Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 799
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Ланкър, планините Овнерог

# 286
  • София
Със сукралоза са, според съдържанието. http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%CF%EE%EB%E5%E7%ED%E … III_201009031850/

# 287
Благодаря Гита Ог   bouquet В нашия ДМ не съм ги виждала тези бонбони. Аз бях купила едни близалки розови като цветенца с 10 витамина.

# 288
Бонбоните са много хубави. Има и във вариант с череши, малини и ягоди.
Не съдържат вредни подсладители, нито оцветители и са много, много вкусни.
Цената е чудна - 1.99 лева.

# 289
И още един въпрос - важи ли още намалението "рожден ден" ?

Да.

# 290
  • Варна
Ще ми препоръчате ли околоочен крем от марките на ДМ за 35+? Бръчици вече има естествено?

# 291
# 292
Ще ми препоръчате ли околоочен крем от марките на ДМ за 35+? Бръчици вече има естествено?

Препоръчван ти този крем

# 293
Какъв е тоя оцетен препарат и за какво е? Simple Smile

За баня е.

И аз го ползвам от много години за баня (не съм в БГ), предполагам говорите за ябълковия зелен препарат, дето мирише на оцет? Много съм доволна как измива батериите, фаянса и пластмасата.

Също ползвам кърпички носни, салфетки и тоалетна хартия, излизат много изгодно.

# 294
Записвам се и аз при вас, с молба да ми препоръчате подхранващ шампоан и маска за коса  Praynig

# 295
Sea lights благодаря  bouquet
Също ползвам кърпички носни, салфетки и тоалетна хартия, излизат много изгодно.
В Бг не излизат изгодно тези стоки Thinking

# 296
  • софия
Sourcherry  Hug, противокашлячните (дали има такава дума?) бонбони са страхотни. В момента зверчето е болно с кашлица, но тези бонбонки се смучат без уговорки и наистина има ефект.

# 297
  • Sofia
Аз съм доволна от добавките-Селен,Омега 6,Магнезий

# 298
Sourcherry  Hug, противокашлячните (дали има такава дума?) бонбони са страхотни. В момента зверчето е болно с кашлица, но тези бонбонки се смучат без уговорки и наистина има ефект.

Звънче, много се радвам, че действат Hug!
Много са вкусни, особено червените. Моето детет ги смуче с удоволствие, дори и като няма кашлица.
Най-вече ме впечатлиха заради липсата на вредни съставки и пълната липса на аспартам, ацесулфам и т.н.

# 299
  • Варна
Хидратиращо Боди Милк да препоръчате? Пак на собствена марка? От известно време се мъча с едно Фа, което трудно попива.

Общи условия

Активация на акаунт