Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Екзо, забравих да ти пожелая, по-бързо да се отървеш от тази така нежелана екстра  Hug За съжаление, не мога да ти дам съвети, защото слава богу, поне с това не съм се сблъсквала...и се надявам и за в бъдеще hahaha

# 16
Благодаря на Блонди за новата темичка  Heart Eyes Бебоците са пак големи сладури, а заглавите искренно ме развесели  Joy Joy Joy

Софи - прекрасни сте били! Много си нежна и красива!  Crazy Пожелавам ви да се обичате както досега, а защо не и повече  Heart Eyes да се уважавате и  да сте неразделни в съвместния ви път.  Hug

И аз имам засилено течение, ама няма как и това ще мине  Crossing Arms  Whistling

За отворените врати на АГ - ами да ви кажа условичта не са чак толкова лоши - ако сте на ВИП етажа сте по 1 или 2 в стая. В родилно има само 1 легло. Баните са реновирани, сменена дограма щори. Кошчетата за новородени са точно до вашето легло. На 5ти етаж - където според мен не се различава почти по нищо от ВИП-а пак сте по 2 в стая. Ако искаш да си сама доплащаш 40лв./леглоден. На 5ти етаж настаняват тези които са с избор на екип (390лв. ако не ме лъже паметте е избора на екип. А 700лв беше на ВИП-а мисля - което включва и избор на екип. За секцио на ВИП-а мисля че беше повече, но ще ви излъжа колко - понеже не мисля да раждам секцио.) Ако сте на 5тия - раждате на 2ри етаж. Лежите около 2ч. след раждането за наблюдение и после ви качват в стаята. На 2рия са по 4 магарета в родилна зала. Ако родите до обед мисля че даваха бебчетата като ви качат. Ако родите следобед или вечер ви ги дават на следващия ден (ако дай боже всичко е наред с бебчето). На 4тия етаж е мизерийка - там е за тези, които не са си избрали екип. Не мога да се сетя сега за друго - но ако имате въпроси питайте - дано се сетя Wink

Да споделя и аз за моите дерзания - Притеснявам се дали бебчето ми не върви много малко Sad Във 25 г.с. беше 650гр. а в 27 г.с. към 800-850гр. ми казаха. Като гледам вашите бебчета колко са големички и започнах да се чудя дали не изоставаме Sad  Confused Embarassed До към 20 г.с. си отговаряше тегло-седмица, но сега като гледам по таблици разни май сме по-малки вече.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 17:29 от Hris_

# 17
Blondy        bouquet

# 18
 Joy Блонди, страшна тема!!!  bouquet

# 19
  • Варна
Хрис,
тези мерки са ориентировъчни. На мен при прегледите преди 2 седмици бебето излизаше 700-800 гр, а на последната снимка с ехограф преди 3 дни, където уж си отговаряше на седмиците пише тегло 500 и нещо. Това изобщо не ме е притеснявало, теглото имам чувството, че всеки ехограф си го изчислява както си иска.

# 20
Хрис, лекарите нали не го намират за притеснително. Все пак овулацията ти може да е била по-късно, а по акушерския календар седмиците си вървят независимо от това. Мисля, че изоставане с повече от 2 седмици би могло да бъде притеснително.  Hug

Принцеса Лея - да ти кажа има резон в това. Аз бих го направила и за по-кратък период стига да не е по здравословни причини, особено за София. И понеже и друг път сме подхващали темата...- при нас има доста хора, които от поколения живеят в града ни, плащат си данъците и живеят на пряка от учебно детско заведение и не могат да запишат децата си там, като в същото време има хора, които по ред причини са придошли, децата им са настанени с предимства (от тук от там) и същите тези хора си пращат децата при баба и дядо за по 3м. лятото - другите са в сборни групи, а на всичкото отгоре слушам и коментари от сорта на: "Цяло лято нищо им нямаше - дойдоха си в тази мръсна и гадна София и се почна"........Ами......предполагам се досещаш какво ми иде да кажа.
Извинявам се!!!

# 21
belverde Мерси за пожеланията:) Дано ми минат бързо, че не е от най-приятните изживявания.  Hug
Hris_ Хич не е малко бебчето, ние сме по-напред със седмиците, така че не се шашкай:))) Сега бебетата наддават много бързо, затова има такива разлики:) Ще видиш след 2 седмици и вие колко ще сте големи:) Hug
Ето един линк да си следиш:) http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=c … Info%403a790558//   Hug

# 22
Месечинка, екзо, дбс - благодаря ви момичета за успокоението.  Hug
Официално по цикъл съм 29 г.с. и 5 дни - но овулацията ми беше с 1 седмица по-късно и затова сега съм с 1 г.с. назад. - т.е. 28 г.с. и 5дни. - така си и излизаше и по ехограф до към 20 г.с. А бебчето сега върви с още една седмица назад... т.е. 27 г.с. Дано да си навакса по някой време.  Praynig

# 23
  • Пловдив
дбсправа си наистина,ние бяхме подали в 14 градини молби и никъде не ни приеха.Живеем в центъра и тук е направо безумно с местата,2 от градините са ми на една крачка.Тези уж с предимство при нас(центъра)са основно деца на богаташите и на общинарите.И сега ходим в друг картал,но поне разстоянията не са като в София. Hug

# 24
супер темичка както винаги Simple Smile

# 25
Темата е страхотна,както винаги,Блонди newsm51
Hris_ ,изобщо не се притеснявай за тези мерки,само ориентировъчни са и изобщо не са някакъв критерии.Много си зависи и от лекаря,който прави измерването,и от апаратурата.Преди две седмици ходих в два поредни дни на ФМ и на ЖК-на едното място изкараха бебка 900 гр,на другото 986,86 грама е невъзможно за един ден да наддаде.Така че не се тревожи,знам,че изоставане в рамките на две седмици не се счита за притеснително,и със сигурност ще си навакса бебето.

# 26
  • София
Запис в новата тема. Благодаря на Блонди.
Връщам се да чета, че съм по средата на старата и след това ще се включа.

# 27
Супер заглавие!!!Много се радвам, че съм попаднала в най-атрактивната тема с най-много позитивни мами Hug.Блонди, как ти хрумват само, възхитена съм!

# 28
Уникално заглавие  bouquet и темата е супер, Блонди, както винаги! В чужбинските мами много се оплакват от техните отчетни теми, пък аз нашата най-много си я харесвам и само нея следя! Надникнах в юнската вчера, леле, там имат вече 20-тина бебенца!  ylinfant Още малко и тук ще се почне бебевалеж! Но не предсрочно!
Честито отново на булките, страхотни сте! На Софи албумът не ми се отвори по линка, но видях снимките във ФБ, страхотни!

# 29
хРИС, ТВОЕТО ИЗОСТАВА, А МОЕТО ВСЕ ИЗБЪРЗВА- НАИСТИНА Е МАЛКО ОРИЕНТИРОВАЧНО И ЗАВИСИ ОТ о. И отделно сега вече няма начин да ги измерят правилно, моята О. е по- ранна и вече с 10 дни ми е напред- от края на август отидох в средата почти. Wink
Мерка, аз често надниквам в юнските Wink

Общи условия

Активация на акаунт