Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, кажете някой препарат за дърво от който сте доволни. За почистване на кухненски шкафове от петна, не е за паркет.
 ДМ ми е далеч, и не съм запозната с продуктите, които продават ....
Може и да не е от ДМ ...
Аз съм доволна от Грюн грийн, но има тема за препаратите, от които сме доволни и там Емсал хвалят

# 226
Меглио-то не става ли за дърво?  newsm78

Не.

# 227
  • 1st floor
Наистина ли?  ooooh! Аз на всякъде пръскам с него. В кухнята плота и гърба на шкафа са като някаква имитация на дърво. МДФ може би. С какво да ги почиствам, защото от котлоните екстра пръска върху тях... Tired

# 228
  • София
имитация на дърво е едно, дърво- съвсем друго.

# 229
  • 1st floor
имитация на дърво е едно, дърво- съвсем друго.
Laughing
Добре. Става ли Меглиото в моя случай или друго да ползвам?

# 230
  • София
става, разбира се. а и така и така вече си чистила и нищо му няма..но все пак естествено дърво, лак и т.н. е друга работа.

# 231
  • 1st floor
става, разбира се. а и така и така вече си чистила и нищо му няма..но все пак естествено дърво, лак и т.н. е друга работа.
  bouquet
Да, за сега нищо му няма, но се притесних да не му стане с времето. А на дърво какво ще стане от обезмаслител? Питам защото кухненската маса и столовете са ми дървени, не са лакирани, но са тъмно боядисани - нещо като венге...още не съм ги пръскала с Меглио-то... Mr. Green

# 232
Непокорна, вероятно ще повредиш дървото с обезмаслител. МДФ и ПДЧ е ок да се почистват, те са си просто пластмаса.
Масата и столовете можеш успешно да почистваш с натопена гъбка/парцалче с течен препарат за почистване на дървени повърхности.

# 233
  • 1st floor
благодаря за отговора!!!   bouquet

# 234
# 235
  • Mediterraneo
Възползвахте ли се от Балеа+ Балеа- 15% ?

# 236
Не съм, защото не съм доволна от качеството им

# 237
  • софия
Аз се възползвах от 15 процентното намаление на Белеа плюс Белеа, купих си шампоан и балсам за блясък, измиващ гел за лице и крем за ръце с Манго, много съм доволна от всичките продукти, приятно изненадана съм че платих към 10 лева за всичко а качеството е доста добро, ставам фен на марката

# 238
  • 1st floor
Пуснали са някакви нови ароматизатори за ВЦ. Към двеста мл. пълнител + кошничка. Някой да ги е ползвал вече? Нещо не мога да си уцеля какво ми харесва. Май само топчетата на Бреф ми допадат, нищо друго не ми мирише ... Но пък те изчезват у нас за отрицателно време. Не знам, вече се чудя дали проблема не е в оттичането на водата на моноблока... newsm78 Каквото и да сложа свършва, но някак не усещам нито мирис, нито ми образува пяна, така както трябва...

# 239
  • София
не, че има нещо общо с ДМ, но за тоалетна харесвам много тези
http://prime-dst.com/product/1929/aromatizator-disk-za-wc-duck-fresh-discs.html
лентичките също не са лоши http://www.scjohnsonwax.bg/nqcontent.cfm?a_id=6355&lang=lang_1
Нищо с кошничка не ми харесва толкова, колкото  тези лепки.

Общи условия

Активация на акаунт