Честито на всички с повод да сте живи и здрави а болничките да оздравяват бързо....
Междувременно си купих суперсладки обувки на 14.5см. ток въпреки предупреждението на милото, че няма да мога да ходя с тях, и сега искам, не искам ги нося
Т.е. предимно седя с тях
Междувременно си купих суперсладки обувки на 14.5см. ток въпреки предупреждението на милото, че няма да мога да ходя с тях, и сега искам, не искам ги нося
Т.е. предимно седя с тях
аз ако обуя такива ,задължително трябват каска,наколенки и патерици+линейка наблизо
Т.е. предимно седя с тях
аз ако обуя такива ,задължително трябват каска,наколенки и патерици+линейка наблизо 
Ако знаеш с какъв "замах" тази сутрин влязох в метрото, т.е. почти се пребих, щото се опитах да тичам, ама го хванах де
Весел празник, изпълнен с много изненади и романтични емоции 

Много си е женствено! Пък да ви кажа сега като си бяхме в БГ, разногледа станах! Много обичам лятото в София! Така хубаво се обличат българките - феерия от цветове!
Да не си помислите нещо...

И още 2 интерактивни игри, които знам, че ще хареса, защото имаме 3 от поредицата, а са образователни
Две три думи за русата фурия няма ли да кажеш 

След малко отиваме да вземем тортата, после на разходка и пицария. За довечера, като заспят малките, сме предвидили хубав филм с пуканки
Но да сме здрави-ще въртим телефонна лИбоФ и това е!