Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 806
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
записвам се и аз при вас  Simple Smile 

# 271
Благодаря, Angel. На Клоран го знам, но не ми се дават толкова пари, още повече не знам дали гел ще свърши работа. Но този на Бюбхен ме устройва като цена, ще го потърся и ще пробвам с него. Мисля просто да зализвам бретона настрани докато израсте достатъчно. Надявам се да не се налага всеки ден да й слагам.

# 272
Аз да попитам знаете ли да ли има там някакви таблетки за почистване на кафемашината? Струва ми се, че може да се е натрупал варовик и нещо не прави хубав каймак напоследък.
Виждала съм такъв препарат, но мисля, че не беше таблетки, а едно малко шишенце /питай на място/
П.С.
Блу, пробвай с малко балсам без отмиване да оформиш бретона

# 273
Gianna, благодаря. Не се бях сетила за този вариант. Пробвала съм с детско кремче, не става. Аз ползвам млякото на Балеа, ще пробвам с него. Но каквото и да ползвам, вероятно ще е за по-дълго време, а не инцидентно и затова ми се ще да е детски продукт.

# 274
  • София
евна позната така преди с тоалетно мляко си правеше прическа, какъв пърхут само й се появи, на цели люспи и падаше , ужас...
иначе има и някакви способи тип вода със захар... но тогава седи идно такова твърдо....
та по-добре да си е точната козметика според мен.

# 275
  • Ланкър, планините Овнерог
А с вода и захар как се ронииии  ooooh! и стои като пърхут.

Аз съм доволна от Белеа шампоана с череша и жасмин за обем ( с уточнението, че винаги, като сменя шампоан, съм доволна от новия, след това се разбира наистина), доволна съм и от детския спрей за разресване, а най-съм доволна от от "оцетения" препарат  Heart Eyes

# 276
  • 1st floor
Какъв е тоя оцетен препарат и за какво е? Simple Smile

# 277
Какъв е тоя оцетен препарат и за какво е? Simple Smile

За баня е.

# 278
От днес е в сила новата брошура - ако вземете два продукта на Алнатура ползвате 15% намаление

# 279
Вчера купих страхотни бонбони за деца против кашлица с вкус на зелена ябълка и круша, без захар.
Моето дете, а и всички около него откачиха да смучат Crazy.

# 280
Уф, защо нямам ДМ под ръка  Crossing Arms И защо ми трябваше да пиша в тази тема, сега само се дразня  Crazy

# 281
  • на последния етаж
Знаете ли дали мога да върна артикул, купен от един магазин в друг? И дали ще ми възстановят сумата или ще заменят стоката? Купих вчера диадема на детето, но й е голяма (един размер е)...

# 282
Вчера купих страхотни бонбони за деца против кашлица с вкус на зелена ябълка и круша, без захар.

А има ли аспартам в тях?

# 283

И аз ги купих тези и на следващия дена нямаше помен от тях  Mr. Green А ги взех с идеята да имам нещо вкусно под ръка, ако потрябва за гърло.

А н и, мисля, че бяха с фруктоза, но не съм убедена.

# 284
Бихте ли ги показали тези бонбони?
И още един въпрос - важи ли още намалението "рожден ден" ?

Общи условия

Активация на акаунт