Отново трус или внушение?

• 115 630
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 440
  • където ми харесва
Аз не знаех, че тази тема е направена, за да е интересна на хората и да си споделят клюки....
Явно съм се объркала newsm78

# 1 441
  • до най-прекрасния мъж
Няма ли начин да се отпише човек и на мен ми втръсна вече. Интересна е, но като ми излезе вечер, пак ме полазват тръпки и заспивам по 2 часа. Някак през деня се разсейвам, после пак отново страхове.

# 1 442
  • София
Веднъж запишеш ли се в някоя тема - няма отписване!  ooooh!

# 1 443
  • Варна
Освен ако не я заключат.  Peace
Определено е за ключ вече темата.

# 1 444
  • София

Thinking Има бутон известяване ползвайте го !  Peace

# 1 445
  • софия
Аааааа, чакайте да мине пълнолунието и парада на планетите, че знае ли се, не се знае Simple Smile

# 1 446
  • Варна

Известяването няма общо с "Нови отговори"

# 1 447
  • София

напротив когато веднъж си избрал тази опция има след това опция да се отпишеш .  Peace
Изпробвате го и после пишете , не веднъж съм се отписвала от темите  Peace

# 1 448
Е съжалявам, не знаех, че имало такива неща като известявания и отписвания  Laughing. Аз нямам такъв проблем, влизам си в темите в които искам и си пиша каквото искам  newsm78. Не знаех, че при вас е така, сигурно сте се отегчили...Ама аз пак си изгледах филма, че го бях забравила и след 40-мин открито се говори за връзката между Луната и земетресенията. Даже има предсказания на Джим Бъркланд за трусовете през 2012г...

# 1 449
  • Варна

напротив когато веднъж си избрал тази опция има след това опция да се отпишеш .  Peace
Изпробвате го и после пишете , не веднъж съм се отписвала от темите  Peace

При мен не се получава.  Peace

# 1 450
Аз пък вече мисля да използвам "Информирай модератор", че темата очевидно отдавна е за ключ  Laughing

# 1 451
  • Някъде там...
Добре де, като ви дразни, просто не влизате тук и това е, толкова ли е трудно?!
Защо точно тази тема да е за заключване... В момента на първа страница в клюкарника се подвизават таман 3 теми за пушенето, тема за празни приказки (Спамо-чата), темата за аватарите, които на мен лично са ми много досадни и неприятни, ама не влизам там с призив за заключване, нали?!  Stop

# 1 452
  • Варна
Е съжалявам, не знаех, че имало такива неща като известявания и отписвания  Laughing. Аз нямам такъв проблем, влизам си в темите в които искам и си пиша каквото искам  newsm78. Не знаех, че при вас е така, сигурно сте се отегчили...Ама аз пак си изгледах филма, че го бях забравила и след 40-мин открито се говори за връзката между Луната и земетресенията. Даже има предсказания на Джим Бъркланд за трусовете през 2012г...

Не знам дали е за ключ или не темата, но понеже изгледах филмчето, искам да уточня:

1. Въпросният Джим Бъркланд предполага, че има такава връзка м/у Луната и земетресенията и тя е "че новолунието при перигей/когато Земята и Луната са на най-близко разстояние/ може да дестабилизира разломоте м/у тектоничните плочи и да предизика приплъзване"
2. Същият е учолнен от поста си в геофизичната служба в Санта Клара
3. Има предсказания за трусове според него/за 2012 не видях такива Peace/ - един два дни преди земетресението в Сан Франциско/6.9 по Рихтер/, едно предсказание за земетресение по Коледа 2004/ но тогава има цунами в Тайланд/ и няколко седмици преди земетресение в Пакистан през 2005

Та да уточня - в момента има пълнолуние, а не новолуние... Не ми ссе проверява в момента в перигей ли сме или не newsm78 .И дори някъде по света да се наблюдава лунно затъмнение, няма основание да се мисли за опасност, дори и в теорията на въпросния Джим Бъркланд да има зрънце истина Peace

# 1 453
  • София
Аз пък вече мисля да използвам "Информирай модератор", че темата очевидно отдавна е за ключ  Laughing
След като първата тема се заключи, не знам защо такива като тебе се включиха във втората. Stop
Ако не ви интересува, просто не влизайте ooooh!Аман вече Rolling Eyes

# 1 454
  • Sofia
Аз само искам да ви кажа, че на който темата не му харесва или го дразни, може да не я отваря. Това обаче не означава, че щом сте на различно мнение трябва темата да се заключва. Имате си ваше мнение и не приемате друго - ок, но не се натрапвайте с това заключване и т.н. Ако не беше темата аз доста късно щях да разбера за земетресенията снощи, затова мисля, че темата е полезна.

Общи условия

Активация на акаунт