Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 847
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • 1st floor
Имат общо, как да нямат!!!  Laughing От там съм купувала първите на промоция  Mr. Green , но за съжаление и те не ми харесаха. Слагах по две розички, за да има някакъв ефект ...

# 241
Пуснали са някакви нови ароматизатори за ВЦ. Към двеста мл. пълнител + кошничка. Някой да ги е ползвал вече? Нещо не мога да си уцеля какво ми харесва. Май само топчетата на Бреф ми допадат, нищо друго не ми мирише ... Но пък те изчезват у нас за отрицателно време. Не знам, вече се чудя дали проблема не е в оттичането на водата на моноблока... newsm78 Каквото и да сложа свършва, но някак не усещам нито мирис, нито ми образува пяна, така както трябва...
Само Бреф шишето с кошницата. Даваш 6-7 лева на куп, но после си имаш с месеци пяна и аромат.  Peace

# 242
  • 1st floor
Пуснали са някакви нови ароматизатори за ВЦ. Към двеста мл. пълнител + кошничка. Някой да ги е ползвал вече? Нещо не мога да си уцеля какво ми харесва. Май само топчетата на Бреф ми допадат, нищо друго не ми мирише ... Но пък те изчезват у нас за отрицателно време. Не знам, вече се чудя дали проблема не е в оттичането на водата на моноблока... newsm78 Каквото и да сложа свършва, но някак не усещам нито мирис, нито ми образува пяна, така както трябва...
Само Бреф шишето с кошницата. Даваш 6-7 лева на куп, но после си имаш с месеци пяна и аромат.  Peace
ок, ще пробвам и това...Даже ме е яд, че го гледах миналата седмица на промоция във Фантастико за към пет лв и не взех...Ама, здраве да е!!! Важно е работа да върши!!! Peace

# 243
  • София
Момичета, кажете някой препарат за дърво от който сте доволни. За почистване на кухненски шкафове от петна, не е за паркет.
 ДМ ми е далеч, и не съм запозната с продуктите, които продават ....
Може и да не е от ДМ ...
Аз съм доволна от Грюн грийн, но има тема за препаратите, от които сме доволни и там Емсал хвалят
Аз не успях да намеря тази тема  Rolling Eyes както и да е ... купих на фирма ХИМЕРЕКС препарат за дърво 200 мл. Изтрих всички дървени повърхности с него, съдържа нещо мазничко, и повърхностите "лъснаха" с него. Доволна съм.

# 244
Аз се възползвах от 15 процентното намаление на Белеа плюс Белеа, купих си шампоан и балсам за блясък, измиващ гел за лице и крем за ръце с Манго, много съм доволна от всичките продукти, приятно изненадана съм че платих към 10 лева за всичко а качеството е доста добро, ставам фен на марката
Аз също си купих доста Балеа - душ гелове, тампони за почистване на грим с балсам, маски за лице, шампоан, дезодорант.

Сега има друга промоция - с техните витамини das gesunde plus: пак същото 1+1=-15%

Купих си Л-карнитин, чайове и детски витамини.

# 245
  • Mediterraneo
Л карнитин на тяхната марка ли? Би ли ми казала колко таблетки са и какви милиграми?

# 246
  • 1st floor
Аз преди бях гледала в ДМ някакви хранителни добавки. Но за някаква средна цена, на която мога да си ги купя и на вън, милиграмите бяха 1/3 от нормалното. Та гледайте и това. Не само цената и броя на таблетките.

# 247
  • София
аз си взех такъв шампоан последно http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … poo_heilerde.html  малко странен ми  беше в първият момент, въобще не се пени, но пъкза сега се държи добре с бързоомазняващата ми се по принцип коса, втори ден е все едно току-що изкъпана, даже ароматът се е запазил още.

Току що се изкъпах с този шампоан, бях шокирана от зеления му цвят  Shocked наистина не се пени много, ще видя колко време ще държи моята коса ....

# 248
  • София
зелен??? моят беше кафеникав...абе на хума разтворена мязаше... но ми свърши...трябва да отида да си взема нов, взех, че си го харесах в крайна сметка Simple Smile Crazy

# 249
  • София
зелен??? моят беше кафеникав...абе на хума разтворена мязаше... но ми свърши...трябва да отида да си взема нов, взех, че си го харесах в крайна сметка Simple Smile Crazy
Ходих да го гледам пак .... ами зеленикав си е, не е като борче, ами някакво такова "убито" зелено ... а мирисът му е като цвета .... , ама важно е да върши работа...., още не съм му проверила състава обаче.... Laughing

# 250
  • София
мм на мен пък аромата мн ми хареса Simple Smile то с тази естествена глина вътре, няма как цвета да не е такъв кален всъщност. А и с него после ултра лесно се разресвах, изобщо не ми се заплиташе косата...а ми е дълга и гъстичка иначе.

# 251
  • София
мм на мен пък аромата мн ми хареса Simple Smile то с тази естествена глина вътре, няма как цвета да не е такъв кален всъщност. А и с него после ултра лесно се разресвах, изобщо не ми се заплиташе косата...а ми е дълга и гъстичка иначе.
Имам един с лимонова трева, с него едвам си разресвам косата, с този е по-добре  Hug
Успокои ме за цвета,  Hug  мислех, че му има нещо на шампото, а съм правила страшни алергии ...

# 252
  • София
не, то всички глини имат странни цветове Simple Smile
а и нали се водят с разни естествени масла, био-органични, не знам какви си съставки...надявам се алергиите да са сведени до мин.
Утре ще си взема и този с шипките да го пробвам... той нали не боядисва самият той?

Това някой да е пробвал - мнения? http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … 97E448A.hpworker1

# 253
  • София

Утре ще си взема и този с шипките да го пробвам... той нали не боядисва самият той?

Ще чакам отзиви и снимки, че хич не се ориентирам в магазина, последния път ходих с разпечатка на шампоана  Embarassed

# 254
  • София
днес ще го пробвам и ще кажа...иначе и аз се позагубих малко днес, докато разбера, че по някаква причина на алверде шампоаните не стоят при останалите шампоани....
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … tte-physalis.html eто този..

На този също му бях хвърлила око за проба, но имаше само балсам, а а аз не ползвам такова чудо... http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2010/03/alverde_braun … ampoo_teaser1.jpg

А в ДМ продават ли  естествени бои, от типа на кана, но в кестенявите нюанси? или само бои?

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 14:52 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт