Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
 Hug Помислих, че заради аватара ми написа това за по-тъмната кожа

# 646
Мулатчето е ясно, че не е твое.
Имах предвид, че по-матовите кожи са си напълно ок и с 30-ти фактор.

Аз съм бяла като сирене, буквално. От дете ходим ли на море и още първия ден аз съм като сварен рак и боли жестоко  ooooh! имам много лоши спомени.
Когато започнах да ходя на море самостоятелно без родители си купих с фактор 30 мляко. Каротен или нещо подобно беше името, от кварталната парфюмерия. Накрая ме беше яд, че единствено място, където успях да почернея беше между мишниците и гърдите, щото кой да се сети да се маже там. Та според мен си зависи от кожата. Аз за детето си ползвам пак 30 фактор. До колкото съм чела 50 е бъкано с екстра химия. Но всеки сам преценява според типа кожа. Аз съм нацелила 30 фактор за мен и семейството ми.

# 647
И аз съм много бяла, но дори и с фактор 20 не хващам никакъв тен, все едно не съм стояла на слънце.

# 648
  • София
Явно си е до човек... детето хем не е бяло, хем с 50 фактор  хваща тен(според зависи от фирмата)... хем го мажа доста начесто и обилно. Wink Аз малко по-трудно хващам, хем съм по-светла от него.

# 649
Да, зависи от марката и видът на филтрите.
Аз купувам 50 или 50+, не държа изобщо на тен, даже не желая.

# 650
  • София
То и аз не желая, ама на... все хваща, само с а-дермата нямаше тен.

# 651
От Bioderma 50+ също не се хваща тен

# 652
  • София
Gianna - според мене  до кожа и съвместимост някаква с продукта. Ей на, знам, че  Сърчи ползва ла рош позе, миналата година и аз купих такъв, но при нас тен имаше. Биодермата само в градсски условия съм ползвала. Не беше лош.

Иначе тази година за граадски условия(Ако стигнем до това, че имам за доизхабяване от миналото море още), мисля да взема за проба на Алверде с елфчетата слънцезащитния, да го тестваме. Някой ако има наблюдения върху него - да споделя Simple Smile

# 653
Ейнджи, а каква му е цената?
Откъм съставки другите ДМ-ски слънцезащитни от детската серия как са? И как стоят на кожата?

# 654
  • София
  ами някаква средновата цена бяха. Другите с мечето не ми допаднаха, едни лепкави стоят. Иначе по спомен не бяха с парабени поне.Скоро ще ходя и ще им погледна цените.

# 655
И La Roche- Posay 50+ е с по-плътна и малко лепкава текстура, но при нас действа безотказно т.е. тен няма

# 656
Здравейте, вчера в ДМ се загледах на рафта със здравословните продукти и открих едни бурканчета с пюре от еко ябълки, кайсии и манго. Пише, че съдържат само вода и съответните плодове, а по принцип аз това търся за моето бебе. Наповечето бебешки пюрета в съдържанието се съдържат и хиляда допълващи нещаосвен плодовете и зеленчуците,та се чудя дали да не взимам от тези буркани - -какво като са за възрастни. Освен това и излизат по-евтино.

# 657
На Алнатура ли са?

# 658
да алнатура, то бебешките едва ли са по-чисти...

# 659
Да, и аз доста им се чудих и гледах. По съдържание ми се виждаха по добри от бебешките, но така и не купих. Понеже са по големи разфасовки и няма как да го изяде за 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт