Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 657
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
здравейте! в бързината съм купила мокри кърпи за хигиена на деца, а ми трябват за бебе. Мислите ли , че имат голяма разлика в състава и мога ли да използвам тези за новородено?

# 676
  • Бургас
Аз лично не бих ползвала за новородено продукт, който не е специално предназначен за това Peace

# 677
здравейте! в бързината съм купила мокри кърпи за хигиена на деца, а ми трябват за бебе. Мислите ли , че имат голяма разлика в състава и мога ли да използвам тези за новородено?

Може и да имат. Между различните марки има голямо значение - състава е различен. Ако те притеснява, може да ги използваш за почистване на нещо в домакинството, а за новороденото да купиш други.

# 678
  • UK
Някакви препоръки за масажни масла при бременност /п-в стрии/?  bouquet

# 679
Също се колебая дали да пробвам памперс гащи Бейбилов,но се чудя как мога да видя как изглеждат преди да ги купя.
Няма как да видиш как изглеждат, защото не се продават на бройка. Вземаш малък пакет за проба и ако си доволна купуваш пак Wink

# 680
Може ли да помогнете с информация детския минерален слънцезащитен крем на Алверде на каква цена е и дали сте доволни ако сте го ползвали ?Също се колебая дали да пробвам памперс гащи Бейбилов,но се чудя как мога да видя как изглеждат преди да ги купя.
Аз съм ползвала на Алверде, но не знам дали е минерален, а мисля че го водеха натурален за бебе и съм доволна единствено седи много бял върху кожата, не знам кой точно имаш предвид.
И памперсите са добри ние тях ползваме по-добри са от пуфиса

# 681
Момичета, пак да помоля ... която ходи да пазарува, нека да види дали има дамски парфюм Esprit Imagine. Спешно е, а в тези, в които гледах, го нямаше.

# 682
Някакви препоръки за масажни масла при бременност /п-в стрии/?  bouquet

кокосово масло, но едва ли го има в ДМ

# 683
  • Sunshine state

Някакви препоръки за масажни масла при бременност /п-в стрии/?  bouquet

Обикновен зехтин-нямам ни една стрия,а качих над 30кг.  Wink То си е до кожа,но иска и постоянство-всеки ден след душа се мажех.Попива доста бързо,а една бутилка от 700мл. ме изкара до края,че и остана. Peace
Искам да похваля измиващия гел на Balea за смесена кожа с бамбуков екстракт-кожата ми стана страхотно мека и чиста,а по принцип е проблемна. Peace

Скрит текст:
А сега да дам и един негативен глас за балсама за руса коса отново на Балеа-никакъв ефект.

# 684
Здравейте:)
Може ли някой да ми каже дали от детските слънцезащитни продукти на Алверде има спрей? Миналата година ползвах кремчето и съм доволна ,но спрей би бил по-удобен за нанасяне.
(Извинете, че така питам, но нямаме ДМ наблизо...)

# 685
  • Варна
На Алверде нямат спрей, само на Sundance.

# 686
  • София
За възрастни има спрей 20, нов е, дали го има и по нашите вече не знам, гледах в сайта им http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … andra-lsf-20.html имат и стикче за уста, за деца само кремове и млека имат.

# 687
Благодаря:)

# 688
Бихте ли ми препоръчали лосион за тяло, който добре овлажнява?
След излагане на слънце и придобиване на загар Wink сега кожата ми се бели от сухота Sad

# 689
  • Варна
Бихте ли ми препоръчали лосион за тяло, който добре овлажнява?
След излагане на слънце и придобиване на загар Wink сега кожата ми се бели от сухота Sad
имат лосион с урея, много съм доволна от него. кожата ми е адски суха и много добре се влияе от него и подобни

Общи условия

Активация на акаунт