Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
-
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
-
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
-
Какви са препоръките за справяне с безсънни по време на бременност?
-
Каква е целта на павловичатната мас?
и уникално заглавие отново!!!! Връщам се да дочета старата тема ...

А бебка днес се е настанила някак доста високо и ме боли като стоя седнала, какви лик пози не измислих да изкарам деня.

от миналия месец съм качила едно килце, кръвното ми е нормално (аз по принцип съм с 60/90), а бебето го изкараха 1110 гр., за 4 дни 90 гр., което не ми се струва нормално, така че Хрис недей се шашка излишно. И аз мисля, че много си зависи от апаратурата, няма място за тревоги. Мерси много за инфото за АГ-то, аз уж се записах за 13.06, пбаче днес се оказа, че точно тогава ми изтича болничния и трябва да ходя да го подновявам, така че май пак ще се размина с отворените врати 

Ако някой знае къде другаде продават тази количка, моля да свирка
за Конкорд става въпрос
а заглавието е много забавно
Желая ти успех на ЯМР и вярвам че всичко с малката принцеска ще е наред
Марков и мен на последния преглед ме стресна малко,че ми била ниско плацентата и че има опасност да изкървя,просто е много прецизен и подробен всичко обяснява а май е по-добре колкото по-малко знаем
Хубава вечер коремчета
Писна ми вече