Какви красиви, пораснали деца!
И колкото повече растат, все по-красиви стават! Да са ни живи и здрави! 
Наде, страшна питка си направила! Браво на теб! Украсата се слага най-накрая, да. И не само не се маже с яйце, ами се замесва само от брашно и вода, за да личи, когато се изпече.
Да стъпват леко и да се движат в правилната посока малките крачета на Софи!

Радостчо, за кръщенето..., при нас беше много спонтанно, че години наред се канихме да кръстим баткото, пък все нямаше време. Кръстнцата им купи нови дрехи и по едно сребърно кръстче, което сега и двамата носят с удоволствие. Новите дрехи бяха с етикети и затова не ги облякохме след кръщенето, ами за вечерята в ресторанта. Изпрах ги преди това. Иначе им облякох пак нови дрехи, но купени от баба им и от мен. Баткото даже не се преоблече. Занесохме питка в църквата. Има една верига хлебарници в София - "Ни Кай", от там я поръчахме. Занесохме и мед и след церемонията си чупнахме по парченце и го топнахме в мед. Занесохме кърпи за ръце за попа и по един сапун. Попът така и не ги ползва. И по една кърпа за след кръщенето. Свещи купихме от църквата в деня на кръщенето. Децата получиха по една библия заедно с кръщелното от попа. И ние ги кръстихме в църквата, където ни беше сватбата и където се кръстихме ние самите месец преди това.
На търсещите работа - успех! На пребиваващите на морето - приятно изкарване!

Аз чакам днес мъжо да се прибере от командировка и да празнуваме годишнината от сватбата - 15 години, кога се извъртяха, не знам!

Айде да почерпя по тоя повод
:
Слънчев, весел и щастлив ден ви пожелавам, независимо кой къде е - на морето, на басейна или на балкона!
Аз лично съм на последното.

И туй нещо аз съм го правила, ееее що го няма сега Микеле да види, че мисли аз тук нищо не правя, само мързелувам...

,знам ли-дано бързо да минава.