ЯНУАРЧЕТО напето ще се топне в морето

• 36 349
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Дано крачето на Гого е добре вече! Ама Дони, ти много забавления му уреждаш на човека! Той със сигурност е много щастлив!

Какви красиви, пораснали деца!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И колкото повече растат, все по-красиви стават! Да са ни живи и здрави!  Hug

Наде, страшна питка си направила! Браво на теб! Украсата се слага най-накрая, да. И не само не се маже с яйце, ами се замесва само от брашно и вода, за да личи, когато се изпече. Hug Да стъпват леко и да се движат в правилната посока малките крачета на Софи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Радостчо, за кръщенето..., при нас беше много спонтанно, че години наред се канихме да кръстим баткото, пък все нямаше време. Кръстнцата им купи нови дрехи и по едно сребърно кръстче, което сега и двамата носят с удоволствие. Новите дрехи бяха с етикети и затова не ги облякохме  след кръщенето, ами за вечерята в ресторанта. Изпрах ги преди това. Иначе им облякох пак нови дрехи, но купени от баба им и от мен. Баткото даже не се преоблече. Занесохме питка в църквата. Има една верига хлебарници в София - "Ни Кай", от там я поръчахме. Занесохме и мед и след церемонията си чупнахме по парченце и го топнахме в мед. Занесохме кърпи за ръце за попа и по един сапун. Попът така и не ги ползва. И по една кърпа за след кръщенето. Свещи купихме от църквата в деня на кръщенето. Децата получиха по една библия заедно с кръщелното от попа. И ние ги кръстихме  в църквата, където ни беше сватбата и където се кръстихме ние самите месец преди това.

На търсещите работа - успех! На пребиваващите на морето - приятно изкарване!  Hug

Аз чакам днес мъжо да се прибере от командировка и да празнуваме годишнината от сватбата - 15 години, кога се извъртяха, не знам!  Grinning

Айде да почерпя по тоя повод   Grinning:

Слънчев, весел и щастлив ден ви пожелавам, независимо кой къде е - на морето, на басейна или на балкона! Hug Аз лично съм на последното.  Laughing И наздраве!  Hug

# 676
Хехе само глей глей (как вика Криси) Mr. Green:

Първата не стана, но втората пък е идеална. bowuu И туй нещо аз съм го правила, ееее що го няма сега Микеле да види, че мисли аз тук нищо не правя, само мързелувам... Mr. Green

Ягодка ха честита ви годишнина и все така да се обичате.  bouquet

# 677
  • Варна.....
Ягодке!
Честито и от мен! Дълги години семейно щастие, до дълбоооки старини!

# 678
  • София
Ягодке,  Hug

# 679
Честита годишнина и от мен на Ягодка! Още много по 15 год. да сте заедно и щастливи:) Весел празник!
Поздравления за Надето за питката! Супер мама си! Ти си пример за това, че човек като има желание, намира време за всичко!
Дони, браво за крачето. Ама наистина много готини занимания му измисляш на Гогича:) Искам и аз двор с къщаааа. Аз за това си ходя често в Омуртаг при моята баба, там си имаме дворче и е голям кеф.
На нас пък някой ни беше надрал с кухненски нож 3те гуми на колата вчера, голяма гадост!

# 680
Добър вечер Grinning

Ягодке, честита годишнина!!! От година на година все повече да се обичате и уважавате!!! И дано ви огрее някоя от следващите годишнини да я карате на мястото от снимката, която си постнала  bouquet

Накри, браво! Страшна си!!! Сериозно, такава красива питка не съм виждала! Евала за желанието и ентусиазма! Като правим прощъпулник, ще се възползвам от твоята идея за името върху питката!

Като казах прощъпулник да ви се похваля- Бела ходи Grinning Grinning Grinning От около месец си прави по няколко крачки и пада по дупе, но днес направи повече от двайсет крачки. Кляка, става, сменя посоката...а е само на 10 месеца Grinning Много и се кефя!

Дони, Мишо е мениджър в строителна фирма. Много е натоварено, понеже все гонят срокове, стават обърквации, а той е много съвестен и дава максимума от себе си. Затова остава до късно, ходи в почивния ден и тн.

Аз подадох молба за работата. Сега ще видим, ако ме викнат на интервю, какъв смут и паника ще се възцарят в хармонизираната ми душа hahaha

Лека ви нощ! Ин дъ морнинг, като си пия кафенцето ще намина пак Wink

# 681
Добро утро, мацки!

Първо честити ходещи крачета на Софи и на Бела. Да са пъргави, палави и игриви малките принцески   bouquet
Наде, браво на теб, кефя се и аз на хора, които се справят с много неща, без да хленчат, без да казват не мога, браво  Peace
Дони, радвам се, че Гого е добре, а басейнотерапията на всички ни действа супер, така че хич не слушай свеки, а щом му харесва, нека се радва на водата.
Ягодка, честита ви годишнина! Още много години да празнувате и да сте много щастливи заедно   bouquet

Аз също не съм правила на Ники прощапулник, защото държахме ,както и при Александрина, да го направим в Разлог. Така че в четвъртък е нашият, че се правело в определени дни, нещо се гледало луната, новолуние и т.н..

Ради, успех с работата, може пък да имаш късмет. А за дисхармонията - така си е, подкрепям с две ръце. Аз сега се подготвям за един конкурс, чета, нервнича и ми едно такова хаотично, абе с едно дума хармонията е нарушена  Mr. Green, чакрите и те нещо в дисонанс  Grinning.

# 682
Много благодаря за поздравите и пожеланията, момичета!  Hug Дони, благодаря за прекрасната картичка!  Hug

Радостчо, браво на малката принцеска! Да стъпва леко и сигурно!  Heart Eyes Успех с работата!
Ели, успех с конкурса! Hug
Наде, чудна, чудна е станала питката! И как си я украсила само!   bouquet
Тайс, как са разбойниците? Големият слуша ли те? Моят постоянно ми къса нервите, ама бързо ми минава и после се чудя за какво сме се карали.  Rolling Eyes
Бейбиблу, много гадно това с гумите! Ега ти и хората!  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 11:24 от yagodka

# 683
извинявам се, че няма да честитя нищо, после...

прибрахме се от морето и в колата катерина спа, по едно време и усетих крачетата в стъпалата доста топли, после като се събуди каза че я болят и плачеше...

сега чета на много места, че било от бързия растеж, точно в периода 3-4г...Дони знам, че на вас ви се случи...и сега заспа след като я мачках и масажирах два часа...направо ми се къса сърцето...
свързах се с хомеопата, според него в възможно да е от това...пък тя тия дни не се е спряла да тича...последния път като пак така плака, беше след един рожден ден, на който не се спря 4-5 часа да тича...та явно може и от това да е...
сега ще я наблюдавам кога се оплаква, та да си знам...

пфу, оплаках се после ще пиша повече Simple Smile

# 684
  • Ловеч
Честито  на Ягодка със закъснение -Много хармония  Heart Eyes!!!
Наде ,браво за питката -само така нали свекърви ще ставаме няма да се излагаме я Laughing
Честит имен ден и на Самуелка-жива и здрава да е!
Лорини -може и от преумора да е newsm78,знам ли-дано бързо да минава.
Остава ми още една седмица и хармонията ми ще отиде на кино ooooh!
Днес обаче се направих на домакиня-следобед палачинки-сега пълнени тиквички със сирене и яйце,отивам да врътна и салатката .Ай Наздраве !

# 685
  • София
Топър фечер! Тази вечер е мой ред за картинка - баща ми има рожден ден, та по една домашна за негово здраве  Mr. Green

Лорини,  Hug да я нагушкаш хуната от нас. Гого вече не куца, макар че е много внимателен с крачето. Прави ми впечатление, че повече са болките сутрин и като нищо да е от бърз растеж. Ако ви кажа, че му купих тениска 116 р-р и му е къса Rolling Eyes
Да взема да се телепотрирам тази вечер в Ловеч newsm78
Хриси и майка пък са "разтроени". Свекър ми тук. Аман с тия вируси вече ooooh!
Ели, Shocked така се опулих , като спомена прощапулник. Много късно бе. Той по гаджета ще тича вече Hug Ще чакаме репортаж от събитието Simple Smile

# 686
  • Ловеч

Да взема да се телепотрирам тази вечер в Ловеч newsm78

Колко му е има няма 2 часа и си тук,тъкмо докато се изстуди пиенето и сготвя пак ,че нищо не остана Laughing

# 687
  • Варна.....
Тоби, какъв е тоя ентусиазъм по никое време?
Дони 116!!! Бравос!
Преслав е на 104-110.
Ягодке, не питай  ooooh! И в момента мърмори. Няма угодия, все е недоволен и сърдит.
Лорини, имам спомен, че Алекс беше с болки в краката и му напомнях да не скача, да не сяда на крачета и т.н.

# 688
  • Варна.....
Радост!!!
Едно кафе за твое здраве?
Щастие и хармония!

# 689
  • Ловеч
Радосчо, да си жива и здрава и най-големите ти желания да се сбъднат само като се усмихнеш!

Общи условия

Активация на акаунт