Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
-
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
-
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
-
Какви са препоръките за справяне с безсънни по време на бременност?
-
Каква е целта на павловичатната мас?

Като говорите за гестационен диабет и аз се притеснявам, че бебка върви по-големичка, миналата седмица беше 1400 гр. Но ще пусна изследвания другата седмица. лек ден на всички

Много семейно щастие ви желая и прекрасни споделени мигове
Вчера много гадно паднах, заради дъжда беше хлъзгаво, и Слава Богу се разминах само с огромно ожулване на десния крак.Но пък как щях да припадна от болката и уплахата
Да не се случва на никого

Макар че имам почти всичко набелязано. Само за дреболиите се чудя много. Какви шишета, колко ml, пликове за кърма или контейнери, каква помпа, за памперсите си мисля да взема около 10-тина за начало и после..ще му мисля?! По списъците има някакви шампоанчета, сапунчета- много се чудя за тях- та нали в началото бебчето се къпе само с водичка ?! За козметиката мляко или олио?! .. и т.н. ..
Сега продължава да шава активно.Чак вече и се учудвам.Най ми харесва като си опре повечко главата на корема ми и изпъква и се усеща точно къде е тази малка главичка.Чак и на татито му е кеф
Почти не остана вече...
.Затова взехме решение да боцна четирите инжекции и да си кротувам на дивана с лаптопа 
Но ти за твое успокоение си се изследвай