Отново трус или внушение?

• 115 230
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 2 070
Мен пък този път не ме е страх, имаше 3 труса за последните дни и с това се успокоих, че се е разсеяло напрежението. По-чести такива и до есента нищо няма да е останало от вълнението.
Но ако няма, към септември доста ще ме хване шубето.

Между другото, на когото му е интересно, ето един запис от най-страшното дотук. Мен при това люшкане не би ме било страх. Но от шума на вълната, беше като във филм на ужасите. А и отвратителното време след това не помогна много за прогонване на апокалиптичното напрежение.
Та в общи линии е май повече в главата.

https://s-static.ak.facebook.com/rsrc.php/v1/y2/r/5l8_EVv_jyW.sw … 97566785&ev=0

# 2 071
  • близо до София
Линкът не е достъпен, заради настройки за поверителност.

# 2 072
# 2 073
Някой около 5 сутринта да е усетил трус? Confused Аз се събудих с подскок, че се местеше леглото напред назад... реших, че откачам, но и лампата се люшкаше.... Погледнах тук, но никой не беше писал, май мъжа ми е прав,трябва да ми купува вече риза Laughing Laughing ( такава дето се връзва отзад на гърба).
И друго да питам, някой може ли да ми даде линк към някакъв научен филм за земетресенията, ако има нещо на Discovery или National geographic. Четох по назад, че сте гледали. Хубав ден днес, и спокоен. Wink

# 2 074
Някой около 5 сутринта да е усетил трус? Confused
Аз. Thinking Помислих, че пак нещо съм сънувала и заспах.

# 2 075
  • Някъде там...
И на мен ми се стори, че имаше нещо около 5 без малко, но реших, че съм сънувала. Много лошо спах тази нощ...  Rolling Eyes

Аз пък съм гледала този клип от Пернишкото земетресение и определено ме обзе ужас тогава, от един мотел близо до епицентъра е, буквално се огъват стените:
http://vbox7.com/play:mb783c26d1

Имам позната, която живее на висок етаж в пернишка панелка. И си мислех, че преувеличава като казваше как са се огъвали стените...

# 2 076
  • София
не забравяйте да отчетете, че и самите камери трептят от земетресението и дават допълнително отклонение, което прави да изглежда всичко още по-страшно.

# 2 077
  • София
Момичета, прегледах всички сайтове - не е имало земетресение. Успокойте се!  Peace

# 2 078
  • София
Кажете как намирате в ютуб клипчетата със светлината? Направо се съдрах да търся, нищо не намирам, а ми е много интересно.

Моят мъж има много приятели в Дивотино и те също му разказваха за нея. Имало я е и там като са изкочили от къщите си, докато е друсало.

Благодаря и за картата са разломите, беше ми интересна много.

# 2 079
"Обикновено земетресенията са съпроводени с бучене и светене"

от Столична община, стр.3-4:

http://www.sofia.bg/pictss/ZEMETRESENIE_2011.pdf

# 2 080
  • София
Кажете как намирате в ютуб клипчетата със светлината? Направо се съдрах да търся, нищо не намирам, а ми е много интересно.

Моят мъж има много приятели в Дивотино и те също му разказваха за нея. Имало я е и там като са изкочили от къщите си, докато е друсало.

Благодаря и за картата са разломите, беше ми интересна много.

Еми, пишеш earthquake light/lights  и ти излизат много клипчета. Не знам ти как търсиш.
А иначе светлините се обясняват с електричество породено от труса. Като светкавици един вид

# 2 081
Аз пък имах неблагоразумието да изгледам едно филмче в You tube, казва се :Мегаземетресение- моментът, в който Япония се разтресе. Не знам защо си го причиних.Confused Там земетресетнието е продължило 5 минути...... Леле, аз да съм се гътнала още след пърата от страх:-)Simple Smile

# 2 082
  • София
Това наше земетресение от 22-ри май с каква продължителност беше? На мен ми се струва, че доста продължи, но като гледам записите от камерите е съвсем кратичко.  Rolling Eyes

# 2 083
Това наше земетресение от 22-ри май с каква продължителност беше? На мен ми се струва, че доста продължи, но като гледам записите от камерите е съвсем кратичко.  Rolling Eyes
36 сек.  Peace хич не ми се видя кратичко Sunglasses

# 2 084
  • Fort Worth, TX
Аз пък имах неблагоразумието да изгледам едно филмче в You tube, казва се :Мегаземетресение- моментът, в който Япония се разтресе. Не знам защо си го причиних.Confused Там земетресетнието е продължило 5 минути...... Леле, аз да съм се гътнала още след пърата от страх:-)Simple Smile
И аз съм го гледала.Филма е документален и показва последствията от земетресението и последващото цунами.

Общи условия

Активация на акаунт