Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Къде точно са подредени тези бонбони?

В ДМ има томбула, пуснете си!  Wink
В Б-с са до Био храните....
За да участвате в томболата трябва да си пазите касовите бележки

# 332
Къде точно са подредени тези бонбони?

В ДМ има томбула, пуснете си!  Wink
В Б-с са до Био храните....
За да участвате в томболата трябва да си пазите касовите бележки
А така, това не го знаех! И вече е в коша.  Laughing

# 333
Не видях в условията на играта да пише да се пазят касови бележки Peace

# 334
Така ми каза касиерката вчера.

# 335
  • Ланкър, планините Овнерог
Не е вярно, Гита.
По неразбираеми за мен причини тези бонбони са винаги с объркани цени.
Вероятно 4.50 са били някои от бонбоните за възрастни.

Мислех, че мъж ми не е догледал, но чак ми се обиди, като и го попитах да не би етикатът да е бил на други. Твърди, че си е пишело, че са бонбоните с ябълка и круша, не било възможно да е на други етикета, защото не са били наблъскани на стелажа. Стана ми интересно сега - дали етикета е сбъркан или не във всичките им магазини са еднакви цените, което би било странно. В случая става въпрос за магазина им в мола на Стамболийски. Иначе е купил от тези с горските плодове, които са си били под 2лв

# 336
  • софия
Объркал се е човекът. Мъжка му работа. Със сигурност и двата вида са под 2 лв. До тях има и за възрастни. Те са горе-долу тази цена. Peace

# 337
Мъжка, мъжка, ама не донесе бонбони  Crossing Arms Донесе, де, но от другите (горски плодове) + някакви билкови, които са все едно да смуча чай  Sick

# 338
Като ви слушах как говорите за тези бонбони с ябълка и аз си купих, нищо че са за деца  Embarassed
Цената им беше 1,99. Иначе взех от тези за възрастни дюля и боровинка, около 3лв и двата са без захар, формата им е почти еднаква и като консистенциа също   bouquet
И двата много ми харесаха  Blush

# 339
# 340
Добре де, като са без захар какъв е подсладителят? Да не е аспартам?

# 341
  • Sofia
Сорбит

# 342
поне детските са със сукралоза Е955
Скрит текст:
Сукралоза е изкуствен подсладител без калории. В Европейския съюз, той е познат и под Е-номер - E955. Сукралоза е около 600 пъти по-сладка от захарта, два пъти по-сладка от захарина, и 3,3 пъти по-сладка от аспартама. За разлика от аспартама, тя е стабилна при нагряване и може да се влага в широки стойности на рН-то. Следователно, може да се използва при печене или в продукти, които изискват по-дълъг срок на годност. Търговският успех на продуктите, в които се използва сукралоза произтича от предимствата по отношение на вкус, стабилност и безопасност.
-

# 343
Понеже не познавам този тип подсладители - да считам ли, че са полезни или поне не са вредни? Тайно се надявах да ми кажете, че бонбонките са с натурален вкус и сладост, но не би....

# 344
поне детските са със сукралоза Е955
Скрит текст:
Сукралоза е изкуствен подсладител без калории. В Европейския съюз, той е познат и под Е-номер - E955. Сукралоза е около 600 пъти по-сладка от захарта, два пъти по-сладка от захарина, и 3,3 пъти по-сладка от аспартама. За разлика от аспартама, тя е стабилна при нагряване и може да се влага в широки стойности на рН-то. Следователно, може да се използва при печене или в продукти, които изискват по-дълъг срок на годност. Търговският успех на продуктите, в които се използва сукралоза произтича от предимствата по отношение на вкус, стабилност и безопасност.
-

Току що прочетох на опаковката точно на детските - сорбитол е подсладителят

Общи условия

Активация на акаунт