Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте сладурки само се записвам и се връщам да чета цяла тема #Crazy
Блонди страхотна тема  newsm10 smile3525
Честито на прекрасните млади госпожи Бюти и Софи, страхотни двойки сте с вашите момчета бъдете много обичани и щастливи.
Пожелавам ви страхотен ден Hug

# 76
Здравейте момичета! Заглавието на темата е страхотна! Браво!  bouquet
Да поздравя Софи и Бюти, много радостно моменти в семейния живот, много да се обичате и да се подкрепяте винаги!
Иначе виждам, че всички са с някакви проблеми, и при мен е така. Миналата седмица бях с контракции и болки, добре е че минаха, а сега чакам да се ошари детето ми, защото неговата приятелка е болна Whistling Като говорите за гестационен диабет и аз се притеснявам, че бебка върви по-големичка, миналата седмица беше 1400 гр. Но ще пусна изследвания другата седмица. лек ден на всички

# 77
Софи, прекрасни сте Hug Много щастие ви желая, мисля, че с мъжа ти си приличате Grinning
Чак и на мен ми се прижени, макар че не вярвам в ритуала Wink

# 78
Здравейте и от мен  Hug
Софи много красива булка си  Heart Eyes Много семейно щастие ви желая и прекрасни споделени мигове  Hug
Ние пак сме на село, каката пооткачи последните дни, заради дъждовете, но от днес май се пооправя времето  Party Вчера много гадно паднах, заради дъжда беше хлъзгаво, и Слава Богу се разминах само с огромно ожулване на десния крак.Но пък как щях да припадна от болката и уплахата  ooooh! Да не се случва на никого  Praynig

# 79
dbs ако знаеш колко добре те разбирам...

# 80
Добро утро сладурани  Hug
Малкото човече, тази сутрин си прави гимнастиката и много интересно се издуваш корема под дясното ми ребро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Това удоволствие не може да се сравни с нищо  Crazy
Определено и е леко тесничко, само се опъва и коремчето се разтяга. Нямам търпение за следващата консултация, която ще е другата седмица.
За нощното недоспиване- и при мен се получава по 3-4 пъти през нощта да се будя и ококорвам очите. Мъча се да заспя,но минава известно време. Четох,че било нормално да започват към 7-ми месец такива "безсънни"нощи-явявало се своевременна подготовка на организма. А бе май с всичко се свиква. В началото от тук подръпва от там побутва, а сега опъване не можеш да се завъртиш в леглото, прилошава ти, не ти стига въздуха, започваш да се движиш като малко мече  Mr. Green Забавата започва да става пълна.
Още нещо щях да пиша- ама пуста бременност изпарява се всичко от главата ми. И на работа вече съм толкова безпаметна  #Crazy Шефа ми ми дава задачките и ако нещо не съм записала, се сещам след ден два. hahaha hahaha Добре че човека му е ясно какво се случва и подлага на съмнение изпълнителността.
Успех на предстоящите прегледи маминки  Hug Hug Hug

БиБи- щом е секцио не се страхувай. Няма л ида определите дата предварително, а и по-стриктно ще те следи ДОк, имайки предвид предните неволи. Марков е добър специалист и знае,кога и как  Peace
Даниела- ще избираш ли док за раждането ?

Бюти - започваме да зачеркваме дните от календара. И аз си мислех,че реално имам почти месец и малко за подготовка-само не зная от къде да я подхвана  smile3511 Макар че имам почти всичко набелязано. Само за дреболиите се чудя много. Какви шишета, колко ml, пликове за кърма или контейнери, каква помпа, за памперсите си мисля да взема около 10-тина за начало и после..ще му мисля?! По списъците има някакви шампоанчета, сапунчета- много се чудя за тях- та нали в началото бебчето се къпе само с водичка ?! За козметиката мляко или олио?! .. и т.н. ..
Като гледам колко питанки имам .. няма скоро да м му се види края  newsm78 newsm78 newsm78  

# 81
Би би , и аз знам за тестиса, че не е опасно дори и след раждането известно време може да не слезе, това ни го обясниха на последната лекция. Wink

# 82
  • София
Басейник, виж мой по-стар пост за козметиката, в момента нямам възможност да го напиша пак.
О, Гунди, дано! Обаче си имам жестока снимка на пишока и ще я пусна във фб  Mr. Green

# 83
Добро утро тумбачета  Hug

БиБи  миличка Hug но както момичетата вече са ти казали - само спокойно, не се шашкай, всичко си е в границите на нормалното и бебко си е добре, а пък ти си знаеше че секциото няма да ти се размине и този път  Naughty

# 84
  • София
Добро утро момичета   bouquet
Много хубаво заглавие, честито на булките  Hug
Да попитам, понеже нищо не разбирам от немски, следният цитат какво означава:

"im Lieferumfang enthalten
-Sportwagenaufsatz
-Babywanne
-Einkaufskorb"

Че комплектът включва кош за новородено, летен кош и кошница или не съм разбрала ...

Благодаря предварително!
Значи,че има летен кош,кош за новородено и кош за колата.
Моето малко сладурче от снощи е страшно активно.Цяла вечер се обръща и побутва,като си легнах имах чувството,че търси път да излезне през корема ми Joy Сега продължава да шава активно.Чак вече и се учудвам.Най ми харесва като си опре повечко главата на корема ми и изпъква и се усеща точно къде е тази малка главичка.Чак и на татито му е кеф  hahaha
Наистина се започва вече едно обратно броене Simple Smile Почти не остана вече...

# 85

О, Гунди, дано! Обаче си имам жестока снимка на пишока и ще я пусна във фб  Mr. Green
Peace Давай  Mr. Green

# 86
Лея, Блонди, инжекциите е по-добре да ги сложат когато бебето е в утробата.Слагат се след 27-ма завършена седмица.Дори и да родиш в 32, 33, 34 има вероятност детето да е в кувиоз и да го наливат него с тия гадни кортикостероиди, които са за алвеолките да може да диша самостоятелно!Тестът за фетален фибронектин(протеин от шийката на матката се извлича подобно на вземането на проба за микробиология) е отрицателен, ама той важи само 2 седмици.Протеинът може да започне да се отделя след 15 дни, което си е знак за преждевременно раждане.И вместо да се правят тестове, които не са много евтини е по-добре да се подготви бебето, да му се "отворят дробчетата", за да може да диша когато излезе и да не се мъчи newsm32.Затова взехме решение да боцна четирите инжекции и да си кротувам на дивана с лаптопа Whistling.Искат ми по 3 лева на инжекция в Спешното до нас и то при условие, че ида в седем сутринта на нощната смяна.Дала съм една купчина с пари на държавата за осигуровки накуп, понеже 5 години бях в Америка и сега се излагат с 4 инжекции и то в Спешния център, и то съм бременна...нямам думи вече!
А иначе за раждането ще си плащам за екип на доктор, който е баща на моята приятелка!Нито един лев под масата!Но се колебая, защото имам и доктор в Шейново, пък и там си ми имат досие и са запознати със серклажа, и в Майчин дом също имам досие,  и се чудя при кой да ида всъщност.Екип плащам и в двата случая.Оффффф. ooooh!.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 12:56 от daniela_di

# 87
Аз се надявам с обратното броене да започна по-осезаемо и по-често да усещам бебето  Mr. Green че никакви ни няма от гледна точка на чести движения, а за силни да не говорим  Mr. Green

# 88
Хелоу, прекрасни - ехе, има слънчице днес, да не повярваш Nature Sunny

Аз по повод къпането, Baseinik, четох наскоро една статия - Митове при отглеждане на бебето - Къпане на бебето (няма линк, изписва го като рекламен спам, пфу!) и мисля да се придържам към нея, за ужас на майки, свекърви и пр. хора с по-различни разбирания от мен Laughing, така че нямам никакви притеснения по повод къпане и козметика в ранните дни и седмици на бебето Peace

Rossy_pm, не се тревожи за разминаването бедрена кост и главичка - нормално е Peace Според моя док бедрената кост е по-показателна за реалната "възраст" на бебето Wink

Биби, стискам палци да няма проблем всъщност нито с пъпната връв, нито с тестисчето - ясно е, че до края на бременността ще треперим, ама... А за теглото - и аз мисля, че за твоите седмици си е съвсем в норма, чак пък съмнения за гестационен диабет Thinking Но ти за твое успокоение си се изследвай Hug

Foriy13, по Здравната каса изследванията кръв и урина са през 8-ия лунарен месец, така че ако не си влязла в него още, не го вини док. Моят на следващата консултация (30 г.с., 8 л.м.) ще ми пуска кръв и урина, както е редно. След това в 9-ия лунарен месец пък се полага микробиологично изследване на влагалищен секрет вече за очакваното раждане - да си искате такова, ако случайно някой реши да си го спести Peace

Daniela_di, голямо безобразие наистина - да ти искат пари за тия инжекции Confused, тъпо. Но пък са за добро - аз не бях чувала изобщо за подобни инжекции, но не съм се интересувала всъщност... Дано не се случва на никоя от нас преждевременно раждане с подобни трудности Hug

Моето бебче пък тия дни е по-кротко от обичайното, явно си кротува, но гледам да не се притеснявам засега, а и утре съм на консултация в Щерев, така че ще видим каква е картинката Simple Smile

Изчезвам сега, че ме чака купа с ледени череши и чашка количка - животът е прекрасен просто Mr. Green

# 89
Изчезвам сега, че ме чака купа с ледени череши и чашка количка - животът е прекрасен просто Mr. Green

Ще има пак трусове след тази комбинация  Joy

Общи условия

Активация на акаунт