Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Nicimici - мерси, ще го пробвам...на каква цена е?
Препаратите за миене на съдове са по 2.29 за 500 мл.

# 316
За кои червени бонбонки става дума...Аз съм взимала едни в кутийка  с дюля,много са приятни за смучене

Детски, в пакетче.
На предната страница има показана опаковка, но на зелените - зелена ябълка и круша.

# 317
Благодаря на Sourcherry, че сподели за тези бонбонки и на Гита Ог, че ми ги показа  bouquet
Взех круша и ябълка и детето ми много ги харесва. Ще взема и от другия вид

# 318
  • Ланкър, планините Овнерог
Блазе ви, че имате под ръка магазина. Моите кой знае кога ще видят от тези бонбони пак.

# 319
По назад в темата някой беше препоръчал масло за коса с бадем и арган на Алверде. Споделям добри впечатления - оформят се къдриците, мирише приятно и ако човек е предпазлив с количеството - не създава ефект за мръсна коса  Grinning . Отделен е въпросът колко масла и какви точно други съставки има в съдържанието, но като стилизиращ продукт е добър.

# 320
Блазе ви, че имате под ръка магазина. Моите кой знае кога ще видят от тези бонбони пак.
Прати ми адрес и ми кажи колко и от кои бонбонки искаш да ти пратя Peace

# 321

А, ти пък. Ще излезнат златни. Благодаря все пак  Hug. Просто в квартала няма, най-близкия е в Дружба (аз съм в Младост, до Окръжна б-ца) и за едни бонбони не си струва разкраването.

# 322
  • София
Ние ползваме таблетки за съдомиялна на DM. Тези http://www.dm.de/cms/servlet/linkableblob/de_homepage/12000/data … g?v=1344871566000 и тези http://www.dm.de/cms/servlet/linkableblob/de_homepage/12018/data … g?v=1358179295000, според зависи какво има в магазина. И от двете съм доволна. Пробвала съм няколко техни препарати за чинии. Този http://www.dm.de/cms/servlet/linkableblob/de_homepage/11794/data … g?v=1344871565000 ми хареса, но този http://www.dm.de/cms/servlet/linkableblob/de_homepage/11780/data … g?v=1344871565000 не.

# 323

А, ти пък. Ще излезнат златни. Благодаря все пак  Hug. Просто в квартала няма, най-близкия е в Дружба (аз съм в Младост, до Окръжна б-ца) и за едни бонбони не си струва разкраването.

и тук да се запиша ...  Embarassed

Гита Ог, ако става въпрос за София, ела към метрото и ще ти доставя Simple Smile Имам ДМ под носа по цяяял ден Simple Smile и утре.. т.е. днес смятам да го посетя Simple Smile

Иначе по-темата ... много харесвам био чайовете... особено като ги намалят с 50%. Пак от хранителните - имаха някаква паста от нахут... пак я хванах с огромно намаление - невероятно вкусна.

# 324
За прословутите бонбони (ябълка и круша) да питам - днес пратих мъж ми да купи, но каза, че били 4,50лв. Вярно ли е? Аз ги купих на под 2лв

# 325
Не е вярно, Гита.
По неразбираеми за мен причини тези бонбони са винаги с объркани цени.
Вероятно 4.50 са били някои от бонбоните за възрастни.

# 326
Вчера купих бонбони и ми направи впечатление, че тези с круша и ябълка са по-евтини от тези с горски плодове. На мен лично ми харесват повече с крушата, но това е много относително, защото детето ми не отказва и двата вида
Двата пакета заедно бяха около 4.50

# 327
  • софия
Вчера купих бонбони и ми направи впечатление, че тези с круша и ябълка са по-евтини от тези с горски плодове. На мен лично ми харесват повече с крушата, но това е много относително, защото детето ми не отказва и двата вида
В ДМ на Пиротска е точно обратното - тези с круша са 1.99, а с череша 1.69 (прибл., не помня точно). И на мен ми направи впечатление различната цена newsm78

# 328
Къде точно са подредени тези бонбони?

В ДМ има томбула, пуснете си!  Wink

# 329
Пуснах вече, но не разбрах кога ще се тегли.

Общи условия

Активация на акаунт