Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 693
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Да, но ако натиснат Тотала и вече няма как да отразят намлението. Така че е хубаво да се каже предварително.

Ще сторнират касовия бон и ще маркират всичко отново.Въпрос на желание Peace

# 571
Да, но ако натиснат Тотала и вече няма как да отразят намлението. Така че е хубаво да се каже предварително.

Да, така е, въпрос на желание и от страна на клиента, да си търси правото  Naughty

# 572
Някой да си е купувал от цветните чадъри до касата? Мисля, че бяха около десетина лева или по-малко. Търся сгъваем чадър за дъщеря ми, ама ми писна от трошки... Tired
И аз купих за дъщеря ми един, но до сега да го е ползвала 2-3 пъти и не мога да кажа колко ще държи. Сравнително по-здрав ми се вижда от тези по улиците дето ги продават.
А колко е отстъпката за РД?

Аз редовно ползвам един, досега не ми се е развалял. И аз мисля, че са по-добри от еднодневките, продаващи се по улиците.

# 573

Да, така е, въпрос на желание и от страна на клиента, да си търси правото  Naughty

То спор няма, че за всичко си има начини, но ако аз съм една продавачка и след като маркирам стоката някоя малоумна клиента ми заяви "ама аз днес имам РД" то ще я убия с касовия апарат направо  hahaha
Хубаво е за такива неща да се сешаме по навреме, че все пак са в наш интерес  Hug

# 574
  • София
А дали има бои за коса тяхна марка?

# 575
  • UK
Аз съм много доволна от маските им за лице на тяхната марка Balea Crazy

# 576
А дали има бои за коса тяхна марка?
Мисля, че няма

# 577
няма техни бои

аз съм доволна от таблетките им за бяло пране

# 578
bubanka , какви са тези таблетки?

# 579
В момента има промоция при закупуване на 1 продукт Syoos подарък четка за коса. Някой знае ли дали тези четки са качествени?

Не се подлъгвайте да си вземате такава четка за подарък. И за куче не става! Освен да я изхвърля в жълт контейнер за рециклиране, друго приложение не мога да й намеря.  Laughing А на опаковката пише "за професионални резултати"  Outta Joint

# 580
bubanka , какви са тези таблетки?

# 581
  • 1st floor
Благодаря за отзивите за чадъра  Hug, навихте ме!!!  Mr. Green

# 582
В момента има промоция при закупуване на 1 продукт Syoos подарък четка за коса. Някой знае ли дали тези четки са качествени?

Не се подлъгвайте да си вземате такава четка за подарък. И за куче не става! Освен да я изхвърля в жълт контейнер за рециклиране, друго приложение не мога да й намеря.  Laughing А на опаковката пише "за професионални резултати"  Outta Joint

ако ще я хвърляш, метни я в моята посока  Joy - за мен е чудесна четка  Wink

Guess Who, благодаря, тази таблетки са.

# 583

ако ще я хвърляш, метни я в моята посока  Joy - за мен е чудесна четка  Wink

Какво й е чудесното? Няма дръжка - не ми е удобна за хващане; разресването със старата ми четка е по лесно от колкото с тази. Днес ресах сина си с нея - като му е по голяма косата има нужда малко да се приглади - та за него става, че няма много коса и лесно минава!  Wink

# 584
единственото, с което моята тинейджърка успява да разплете краищата на дългата си коса - съвсем сериозно

Общи условия

Активация на акаунт