Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 660
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
аз ще взема да пробвам, мисля, че за по-голямо бебче може да ги хапва за 2-3 дни  Simple Smile

# 661
  • Mediterraneo
Вчера ме върнаха с акта за раждане на детето на моя приятелка  Crossing Arms Сърдита съм им, тук бяха доста либерални в това отношение, ама са затегнали изискванията   Confused

# 662
Вчера ме върнаха с акта за раждане на детето на моя приятелка  Crossing Arms Сърдита съм им, тук бяха доста либерални в това отношение, ама са затегнали изискванията   Confused

Да, затегнаха ги, от както аз научих за тая отстъпка!  Mr. Green
Кажи какво искаш да ти взема, тая седмица се вихря с акта за раждане на моето!

# 663
  • Mediterraneo
Да ти е жив и здрав баткото   bouquet Не се притеснявай, в  понеделник нападам  newsm53

# 664
ААА, още ли важи това с РД, супер  Grinning, отдавна не съм се възползвала...
И имам една молба - никъде не мога да открия дамския ESPRIT Imagine, поне 50мл. , около 60 лв. е и само от ДМ съм го купувала.
Някой, ако го види, да пише.

# 665
  • Варна
вчера купих от ябълковото пюре на алнатура да пробвам, леко накиселява, явно няма добавена захар както в бебешките пюрета, но въпреки това синът ми /на година и три месеца/ го хареса, току-що изяде цяла чаша

# 666
и аз купих пюрета от алнатура, много са по-хубави от бебешките, ябълка и ябълка с манго, детето много ги хареса

# 667
и аз купих пюрета от алнатура, много са по-хубави от бебешките, ябълка и ябълка с манго, детето много ги хареса
Бебешките са пълни с нишесте Simple Smile
Аз съм купувала подобни (за големи) от Кауфланд - 100% ябълка - и малката много ги харесва.
Другата седмица ще си взема от ДМ с на баткото РД отстъпка  Whistling

# 668
 Simple Smile именно, в бебешките има нишестета, брашна, сухо мляко и какво ли още не...половината менделеева таблица. Тези поне са био и са само плод, нещо, на което аз държа...

# 669
 Peace Записвам се да следя. Simple Smile Редовно пазаря в магазини ДМ и за сега не съм била недоволна от нещо, нито цена, нито качество. Simple Smile

# 670
Здравейте, дами!Записвам се и аз да следя темата,защото пазарувам често от ДМ и досега съм доволна от нещата, които съм купувала.

# 671
  • София
моми4ета предложете ми добре хидратира6т лосион за тяло и хидрат. крем за лице ,който да не стои мазен......  bouquet 

# 672
# 673
  • Пловдив
Може ли да помогнете с информация детския минерален слънцезащитен крем на Алверде на каква цена е и дали сте доволни ако сте го ползвали ?Също се колебая дали да пробвам памперс гащи Бейбилов,но се чудя как мога да видя как изглеждат преди да ги купя.

# 674
моми4ета предложете ми добре хидратира6т лосион за тяло и хидрат. крем за лице ,който да не стои мазен......  bouquet 
Крем за лице препоръчвам този  Simple Smile
http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … id-aloe-vera.html

Общи условия

Активация на акаунт