Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
би би,тя връвта доколкото знам не е опасна докато бебче е в коремчето.Ама то си е нормално да се притесняваш,доколкото си спомням и първото раждане ти е секцио или бъркам?При мен това беше причината да не пробвам нормално да родя,но док ме успокояваше че в утробата е защитено Hug

# 61
Блонди,изтрепа рибата пак с оригинално заглавие Hug
би би,всичко ще е наред -до раждането има време !
emi_v,бързо да оздравява детенце! Praynig
Лоа,миналата година бяхме в Хермес!Супер беше,ама тази искам на ново място. Simple SmileНие го плануваме за края на юни-началото на юли...така де като свършим ремонта,който още не сме започнали JoyВсичко ще е наред и ще си изкарате прекрасна почивка Hug

# 62
Записче и от мен! Блонди, както винаги супер темичка   bouquet

# 63
bi_bi ,не се тревожи,увитата пъпна връв е проблем единствено ако ще раждаш нормално,за секциото не пречи.И хич не е едро бебето,ти си в началото на 30 седмица,по акушерския календар бебчо трябва да тежи 1400,тъй че не се тревожи Hug
November_girl,и аз съм от мамите,които не спят,ей на,сега пак се чудя как ще мине нощта.Много е неприятно това,обърнах нощта на ден,деня на нощ и няма оправия.Ама така ще е явно,като родим,ще ни мине Wink
emi_v,дано бързо се оправи детето,то с годините сигурно ще го израсте.
didi24 ,компреса с извара ще го имам в предвид Laughing,ама дано не ме заболи и гърлото.А меда наистина ми помогна,сега поне мога да дишам Hug
Утре съм на ЖК,стискайте палци всичко да е наред!
Лека и спокойна нощ от мен Hug

# 64
Биби, всичко ще е наред, стискам палци  Hug
Яя, вече съм в 7-ми месец  newsm48 обратното броене започва  hahaha
Идеално_лошата - браво за хубавите резултати  Hug
Ивка, стискам палци за утре  Hug

# 65
Добро утро мамчета Simple Smile

Тази нощ нямаше трусове или поне аз не съм усетила, но за сметка на това се събуждах при всеки шум , като гърмян заек. Към 5 и нещо ме събуди птичка, която през затворен прозорец и надалеч звучеше, като остатъчно полюшване на мебели (а при нас повечето са фиксирани). Като разбрах, че е птичка честно ви казвам се зачудих да се смея или да се притесня. Преди да забременея с Ема и с топ човек не можеше да ме събуди. Тъкмо попорастна детето и взехме да поспиваме по цяла нощ и сега пак. Инстинкти ли са, какво е, не знам, ама............

Би-би, погледни го от хубавата му страна. Пъпната връв си изпълнява функциите и ти снабдява бебето с всичко нужно (е да, може да са му малко по-ограничени движенията на бебчо като порастне още, но...). Предлежанието е без значение при секцио, а при част от момченцата единия или и двата тестиса слизат и след раждането. При някои даже може да си остане асансьорен тип тестис.  Hug Моля те, не се притеснявай излишно, в първия момент е леко стряскащо, но като размислиш.... Hug

Май ще ида да подремна още малко, че ми се доспа като си изпих кафето  Mr. Green

# 66
Добро утро, мами!

И аз да успея да се запиша на 5 стр. Блонди благодаря за хубавата тема както винаги. И аз все си мислех, че заглавието ще е нещо свързано със сватби, защото напоследък много булки много нещо.

Софи , Бюти страхотни снимки и булките на тях естествено.

Относно спането аз си спя като пън, събуждам се само веднъж през нощта да ида до тоалетна и после пак моментално заспивам. Ама всяка сутрин ставам в 6:30, та сигурно е затова. Иначе и почивните дни малката не ме оставя да спя много, защото е страшно ранобудна, все си мечтая за времето, когато ще спи до 10 примерно и ще успея да стана преди нея.

# 67
Добро утро на всички!
Вчера ми правиха тест за фибронектин-отрицателен е, което означава, че следващите 2 седмици няма да родя newsm68.От утре съм на инжекции с кортикостероиди за белите дробчета на бебонка.За щастие са само 2 дни Mr. Green.Шийката от 2.13 ми е станала 2.58 и докторката каза, че е заради предлежанието на детето.За нас е най-добре да е с дупето или крачетата надолу, за да не натиска шийката и конеца от серклажа.Моето раждане ще е секцио на 200% - има много медицински причини!Само се чудя в Майчин дом или Шейново? newsm78.Август много отпуски има и кадърните доктори са само с избор на екип. ooooh!.Моя мъж си бърка в носа и блее и кога ще правим ремонта на стаята не знам.Оставям го да се спасява и хич не му напомням даже.Само за бебето мисля да е добре!
Сетих се за Принцеса Лея и затова, че като разказваше изобщо не ми е било смешно, просто си представях ако съм на нейното място как полудявам от нерви и си събирам багажа.Хубавото е, че мъжа й е ЗЛАТЕН и я защитава, докато моя защитава майка си, а не мен! Hug.

# 68
Здравейте коремчета  Hug Отдавна не съм писала, но бях малко в болницата и все не мога да ви изчета. Бебка си остава момиче, по цяла нощ се бунтува в корема ми, татито каза, че най-редовно като се събуди и го рита в гърба като съм го гушнала  hahaha
Хемоглобина ми малко е паднал на 118, но утре ще питам докторката дали трябва да почвам пак желязото.
Едно момиче от болницата, с което се запознахме роди и 5 бъдещи мами първескини се примолихме на доктора да видим бебето и той какво да прави, изнесе го да ни го покаже  Mr. Green Съвсем новородено бебче, толкова е мъничко, аз не си ги представях чак толкова мънички  Laughing Само като го видяхме и 5-те мами ревнахме от вълнение Simple Smile

Честито на всички госпожи, с кецки и без кецки  Mr. Green

# 69
Добро утро  Hug

Първо да се запиша после ще чета - имам да наваксвам с тема и половина  Shocked Laughing
Заглавието на новата ни тема е убиец  Mr. Green Heart Eyes

Бюти и Софи - най - накрая и аз да се доредя  Mr. Green да ви ЧЕСТИТЯ прекрасни булки  Heart Eyes напълнихте ми сърцето момичетаа  Heart Eyes
Пожелавам ви преди всичко да сте живи и здрави, да откриете истинското щастие заедно, да може винаги да разчитате един на друг, да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги. Не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик. Сътворете своята приказка и бъдете щастливи!!

Сега се връщам да ви чета, че доста изпуснах последните няколко дни  Embarassed

# 70
  • Пловдив
Добро утро! Heart Eyes
Даниелка  Hug.Не съм чувала за такъв тест,който си правила,но по твое желание ли е или ти е назначен от док?Извини ме,че питам,но си спомням че искаше да устискаш поне до 30 седмица-имаш индикации за преждевременно раждане ли или просто за твое успокоение ще правиш и тези инжекции?
Щом ще си секцио е хубаво да си спокойна и да имаш вяра на лекаря си и анестезиолога,проучи си ги предварително,ако се наложи си направи консултация с тях.Пари се изкарват,но не се оперираш всеки ден.Моя приятелка като забременя заделяха всеки месец 100 лева настрани и така не усетиха как си събраха паричките за екип,тя също беше секцио.Дано имаш подкрепата на мъжа си,а относно моя-златен е,защото мнооого отдавна пъпната връв между майка и син се е скъсала по ред причини. Hug

# 71
  • София
Ох, благодаря ви за успокоението, момичета, днес не съм толкова ошашкана. Да, първият път също бях секцио, тогава също бебо се беше увил с пъпната връв, дано и тестисчето да слезе когато трябва, иначе трябвало да го дърпат, така каза Марков. Диди, наистина обяснява много Марков  Simple Smile Днес съм при моя доктор, ще му кажа да гледа пъпната връв. Тази седмица ще попрекаля с отсъствията от работа - вчера на лекар, днес на лекар, утре на Пепи им връчват свидетелствата, в четвъртък на ЖК, петък е 1-ви юни, то пък се падна сега всички колеги и шефа да са тук, ама сори...

# 72
Запивам се в новата готина тема

Аааа, без тия  Naughty  Drunk  Какво заглавие после очакваш да сложа на новата тема след запой  Crossing Arms  tooth

Добро утро, момичета,  Hug

Софи, разгледах снимките, чудесни са  Heart Eyes Много хубава булка (то коя ли не е  Simple Smile), бъдещ татко скин-хедс   ideauu кецките, всичко е супер  Hug за нещо шях да питам, ама го забравих, пак ще гледам, може да се сетя  Blush

Би би, не се притеснявай, тестисчето може да слезе и след раждането. Тук поне дават срок до около годинката, рано е да се тревожите за това  Hug

Ивче, успех на ЖК днес, после отчет чакаме  Heart Eyes

Даниела, защо инжекции за дробчетата, това бебе ще го вадите след 32-ра седмица ли?  newsm78 Имаш всички шансове да си доносиш или  Thinking

# 73
На новите госпожи Софи и Бюти - ЧЕСТИТО    smile3525 Пожелавам ви дълъг  и щастлив семеен живот, изпълнен с много щастие и усмивки !!![/b]

Би Би - стискам палци всичко да е наред и да родиш здраво силно бебе. Всъщност това маи се отнася за всички ни  Laughing

Моят лекар никакви подробности не ми казва, само гледа и вика "Всичко е наред! " А другият ЗК и това не казва, трябваше да му се примоля и да питам като съм в 7 месец не трябва ли да се правят някакви изследвания, че да ми пусне кръв и урина. (Преди това само един път в началото ми взимаха)

Като ви гледам колко неща знаете за вашите бебенца, ще взема да си пиша въпроси на листче да го питам на 20-ти, както съветвахте преди  Simple Smile
Хубав и слънчев ден, мами  Laughing

Блонди
- може нещо от сорта "Два месеца и половина остават до голямото запиване " Mr. Green

# 74
Запивам се в новата готина тема

Аааа, без тия  Naughty  Drunk  Какво заглавие после очакваш да сложа на новата тема след запой  Crossing Arms  tooth
hahaha hahaha  

Абе на някой казавали ли са му ,че главата на бебето върви голяма ? НА мен ми каза единият док ,че главата доста избързва ,а бедрената кост е малко назад , та се чудя дали да се притеснявам  newsm78

daniela_di  радвам се ,че  положението е овладяно ! Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт