Отново трус или внушение?

• 115 048
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Пловдив
И аз от Пловдив. 4 етаж - усети се сравнително слабо и кратко. Все пак е далече и се понасяме към леглата. Спокойна вечер Hug

# 1 741
  • на майната си
Аз лично на 10-ти етаж го усетих - беше много слабо, но ме стресна - Братската могила ,Пловдив
http://www.world-earthquakes.com/

# 1 742
И аз го усетих в Пловдив, мъжо ми вика, че съм сънувам. Няма ли да спрат вече да ни тресат!!!!!! Whistling Whistling Whistling

# 1 743
Стига, бе, вие и от Турция в Мраморно море ли ги усещате тези трусове! На всичко отгоре е бил 5.5! Тук беше по-силен и не са го усетили извън страната, вас от морето ви люлее!
Не се подигравай, просто се радвай, че не си го усетила. Аз също реших, че сърцето ми играе номер и затова веднага вдигнах поглед към лампата. Освен това, изобщо не е вярно, че нашето не е усетено навън. За 24 май бяхме в Сандански, където имаше македовци-от Скопие и Охрид и те казаха, че са го усетили осезателно нашето от 22 май. Не че не се издразних и аз, когато някой беше написал в темата за някакво от днес ли, от вчера ли в Кресна -1.3, което го били усетили, а никъде не можах дори да го намеря това З.....

# 1 744
И в Хасково се усети. По-леко беше от предния път, но ми разтресе леглото Shocked

# 1 745
http://bbnet.gein.noa.gr/HL/seismicity/real-time-seismicity-auto … 4-hours-automatic

явно има и още трусове но са по-слаби и са около Мраморно море

# 1 746
Като гледам е имало през деня на същото място слаби и сега това, отделно и в Македония днес 4.5

# 1 747
  • София
При нормални обстоятелствата изобщо нямаше да се впечатлим от някакво си 5 и нещо земетресение в Мраморно море.  Hug

# 1 748
  • Пловдив
Стига, бе, вие и от Турция в Мраморно море ли ги усещате тези трусове! На всичко отгоре е бил 5.5! Тук беше по-силен и не са го усетили извън страната, вас от морето ви люлее!

Аз не се паникьосвам от земетресения. Не усетих дори вторичния трус на онова на 22. Не съм усещала нищо от тогава до преди малко. Вярвам си на усещанията, пък и мъжът ми, който тъкмо беше легнал, ме попита земетресение ли е.
Та няма как да си внушаваме и двамата.

# 1 749
дали може да има цунами... защото написах в Гугъл "трус Мраморно море" и излязоха едни апокалиптични прогнози,предричания, цунамита, разлом в Истанбул... бля бля..  Tired

# 1 750
И в Бургас се усети.

# 1 751
# 1 752
В Приморско съм и ме разлюля. Радвам се,че има такава тема.

# 1 753
аз в софия, къща, 2 ет. - не

# 1 754
Точно това щях да пиша и аз!
За разлома в Истанбул съм гледала филми по Discovery и си беше доста страшно. Там има разлом, през някакъв интервал от време са ставали земетресения, но от много години точно там е нямало и това притеснява много учените, а след като изгледах филма и мен взе да ме притеснява. Това напрежение се събира в земята и тъй като точно с епицентър Истанбул не стават земетресения, напрежението продължава да се трупа и някой ден ... много се надявам всичките тези хипотези на учените от филма да не се сбъднат, че не ми се мисли просто какво може да стане  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт