Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Цял ден ви чета, но не успях да споделя и аз радости или тревоги (нека в новата тема се четат само първите). Благодаря за новата тема, Блонди. Замислих се, че до края на таз седмица всички официално влизаме в последния триместър - ехааааа.
Имах толкова за казване, но забравих какво точно исках да ви кажа. В този ред на мисли споделям поне този линк https://www.mamatatkoiaz.bg/mta-pub/public-page.xhtml?pageId=1&articleId=1068
И да ви пожелая да не се притеснявате от грамове, седмици растеж, кистички, течения... Всичко ще е наред  Praynig

# 31
И какво търсите в юнските?  Flutter

Аз никъде не надничам, не познавам момичетата, не ми е интересно  Blush

Софи, линка и на мен не се отваря, т.е. снимки няма, като имаш време, метни няколко и в снимка, да те видим и тези, дето сме извън таз зараза ФБ  Laughing

Хрис, екстра си ти е бебето, не се притеснявай  Hug

# 32
Запис Hug
Много хубаво заглавие - на всички булки честито - дълъг семеен живот и много щастливи мигове Hug

# 33
  • Варна
спокойно момичета надявам се всичките ви неразположения и лоши мисли да са временни и скоро да мине Peace Hug Hug Hug

Блонди страхотна нова тема оригинална и тематична  bouquet  bouquet  bouquet

имам още малко да до изчета назад и ще се включа Peace Hug Hug  bouquet  bouquet

# 34
Току-що ставам от сън и какво да видя - нова тема Heart Eyes Умрях от смях на заглавието, ама си е самата истина - Блонд  bouquet

# 35
  • Пловдив
Блонди мерси за темата

Бюти май на баждаци и дупе съм ги качила тези килограми.  hahaha

bi_bi Нека Пепи си изкара супер на рождения ден.  Hug

ИВКА_777 Много ти е хубав комплекта за изписване. Бързо да ти се оправи носът. На мен като ми се запуши и винаги ме заболява главата. Явно от недостиг на въздух.  Thinking

danip Ние сме си запазили на Хермес Александрия в Царево от 9 юли до 14 ти. Дано всичко да е наред и да отидем.   Praynig

didi24 Успех в квасенето. И аз от няколко седмици си намерих прясно мляко и си квася и съм много доволна от себе си. Много вкусно ми става.  Laughing

Софи страхотна булка си била.  Hug Супер просто.

emi_v Не ти е лесно на теб. Дано да се оправи по бързо баткото.  Praynig

Докато ви изчета и нова тема. Направо сте като фурии.

# 36
Благодаря ви пак момичета  Hug  Hug Hug
Ние с таткото не сме от най-едричките попринцип де и двамата бяхме един калибър 1.68 - 60 кила, аз вече изневерявам на тези мерки  hahaha Явно и малката бубка ще е дребосъчка като татко си. Желязото ми последно беше 119.

Сега гледам по таблиците и навсякаде е различно:
акушерския календар 27г.с. - дават 1кг.
бременността по седмици - 27г.с. - 870-900гр.
този американски сайт от линковете на 1стр. - 27г.с. - 875гр.

На 7ми съм на преглед пак и ще поискам доплер да видим с кръвопотока дали всичко е наред. Ще докладвам  Peace

Прегръдки и се извинявам за паниката  Rolling Eyes - просто понякога се вкарвам в разни филми, ама мисля че ще ме разберете  Crazy Hug

# 37
  • София - град
Блонди качих всички от фейсбук в снимката.  Grinning Благодаря за хубавите думи на всички  Hug

# 38
# 39
  • Обетованата земя
Много яко заглавие, Блонди   bouquet!
 Ивка, ох аз чела недочела и компрес от извара ти предлагам за носа ooooh! hahaha. Защо си помислих че гърлото те боли  Blush За носа знам захаросан мед в ноздрата, наистина помага. Виброцил не бих си капала, ако не е належащо.  Peace
Хрис, не се притеснявай излишно, но все пак наистина за твое успокоение вижте кръвопотока.  Peace

# 40
  • София
Страхотно заглавие Блонди,много ми стана хубаво като го прочетох  Laughing

Фери ако можех бих се сменила с тебе щом толкова обичаш да ходиш.Мен ми предстоят много ходения оттук нататък...Днес ми отвориха зъба и ми сложиха арсен,за да ми умъртви нерва,за да може сряда да ми го изкара...Не може да ми сложи упойка,не може нищо да ми направи и е мъка и за мене и за съседката  Joy
Отидохме до магазинчето за комплекта,но и там го нямат.Ще трябва сега от нета да го поръчаме,ама сега пък татито вика да изчакаме,че много неща наведнъж ще ни дойдат  Cry Дано не го купят накрая,че ще го бия с точилката... hahaha

# 41
Хрис, твойте мерки баш като моите  Mr. Green аз пък, където и да гледам все си дават да отговарят, така че няма страшно.. пък и наистина навсякъде различно сигурно измерват.. колко случаи има дето са им казали, че ще родят голямо бебе, пък с половин кило разлика и обратно  Hug
 аз да се похваля, че си купихме сушилня - ама на Електролукс  Mr. Green и имам отстъпка за матраци Тед и там има едни обиколници+чаршафчета, олекотено и възглавница (която няма да ми трябва де)  Mr. Green за 60 лв. newsm78 та може да се сдобия и с това скоро време  Mr. Green

# 42

Ехааа Блонди супер, супер яко заглавие   bigdance2 много радва Simple Smile и за темата, благодарности smile3501 !!
За безсънието искам да ви попитам- има ли майчета който страдат от него и как се справят?!? Аз от около седмица не мога да спя нощно време...   #Crazy  стане ли 1-2ч шрез нощта и почвам да се мятам из леглото без въобще да мога да заспя и така до към 6ч и после дремвам 1-2 часа.
Лоа - за павловичата мас да добавя малко инфо:

Скрит текст:
Оригиналната павловича мас действа антисептично, подсушаващо, общохигиенизиращо и защитва кожата от външни дразнителни фактори. Има силно изразен възстановяващ ефект, намалява сухотата на кожата. Маста се употребява за грижа и защита на детската кожа, осуетяване на подсичането.
Павловичата мас е създадена от д-р Живорад Жика Павлович, който през Втората световна война  става ръководител на Дом за изоставени деца в Белград. Годините на войната оставят много деца без родителски грижи, болни и гладни. Тогава през 1946г д-р Павлович създава  произведението на своя живот- Павловичата мас, която започва да се приготвя в аптеките на фармацефта Ружа Ресенович. Нейното благотворно действие е забелязано веднага първо в Белград и Югославия, а след това и в други европейски градове- Триест, Рим, Париж,  Берлин- дори в Москва. А сръбски емигранти  прославят тази вече известна мас в на-далечните краища на света- Кайро, Ню Йорк, Анкара, Сидни, Рагун, Джакарта... Навсякъде тази мас се утвърждава, като традиционно средство за грижа за детската кожа.  Въпреки,че много клиники и болници използват и препоръчват Павловичата мас, тя никога не е паентована, тъй като д-р Павлович отдаден на своята работа и пациети, не е смятал за необходимо, до като е бил жив, да патентова това свое откритие и така да се защити от евентуални злоупотреби.
Д-р Павлович умира през 1979г в Белград, оставяйки след себе си проверено качество, легендата за този превъзходен продукт и благодарността на много майки.
Като знак на почит от 1992г една улица в Льог носи неговото име. Самата Павловича мас сеупотребява вече над 60г  става синоним за всички кремове за грижа за детето. През всички тези години не е регисрирана алергична реакция върху кожата. Счита се като най-добра основа за други препарати. Много са опитите за създаване на подобни кремове, но с времето се доказва, че оригиналната рецепт е незаменима.

# 43
тази мас я рекламират на лекциите, дето ходих преди време, уж била много добра, ама сигурно и много скъпа, не знам  newsm78

# 44
Около 8 лв е. Има я в Хиполенд-а. Вносителят е Беболино- официалния който внася и НУК, така че където има НУК трябва да я има и тази мас.

Общи условия

Активация на акаунт