Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, момичета!  Simple Smile
Много се надявам някоя от вас да може да ми даде съвет за продуктите на Балеа с кокос - душ-гел и лосион за тяло. Хубави ли са? Струва ли си да си взема?  newsm78

# 301
Зависи какво разбираш под хубави! Ако се интересуваш от консерванитите и пенителите които се използват за производство на тези продукти, не си заслужава да ги купуваш. Но ако това не те притеснява и държиш на аромата и попивността на продукта, ОК са.

# 302
  • София
Хидратиращо Боди Милк да препоръчате? Пак на собствена марка? От известно време се мъча с едно Фа, което трудно попива.
до тук най-доволна съм от това http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … ndel-teerose.html
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … -indian-chai.html това сигурно също ще е приятно, аз от лятото имам такъв малинов, много е лекичък и ухае чудно.

# 303
Зависи какво разбираш под хубави! Ако се интересуваш от консерванитите и пенителите които се използват за производство на тези продукти, не си заслужава да ги купуваш. Но ако това не те притеснява и държиш на аромата и попивността на продукта, ОК са.
Бях грабната от аромата, но гледам да съм внимателна със собствени марки и затова се поинтересувах. Може би ще си потърся друг продукт с аромат на кокос Simple Smile

# 304
Момичета, препоръчайте ми крем за околоочния контур. На 24 съм  Praynig

# 305
Аз ползвах от DM епилиращите ленти на Balea и съм много доволна. Хем за бикини зоната ги взех - епилират чудесно и никакви хематоми нямам след това.

# 306
  • София
А ДМ имат ли от собствени марки препарати за миене на чинии? Някой хубав да препоръчате ако имат?(не някакъв прекалено скъп)

# 307
Ние от там вземаме солта за съдомиялната, евтина е, на ДенкМит.
Препарат май не сме вземали newsm78 или поне не се сещам, бих го запомнила ако беше по-добър като качество...

# 308
А ДМ имат ли от собствени марки препарати за миене на чинии? Някой хубав да препоръчате ако имат?(не някакъв прекалено скъп)

Имат и то няколко вида. Но не съм купувала никога.

# 309
  • София

Здравей,аз в момента ползвам ето този и съм много доволна,съвсем малко количество е достатъчно за доста чинии,мирише приятно и не изсушава кожата.

# 310
  • София
Аз с чиста съвест ще похваля балсама на Балеа за боядисана коса. Много, много съм доволна. В една червена тубичка е.
Стана ми интепесно за тези бонбони, които обсъждате. Малката ми дъщеря често се оплаква от сухота в гърлото, особенно в училище, където е страшно топло и парното е на макс. Купувам разни бонбонки за смучене, дали тези са подходящи?

# 311
  • София
Nicimici - мерси, ще го пробвам...на каква цена е?

# 312
Купувам разни бонбонки за смучене, дали тези са подходящи?

Ще й свършат работа. Нашенските лукчета също.

# 313
  • Sofia
За кои червени бонбонки става дума...Аз съм взимала едни в кутийка  с дюля,много са приятни за смучене

# 314
Днес от ДМ си взех един продукт на Нивеа, интересно няма име, който е за изправяне на косата, след като е изсушена с четка. Впечатли ме и не успях да го подмина. Имате ли мнение, мили дами - в едно розово шишенце е. Peace
П.С Доста промоции са напускали тази седмица, страхотни предложения има  Hug

Общи условия

Активация на акаунт