Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 809
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Значи за този с шипките - гелообразен, оранжев, с плодов аромат(доста по-леко остава от аромата на кафявият след изсушаване), пени се  съвсем нормално, като повечето шампоани, косата после лесно се реше, има си обем, но  от другият  с глината ми става по-лъскава и мекичка...сега остава само да видим как ще действа и на скалпа и колко бързо ще се омазнява косата след него.

# 256
  • София
Значи за този с шипките - гелообразен, оранжев, с плодов аромат(доста по-леко остава от аромата на кафявият след изсушаване), пени се  съвсем нормално, като повечето шампоани, косата после лесно се реше, има си обем, но  от другият  с глината ми става по-лъскава и мекичка...сега остава само да видим как ще действа и на скалпа и колко бързо ще се омазнява косата след него.

bouquet, Angel_Dust  , винаги са ми били полезни постовете ти и  не само в тази тема  Hug
Ще го пробвам и този, аз не обичам всеки път да си мия косата  с един и същи шампоан, обичам да ги редувам ...
Започвам да се ориентирам в продуктите им  Laughing

# 257
някой да е пробвал този тип масла да даде някакви отзиви, че много им се чудя:
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … rnikablueten.html
Търся нещо, което да направи кожата ми еластична, че съм 44 кг и имам стрии (без да съм раждала и без да съм варирала в килограмите) Close и съвсем случайно попаднах на тях в нета, но не съм ги виждала в магазина.

# 258
Препоръчайте ми някакъв DM-ски крем за смесена кожа.

# 259
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес за първи път влезнах в DM. Взех шампоан на Белеа за обем -с череша (или вишна) и жасмин - ползвал ли го е някой? Бива ли? Отделно взех някакъв детски спрей за коса - за лесно разресване - мнение и за него има ли?
Намерих ги в немския сайт
Шампоанът http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … umen_shampoo.html
Спреят http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/prinzessin_ster … tkaemm_spray.html

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 16:19 от Гита Ог

# 260
Спрейят за лесно разресване е много хубав, шампоанът не съм го ползвала.
Вече си ги взела, ти ще дадеш отзиви дали са хубави Wink

# 261
  • Mediterraneo
аз не съм доволна от тази серия  Stop Шампоанът спластява косата, а спреят не върши никаква работа! За разресване купувам на Ейвън, нищо общо нямат( при все че не съм фен на Ейвън).

# 262
Знае ли се нещо за коледното намаление в ДМ, ще го има ли както миналата година? Някои ако знае нещо да казва от сега да се готвим. Миналата година беше ако не се лъжа 40%, помня че добре си напазарувах тогава.

# 263
  • София
Знае ли се нещо за коледното намаление в ДМ, ще го има ли както миналата година? Някои ако знае нещо да казва от сега да се готвим. Миналата година беше ако не се лъжа 40%, помня че добре си напазарувах тогава.

А миналата година по кое време е било въпросното намаление? Преди или след Коледа?

# 264
Преди Коледа беше, около 20ти мисля.

# 265
Днес исках да ползвам намалението от 15% за рожден ден, но ме върнаха, нямали някакви талончета. На някой да му се е случвало? Чак управител викнаха да ми разясни как от две седмици чакали да им изпратят от централата талончета. Честно казано хич не ми направи добро впечатление.

# 266
Момичета, има ли в детските марки на ДМ нещо като гел за коса за дете? Искам да оставя бретона на дъщеря ми да израсте, а тя не търпи нищо отпред в косата си.

# 267
  • София
Момичета, има ли в детските марки на ДМ нещо като гел за коса за дете? Искам да оставя бретона на дъщеря ми да израсте, а тя не търпи нищо отпред в косата си.

Не знам да има. Можеш да пробваш с диадема, лента шнола...
Аз да попитам знаете ли да ли има там някакви таблетки за почистване на кафемашината? Струва ми се, че може да се е натрупал варовик и нещо не прави хубав каймак напоследък.

# 268

Не знам да има. Можеш да пробваш с диадема, лента шнола...
Не търпи диадема, лента или шнола. Laughing Пък и в яслата не пускат със шноли. Търпи единствено кукуриго, но с него и с две дълги плитки отстрани е повече от странна.

# 269
  • София
Блу по принцип бюбхен имат такъв детски гел, продават продуктите им в ДМ, може и да го има, ако не сигурно на други места ще го има където ги продават... въпреки, че не знам как ще реши проблема гела Simple Smile http://krem-za-men.de31.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8 … D0%BB-p-2530.html ето го за визуална представа
 и клоран имат http://onlain-apteka.com/oformqsht-gel-klorane

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 09:26 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт