Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Подсладителите в детските бонбони са ок - сорбитол, манитол, сукралоза.
Абсолютно безвредни за здравето и зъбите.

# 346
  • Sofia
 предозиране със сорбитол би могло да предизвика разтройство

# 347
За да предозираш със сорбитол трябва да омааш поне кило бонбони. Споко.

# 348
Еййй, тази тема очите ще ми ивади, а вчера така рових за нея за да ви питам нещо...Е, вече ходих до ДМ и ми отговориха...Ползвах отстъпка по повод предстоящия РД на баткото, но не знаех дали важи за деца.
Взех от новия гел- душ на Балеа със захаросана ябълка. Много хубаво мирише в началото, но като се разпени миризмата става една такава химическа...цвета е оранжев едни боядисан, не знам дали ще го изхабя.
Взех си и някаква "вода", стилизираща за преди сешоар. Може ли да покажете стилизиращ продукт за преди маша. Този на алверде как изглежда и става ли за целта? Прави ми впечатление, че повечето продукти са за преса, то машата е същото де, но се чудя дали фиксира толкова добре масурите... newsm78
Ще си купя от рекламираните бонбони  Sunglasses

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 21:02 от Анонимен

# 349
А бе аз днес точно тези бонбони гледах, ама като прочетох съставките (дори не стигнах до края) и реших че няма да е това. Ама те са пълни с гадости. Мисля че и гума арабика видях че имат. Ще си купя пак от Био магазина.

# 350
Аз чета, чета и боклуци в тях не виждам.
Какво й е вредното на гума арабика?

# 351
  • Ямбол
като сте заговорили за бонбони,и аз да споделя,миналото лято взех от ДМ близалки, http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/dasgesundeplus_ … EFF1675C0E5EAE147  ,имаше 2 вкуса-малина и още портокал,взех и от 2-та,струваха мисля около 3,3 и нещо,вече не помня,вътре всяка е опакована по отделно,е малката само близна и захвърли,дадох на баща и ,той рече ,че са като лекарство и като неразтворен витамин.
пишеше,че са с гроздова захар.
Метнахме ги,никой не ги пожела,не знам вие/децата пробвали ли сте ги?

А каква е томболата,скоро не съм ходила в магазина,за какво се участва?

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 00:30 от никид

# 352
  • Sofia
Все пак са с витамин С и не са така сладки,като другите

# 353
Сукралозата е ОК - не се усвоява от организма - минава и заминава - и е много по-добре от ацесулфамния коктейл Simple Smile Произвежда се от захар, с добавяне на атом Cl.
Арабската гума е смола - съвсем си е натурална. Използва се за текстуриращ агент или стабиилзатор.

Вместо да скачате срещу съставките - малко потърсете инфо  Wink
А за БИО продуктите етикетите се правят много лесно  Mr. Green

# 354
Аз много харесвам Био продуктите на Алнатура и съм сигурна в качеството им!

# 355
  • София, България
Не е вярно, Гита.
По неразбираеми за мен причини тези бонбони са винаги с объркани цени.
Вероятно 4.50 са били някои от бонбоните за възрастни.

Мислех, че мъж ми не е догледал, но чак ми се обиди, като и го попитах да не би етикатът да е бил на други. Твърди, че си е пишело, че са бонбоните с ябълка и круша, не било възможно да е на други етикета, защото не са били наблъскани на стелажа. Стана ми интересно сега - дали етикета е сбъркан или не във всичките им магазини са еднакви цените, което би било странно. В случая става въпрос за магазина им в мола на Стамболийски. Иначе е купил от тези с горските плодове, които са си били под 2лв

не се е объркал човека, напразно го нахулихте. Точно от въпросния Мол идвам и издирвах въпросните бонбони по ваша препоръка. Сниманите преди няколко страници зелени бонбони с круши струваха даже над 4.50 - поне така пишеше на етикета. На горния рафт имаше абсолютно същите, но с малини и бяха по лев и нещо. Да не говорим колко още разновидности имаше - и на всички опаковки пише "бонбони за гърло". На някои етикети обаче пък пишеше за "кашлица". Общо взето аз яко се обърках кои точно за какво са. В край на сметка взехме от детските червени в плик - 75 гр и от сниманите малко по-горе червени в кутийка - 100 гр на цена около 2 лева. Абе много се обърках аз с тия бонбони  ooooh!

Иначе и аз се зачетох в съставките - сума ти бая са, доста много както казва моя син, но не вярвам да са с нещо по-вредни от обикновените бонбони. Мен малко ментата ме притесни, че пием хомеопатия, а те май нещо не са съвместими  newsm78

Кажете наистина за томболата - оставихме над 20 лева днеска, но милото плащА, а той бележки не взема ... та не знам дали я пазим - как да се запишем за участие newsm78

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 01:02 от радос

# 356
  • софия
радос, има само 2 вида детски бонбони.  Peace На тях има нарисувани човечета. Чери беше пуснала снимка. Иначе бонбони за смучене има много. Да не би тези 4.50 да са били за възрастни?

# 357
  • Mediterraneo
Онзи ден замъкнах мъжа ми да му ползваме отстъпката за РД. Взех препарат за паркет без препоръка от тук, надявам се да е хубав. Разбира се, взехме и бонбони, ябълка, бяха на 1.99 лв.

Ани, в нашия магазин са до касите в щендерите.

# 358
От тези близалки съм купувала! И на мен ми приличаха на разтворими витамини. Не ги изхвърлихме, но няма да повторя да купя пак, само защото не са особено вкусни. Но помня че се ядоха доста дълго време!  Grinning

П.П. До касите съм купувала едни бонбоки ябълка, в някакви зеленикави опаковки. Те са с аспартам. Ама като не догледах и после ги дадох на баща ми!  Grinning
Днес направо ще взема да питам!

Томболата е за 170 ваучера от по 15лв!

# 359
  • Mediterraneo
Бонбоните са същите, показани от Чери  Peace
Не са ми казали, че трябва да пазя касовия бон за томболата! А тези 170 ваучера как се разпределят? В цялата страна, нали?

Общи условия

Активация на акаунт