекции, нали вси4ко е наред или те се презастраховат, но щом трябва и ако се наложи по ранно раждане да са развити възможно най много дроб4етата на бебока  Hug Hug Дано да си изкараш докрай или поне до 9ти месец Hug Praynig

Успех на всички които са на консултация днес и 4акаме новини  Hug

# 97
Ще има пак трусове след тази комбинация  Joy

Хо-хо-хо, де да имаше Laughing Ама къде ти, такъв късмет Joy

Аз труса в десет и нещо не съм го усетила изобщо Simple Smile, но и той е бил лек, де, само плашат народа.

# 98
Е 4,5 един мой роднина каза, че пак люляло здраво, ама ние бяхме на улицата и там нищо не се усети?? newsm78 То понеже днес не вали и затова тресе за да не се разлигавим нещо. Laughing Mr. Green

# 99
# 100
Ще има пак трусове след тази комбинация  Joy
Хо-хо-хо, де да имаше Laughing Ама къде ти, такъв късмет Joy

Гладна кокошка просо сънува  hahaha Кой ти говори за онзи късмет  Joy Аз визирам друго, ако се сещаш  Joy hahaha

# 101
То понеже днес не вали и затова тресе за да не се разлигавим нещо.  smile3532 smile3532 smile3532

Ами да- че току виж да вземем да спим спокойно  Laughing Чак се чудя защо ли си купувах креватче с люлка, като си имаме екстра - люлеещ се блок.  Laughing

Шехина благодяра за инфото, че се бях притеснила  Hug

# 102
Гладна кокошка просо сънува  hahaha Кой ти говори за онзи късмет  Joy Аз визирам друго, ако се сещаш  Joy hahaha

Е, да, де, то и аз за онзи късмет говорих Laughing Коя е гладната кокошка сега Joy

Май е било 3,8 Wink

# 103
foriy13, ами за дните в които не се люлее земята да го люлееш ти- то ще свикне бебето и ще си изисква тая екстра. Joy

# 104
  • София
Би-би, няма да се притесняваш за пъпната връв, и друго нещо има време да слезе Wink И аз също мисля, че си е в норма теглото Hug
daniela_di, стискам палци всичко да е наред и да си изкараш поне до 36-37г.с., виж като лежиш и се пазиш - всичко е о.к. Hug А относно къде да родиш - ако родиш по-рано мисля, че по-добрият избор е МД, иначе ти прецени на кой лекар имаш повече доверие Peace
Аничка, съжалявам за това, което ти се е случило и за уплахата. Важно е, че с бебчо всичко е наред Hug
Бюти, май на някой му се пийва уиски Wink
Baseinik, според мен само мляко, без олио Peace

Общи условия

Активация на акаунт